Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lucad77 Na pracovišti mi řekli, že tetování nevadí. Ptám se, jestli někdo v místě tetování necítil nějakou reakci.
S tetováním neporadím, ale v papírech jsem měla, ze přijít nenalicena. Taky jsi urcite nejake papíry dostala, tak se rid jimi. Pripadne jim zavolej.
@Midaku Nene, žádné informace nemám. Jen že mám mít sportovní podprsenku a tepláky. Nic kovového. Proto se vlastně ptám no, líčit se nebudu, stejně se líčim minimálně. A to tetování jsem jim hlásila, ale spíš jsem chtěla vědět osobní zkušenost. Ale diky moc za informaci
Byl by to celkem průser, kdyby MR reagovala na tetování - vem si, kolik lidí to tetování má
takže neboj
jinak já jsem se moc nelíčila, jen trochu pudru a v pohodě. Hlavně si ohlídat kovové věci (piercing, náušnice apod.).
Mamka je potetovaná a byla na ní. Nic neříkala, takže nejspíš absolutně bez problémů.
Ja jsem potetovaná dost a nic jsem necítila.. Nemá se chodit s novým tetováním, to pak pálit nebo reagovat může.. Pokud ho máš déle, tak bez obav.. To by dneska nemohla na MR půlka národa jinak 🤣 🤣 🤣 🤣
@Anonymní píše: Více
Tetovani nemam, ale licim se bezne jako normalne a problem s tim nikdy nebyl. Chodim pravidelne 2× rocne na MR mozku a michy, takze hlava v hlavni roli.
@Kockazvysocan Vážně? Každé pracoviště si to asi vede jinak. Díky za info
No dobra, tak to bych byla pomerne v riti, protoze vsechmy me podprdy maji kostice a hacky, sportovni zadnou nemam na ma hodne velka prsa ![]()
Ja byla na ruznych pracovistich a vsude bez problemu. Hlavne at to dobre dopadne ![]()
Ahojky, možná blbá otázka, ale nenašla jsem osobní zkušenost někoho kdo má tetování a šel na MR. Vím, ze všeobecně nevadí, ale necítil někdo něco? Pálí to? A co líčení? Řasenka apod? S hlavou tedy nejdu. Mám jít za týden a jsem zvědavá
diky za osobní zkušenosti