Magnetická rezonance a tetování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.4.26 20:11

Magnetická rezonance a tetování

Ahojky, možná blbá otázka, ale nenašla jsem osobní zkušenost někoho kdo má tetování a šel na MR. Vím, ze všeobecně nevadí, ale necítil někdo něco? Pálí to? A co líčení? Řasenka apod? S hlavou tedy nejdu. Mám jít za týden a jsem zvědavá :think: :) diky za osobní zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24621
3.4.26 20:13

MR reaguje na magnetické kovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.26 20:16

@lucad77 Na pracovišti mi řekli, že tetování nevadí. Ptám se, jestli někdo v místě tetování necítil nějakou reakci.

• Citovat
  • Upravit
943
3.4.26 20:21

Žádná reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8657
3.4.26 20:44

S tetováním neporadím, ale v papírech jsem měla, ze přijít nenalicena. Taky jsi urcite nejake papíry dostala, tak se rid jimi. Pripadne jim zavolej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.26 20:47

@Midaku Nene, žádné informace nemám. Jen že mám mít sportovní podprsenku a tepláky. Nic kovového. Proto se vlastně ptám no, líčit se nebudu, stejně se líčim minimálně. A to tetování jsem jim hlásila, ale spíš jsem chtěla vědět osobní zkušenost. Ale diky moc za informaci

• Citovat
  • Upravit
8405
3.4.26 20:47

Byl by to celkem průser, kdyby MR reagovala na tetování - vem si, kolik lidí to tetování má :lol: takže neboj ;) jinak já jsem se moc nelíčila, jen trochu pudru a v pohodě. Hlavně si ohlídat kovové věci (piercing, náušnice apod.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.26 20:50

@izabe To je fakt, spíš abych nebláznila, kdyby to začalo pálit :lol:

• Citovat
  • Upravit
3016
3.4.26 20:56
@Anonymní píše: Více

Nezačne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
3.4.26 22:55

Mamka je potetovaná a byla na ní. Nic neříkala, takže nejspíš absolutně bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
3.4.26 23:24

Ja jsem potetovaná dost a nic jsem necítila.. Nemá se chodit s novým tetováním, to pak pálit nebo reagovat může.. Pokud ho máš déle, tak bez obav.. To by dneska nemohla na MR půlka národa jinak 🤣 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
4.4.26 03:38

Tetovani nemam, ale licim se bezne jako normalne a problem s tim nikdy nebyl. Chodim pravidelne 2× rocne na MR mozku a michy, takze hlava v hlavni roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.26 06:55

@Kockazvysocan Vážně? Každé pracoviště si to asi vede jinak. Díky za info

• Citovat
  • Upravit
12564
4.4.26 08:31

No dobra, tak to bych byla pomerne v riti, protoze vsechmy me podprdy maji kostice a hacky, sportovni zadnou nemam na ma hodne velka prsa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
4.4.26 08:32

Ja byla na ruznych pracovistich a vsude bez problemu. Hlavne at to dobre dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty