Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý podvečer,
chci se zeptat, jestli akce s gogounama už skončila nebo je to jen záležitost našeho místního supermarketu, že už došli? Chtěla jsem koupit zlatého a růžového a ty už taky došli, ani za nákup nad 200,– Kč už nedávají. Je to všude?
Děkuji
Dneska jsem se pro zasmátí dívala na profil Albertu na Facebooku (pěkně se do nich lidi pouští za ty hnusy, co prodávají, za „slevy“ apod.
) a tuším, že ta akce už skončila, popř. ještě pokračuje do vyprodání zásob, ale asi už je konec, co jsem tak pochopila
Osobně ale toto postižení sbírat hovadiny ze supermarketů nechápu, ale to není samozřejmě nic proti tobě, aby nedošlo k omylu ![]()
Gogouni maji trvat az do 6.4., ale je mozne, ze uz dosli. Vetsinou to byva do vydani zasob. Nekde jeste budou.
Já to taky nechápu. Podle mě je to pěkně nechutná reklama mířená na děti. Mamííí, pojď do Alberta (Billy…), já chci taky… (doplň kravinu, jakou chceš). A rodiče jdou, protože ty blbiny mají jiné děti, tak aby ty jejich se necítily odstrčené.
Měla by se na to vztahovat nějaké regulace.
@Lenule213 píše:
Gogouni maji trvat az do 6.4., ale je mozne, ze uz dosli. Vetsinou to byva do vydani zasob. Nekde jeste budou.
Myslela jsem si to. Zítra zkusím jít do jiného obchodu. Sháním toho zlatého a růžového. Prý za 30,– Kč.
U nás je taky nemají, pro velký zájem jsou rozebraní. Já je nesbírám, ani nenakupuju, abych na ně dosáhla, ale je to milé, když Ti dají něco k nákupu
. Napiš mi, jaký Ti chybí a jestli ho budu mít, tak Ti ho pošlu. ![]()
@jessikka píše:
Já to taky nechápu. Podle mě je to pěkně nechutná reklama mířená na děti. Mamííí, pojď do Alberta (Billy…), já chci taky… (doplň kravinu, jakou chceš). A rodiče jdou, protože ty blbiny mají jiné děti, tak aby ty jejich se necítily odstrčené.
Měla by se na to vztahovat nějaké regulace.
Já jsem se ptala, jestli ještě někde jsou. Stačí stručná odpověď. Kdybych chtěla založit diskusi: Co si myslíte o gogounech, tak bych to tak napsala.
@Bublana píše:
U nás je taky nemají, pro velký zájem jsou rozebraní. Já je nesbírám, ani nenakupuju, abych na ně dosáhla, ale je to milé, když Ti dají něco k nákupu. Napiš mi, jaký Ti chybí a jestli ho budu mít, tak Ti ho pošlu.
Právě jsem chtěla koupit toho zlatého a růžového. Prý se prodávají samostatně za 30,– Kč jeden. Zítra se ještě pojedu podívat do jiného obchodu. Možná tady někomu připadám hloupě, já si tak nepřipadám. Kdybych nechtěla, tak to nedělám. ![]()
Manzel dneska gogouna prinesl, ale nechodime tam prakticky vubec, tak vic nevim ![]()
A deti je maji rady, ale ze by nejak vydiraly, to se mi teda nestalo. Chodim nakupovat beztrestne jinam ![]()
@EvcaZb Mně to vůbec nepřijde hloupé
. Reagovala jsem na příspěvky nade mnou, že na tom nevidím nic divnýho. Dobu ledovou jsem taky musela nasbírat, gogouni se mi prostě jen nelíbí. Že je prodávají samostatně jsem vůbec nevěděla, každopádně, kdybys je nesehnala, tak se ozvi. Sice jich mám málo, růžové asi jen tři a zlaté nevím, který to jsou, ale třeba jsou to zrovna oni. ![]()
@EvcaZb u nas uz je nemaji dlouho. Mivali je u pokladen ve stojanech.
Zítra je měňárna gogounů, prý ve všech prodejnách Albert,
mělo by to být od 9:00-11:00 a 14:00-16:00.
Hele ja su zas mimo…to ze mame plnej suplik ten malych plastovych potvor..kterym rika dite gogoun..to sem pobrala..a oni jsou jeste nejaky dalsi plysovy? nebo co? @luciana32 jaka menarna? mlade to docela zere…tak abych vedela o co vlastne jde ![]()
AKce mela trvat ne do 6.4.,jak zde nekdo psal, ale jen do 26.3. - do utery, ale u nas uz gogouni taky dosli…psali, ze do vydani zasob…
Ty metalické byli hned pryc…manzel sehnal v Brne minuly tyden Blinqa, ale TEz uz nebyla nikde…takze ted uz je to docela passe…
Ty satky pry stahovali, byli zavadne…
My sbirame, malyho to hodne nadchlo, porad si s tim hraje, takze nejaky nakup v ALbertu misto KAufu, kam chodim jinak, me nezabije…