Makro - maso a další tipy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9723
17.1.23 12:17

Makro - maso a další tipy

Ahoj, dávám téma do placu. Naskytla se nám nově možnost nakupovat sem tam v Makru. Chci se podívat hlavně na maso. To jsme zvyklí kupovat v Globuse, kde je vždy pěkné, ale žádné akce nevídám. Zkusili jsme teď 2× maso vzít z Košíku, ale hrůza, vždy jsem čtvrtinu okrájela a vyhodila. Poslala jsem fotky, tak to uznali, což je super, ale radši bych rovnou kupovala kvalitní, libové, protože vařím pro malé děti i pro miminko :)

Chci se zeptat, jakou máte zkušenost s masem z Makra? A co jiného tam rádi kupujete, ať vím, po čem se podívat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20838
17.1.23 12:32

Bezkonkurenční je to maso a ryby. Nikdy jsem neměl problém. Dále jakýkoliv alkohol tam najdeš v případě potřeby. Dají se tam dobře ve větším množství nakupovat drogerie a trvanlivější věci, když jsou v akci. Dále výběr fakt čerstvé zeleniny a ovoce je výborný.

Ale určitě neplatí, že je Makro nějak levný, to fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
17.1.23 12:37
@Cenarius píše:
Bezkonkurenční je to maso a ryby. Nikdy jsem neměl problém. Dále jakýkoliv alkohol tam najdeš v případě potřeby. Dají se tam dobře ve větším množství nakupovat drogerie a trvanlivější věci, když jsou v akci. Dále výběr fakt čerstvé zeleniny a ovoce je výborný.Ale určitě neplatí, že je Makro nějak levný, to fakt ne.

Díky a když je maso v akci, tak bývá taky ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15389
17.1.23 12:42

Makro je super na ryby i maso.

A nebudu tady vypisovat co tam kupuji. Protože tam kupuju stejný nákup, jako všude jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
17.1.23 12:44

Maso jedině v Makru :palec: Občas tam mají náhlou akci - teď zrovna před dvěma týdny plecko za 60 s daní (nebylo prošlé). Pak taky výběr mražené zeleniny, beru si tam pytle 2,5 kg. Předtím máslový toustový chleba za 9 (máme obří mrazák, takže to fakt využiju). Jinak třeba nesnáším malé balíčky těstovin a rýže, takže 5kg pytel jednou za čas. Ovoce a zelenina krásná, ryby taky. Jen to teď celé překopávali, tak zmizelo UM a dost se ztenčila nabídka plinek a nemohla jsem najít baterky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
17.1.23 12:48
@MartinaCV píše:
Díky a když je maso v akci, tak bývá taky ok?

Jo. Tam je díky skladování fakt téměř jistota. Jen jednou se mi stalo, ale to byl výprodej s datem ten den, že už bylo zasmradly, ale peníze hnedka vrátili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
17.1.23 15:05

Díky všem, takže tam nakoupíme maso, zeleninu a ještě se porozhlídneme :kytka: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
17.1.23 16:05

@MartinaCV Jestli vaříš pro malé děti, tak to by tě mohlo zajímat, že tam mají bio maso (krůta, kuře). Objednám předem po telefonu a pak si přijedeme. Dřív měli i bio vepřové, ale to už neprodávají.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák