Prosím nezasílat peníze pro Barboru

Caty
22.3.13 17:39

Prosím nezasílat peníze

Holky, prosím Vás, kdo jste kdy posílaly peníze pro Barboru a holčičky už je neposílejte. Dívala jsem se, že tam nějaké peníze naběhly, ale já už to nevybírám a vybírat nebudu, peníze samozřejmě předám, ale NEPOSÍLEJTE JIŽ DÁLE ani korunu. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
22.3.13 18:01

Maminka. barunka (nebo tak nějak)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
22.3.13 18:01

Ano ano maminka Barunka

• Citovat
  • Upravit
3739
22.3.13 19:36

Procpak? Deje se neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
22.3.13 20:54

@Caty víš co nejvíc mě štve, že na jedné diskuzi, se rozplýváš jak ji máš ráda a co pro ni děláš. A pak napišeš Barbora a její holčičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
22.3.13 20:58

Neděje se ni, ale už na ně nevybírám a vzhledem k tomu, že tam jedna maminka poslala peníze nebo 2 cca 100 Kč každá, tak raději dávám diskusi aby neposílaly další, peníze už nevybírám pro holčičky. Je udělaný nadační fond, ale neofiko už nevybírám.

• Citovat
  • Upravit
Caty
22.3.13 21:07

Hele, Dašo a co je na Barboře špatného jako? A ano, na jedné diskusi, která už není se asi rozplývám, protože jsem Báru ráda měla a stále si jí jako matky, která se o své nemocné děti stará ukázkově vážím, to nic ale nemění na tom, že mezi námi vznikl konflikt, který se už dohromady nedal. A mě štve zase nejvíce to, že se neustále pleteš do věcí, do kterých ti nic není. Nikdy jsi nic neudělala, jen máš samé rejpavé řeči.

• Citovat
  • Upravit
Caty
22.3.13 21:10

A jedna věc, nikde jsem nikdy neuvedla co jsem pro Báru a holky udělala nebo neudělala. O tom si ty můžeš nechat jen zdát, abych to psala, víš?

• Citovat
  • Upravit
24392
22.3.13 21:12

@Caty Jen si to co jsi napsala přečti znovu, aby sis to oživila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.13 21:13

Prosim aby se nediskutovala o mě ja myslí že už se to šechn řešilo dříve a nedopadlo t dobře tak prosím abych se ani ja ani mje děti už neprobíraly děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová