Maitalon antikoncepce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
22.8.16 22:08

Hezký večer/den, můžu se zeptat kolik stojí HA Maitalon na 3 měsíce? Lékař mi nabízí tuto možnost za Yadine… Děkuji Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.16 18:02
@venyka píše:
Hezký večer/den, můžu se zeptat kolik stojí HA Maitalon na 3 měsíce? Lékař mi nabízí tuto možnost za Yadine… Děkuji Veronika

ahoj mam na prodej jedno nove plato maitalonu za 300 kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.9.16 21:57

Diky, zatim mam yadine… jen me zajimalo na kolik vyjde… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
12.12.16 08:07

Plánované těhotenství po vysazení ANTIKONCEPCE maitalon

Dobrý den ma nektera z Vas zkušenost s otěhotněnim po vysazeni teto antikoncepce? Jak dlouho cekat po vysazeni teto antikoncepce nez se pokouset o poceti miminka? Staci tyden? Antikoncepci jsem vysadila vcera.

Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
12.12.16 08:26

@Darina K. Brala jsem ji 7 let v kuse týden jsem ji nebrala a otěhotněla jsem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
12.12.16 08:39
@DomísH píše:
@Darina K. Brala jsem ji 7 let v kuse týden jsem ji nebrala a otěhotněla jsem. :)

A vse probehlo OK,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
12.12.16 09:15

@Darina K. Naprosto máme zdravého kluka. Ale nebylo to plánované vyloženě ze vysadím to byla náhoda. Žádné komplikace v těhotenství ani po :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
15.12.16 19:33
@DomísH píše:
@Darina K. Naprosto máme zdravého kluka. Ale nebylo to plánované vyloženě ze vysadím to byla náhoda. Žádné komplikace v těhotenství ani po :)

Tak toto ráda čtu, no ja v patek vysadila prášky takna uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.17 21:25

@venyka dobry den tato antikoncepce stoji kolem 600-700 stovek jak kdy a podle toho v jaky lekarne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.17 21:34

@gabkalezakova ne mela jste zacit brat az po menstruaci, protoze jinak vam to tu menstruaci zastavi a musite pockat az na dalsi mesic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.17 16:30

Dobrý den. Mám dotaz na antikoncepci maitalon ohledně pleti. Před braním jsem měla problémy s pletí ne tak hrozné, ale teď beru maitalon už něco přes měsíc a pleť se mi zhoršila celkem dost. Nevím co teď s tím a velmi mě to trápí. :roll: Mám jí vysadit a nebo počkat, jestli se to zlepší? Může to být pouze přechodné zhoršení? Děkuju předem za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.6.17 21:24

HA Maitalon

Ahoj, HA Maitalon beru již 10 dní, je to má první HA. Chci se zeptat, jestli je normální, že i přes skončení menstruace mám stále slabé špinění (jeden den to přestalo, ale pak se zas špinění vrátilo) a občas nafouklé břicho. Asi toto řeším moc brzo, neboť HA beru krátce, ale i tak bych ráda věděla vaše názory/zkušenosti. Jiné účinky, kromě toho, že se mi zvětšila prsa, nejsou. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
13.9.17 21:41

Prodam antikoncepci

Ahoj holky, Prodam dvě platicka antikoncepce Maitalon, obe za 300. :) Kdyby některá měla zájem, prosím napište mi na e-mail nolu11@centrum.cz . :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.3.18 12:52

Antikoncepce Maitalon (Aranka)

Zdravím ???? chci se zeptat, zda máte některá zkušenosti s touto antikoncepcí, dnes jsem ji rozbalila a je jiná než to balení předtím, dny jsou napsaný v Portugalštině ???????? a na blistru je napsáno místo Maitalon - > Aranka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.3.18 13:05

@Bessbella jojo,taky me to posledned udivilo, mam tutez.Ale zrejme to je to same.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí