Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hezký večer/den, můžu se zeptat kolik stojí HA Maitalon na 3 měsíce? Lékař mi nabízí tuto možnost za Yadine… Děkuji Veronika
@venyka píše:
Hezký večer/den, můžu se zeptat kolik stojí HA Maitalon na 3 měsíce? Lékař mi nabízí tuto možnost za Yadine… Děkuji Veronika
ahoj mam na prodej jedno nove plato maitalonu za 300 kc
Dobrý den ma nektera z Vas zkušenost s otěhotněnim po vysazeni teto antikoncepce? Jak dlouho cekat po vysazeni teto antikoncepce nez se pokouset o poceti miminka? Staci tyden? Antikoncepci jsem vysadila vcera.
Děkuji za odpovědi.
@Darina K. Brala jsem ji 7 let v kuse týden jsem ji nebrala a otěhotněla jsem. ![]()
@DomísH píše:
@Darina K. Brala jsem ji 7 let v kuse týden jsem ji nebrala a otěhotněla jsem.
A vse probehlo OK,?
@Darina K. Naprosto máme zdravého kluka. Ale nebylo to plánované vyloženě ze vysadím to byla náhoda. Žádné komplikace v těhotenství ani po ![]()
@DomísH píše:
@Darina K. Naprosto máme zdravého kluka. Ale nebylo to plánované vyloženě ze vysadím to byla náhoda. Žádné komplikace v těhotenství ani po
Tak toto ráda čtu, no ja v patek vysadila prášky takna uvidíme.
@venyka dobry den tato antikoncepce stoji kolem 600-700 stovek jak kdy a podle toho v jaky lekarne ![]()
@gabkalezakova ne mela jste zacit brat az po menstruaci, protoze jinak vam to tu menstruaci zastavi a musite pockat az na dalsi mesic ![]()
Dobrý den. Mám dotaz na antikoncepci maitalon ohledně pleti. Před braním jsem měla problémy s pletí ne tak hrozné, ale teď beru maitalon už něco přes měsíc a pleť se mi zhoršila celkem dost. Nevím co teď s tím a velmi mě to trápí.
Mám jí vysadit a nebo počkat, jestli se to zlepší? Může to být pouze přechodné zhoršení? Děkuju předem za odpověď.
Ahoj, HA Maitalon beru již 10 dní, je to má první HA. Chci se zeptat, jestli je normální, že i přes skončení menstruace mám stále slabé špinění (jeden den to přestalo, ale pak se zas špinění vrátilo) a občas nafouklé břicho. Asi toto řeším moc brzo, neboť HA beru krátce, ale i tak bych ráda věděla vaše názory/zkušenosti. Jiné účinky, kromě toho, že se mi zvětšila prsa, nejsou. Děkuji
Ahoj holky, Prodam dvě platicka antikoncepce Maitalon, obe za 300.
Kdyby některá měla zájem, prosím napište mi na e-mail nolu11@centrum.cz . ![]()
Zdravím ???? chci se zeptat, zda máte některá zkušenosti s touto antikoncepcí, dnes jsem ji rozbalila a je jiná než to balení předtím, dny jsou napsaný v Portugalštině ???????? a na blistru je napsáno místo Maitalon - > Aranka
@Bessbella jojo,taky me to posledned udivilo, mam tutez.Ale zrejme to je to same.