Pánské vs dámské triko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17.1.23 01:59

Pánské vs dámské triko

Ahoj, je nějaký větší rozdíl v dámskem a pánském tričku kromě střihu? Chci nakoupit na jednom metal shopu a mají tam nejlepší kousky jen pánský.
Asi blbá otázka, ale diky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2379
17.1.23 05:09

No v tom střihu, pánské je širší, hlavně v ramenou a rukávech, takže pánské S odpovídá dámskému L. :nevim: Prostě to plandá. :) A nemá to výstřih. A taky je jiný lem límečku - ta pánská trička tam mívají zesílený lem na pohlcování potu, což může někomu být nepříjemné (to bys ale viděla na fotce, jestli to tak je). :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22812
17.1.23 05:48

Velikost a střih. Např. Pánské S je mnohem větší než dámské S. Do toho bych nešla. Hlavně u krku je to u chlapů střižené divně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.23 06:13

Hlavně dámská trička jsou většinou projmutá a pánská mívají rovný střih. Takže pokud nevezmeš vyloženě větší velikost, aby to plandalo, tak to budeš mít přes boky uplé a zároveň přes pas volné. Brrr, to nemám ráda, připadám si pak jak jitrnička. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.1.23 06:53

@HolkaZPrahy13467 klasika. Kupuju menší pánské, u těch metalových to prostě jinak nejde :mrgreen: takže dámské bych vzala L, pánské beru M.. já vesměs každého udyndam, ať mi udělají dámské, že to zaplatím 🤣 😁 ale to se dá tam, kde jsou kámoši, no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14567
17.1.23 07:14

Záleží i na typu postavy, jestli nemáš vyloženě presypacky, menší ramena, úzký pas a široké boky, tak panske bude taky v pohodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
17.1.23 08:12

Já si pánská trika kupuju běžně. Nemám totiž ráda ty dámské projmuté střihy, kdy je to na mě nalepené, hluboké výstřihy a hlavně ty jejich trapné 3cm rukávky.
Mám radši volná trika - nosím je teda spíš doma a na sport. Ale i tak.
Když si pak to pánské třeba dáš dole na uzlík a nebo kousek zastrčíš do kalhot, tak to vypadá taky dobře :)
Jinak kromě střihu mají pánské ještě zesílený límeček - chlapi si tam trika chytají, když je svlékají a případně je to i na pot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.23 08:38
@LilyJane píše:
Já si pánská trika kupuju běžně. Nemám totiž ráda ty dámské projmuté střihy, kdy je to na mě nalepené, hluboké výstřihy a hlavně ty jejich trapné 3cm rukávky.
Mám radši volná trika - nosím je teda spíš doma a na sport. Ale i tak.
Když si pak to pánské třeba dáš dole na uzlík a nebo kousek zastrčíš do kalhot, tak to vypadá taky dobře :)
Jinak kromě střihu mají pánské ještě zesílený límeček - chlapi si tam trika chytají, když je svlékajía případně je to i na pot.

Heh, to je fakt, to mě nikdy nenapadlo. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
17.1.23 08:41
@broskvová zmrzlina píše:
Heh, to je fakt, to mě nikdy nenapadlo. :mrgreen: :mrgreen:

Jo jo :D
Já tak chlapovi nakoupila pár obyčejných triček, které ty zpevněné límce nemělo a všechny do jednoho skončily s dírou na tom samém místě - kde si je chytal aby je přetáhl přes hlavu.
Od té doby už jenom ty „lepší“ trika :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269
17.1.23 09:03

Rozdíly už byly zmíněny. Navíc je to i o rukávech, pánské jsou širší a delší (i ty krátké rukávy).
Jinak já si taky občas koupím pánské, ale pak je vystříhávám u krku, tvořím si takový ten „zarolovaný okraj“, jak to nazvat jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
17.1.23 09:50

Metalovým bych vzala klíďo pánský! :-) o velikost nebo dvě menší než máš normalne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
19.1.23 12:33

@HolkaZPrahy13467
Hlavně velikost. Pánské XXL mám volné a do dámského se nevlezu.
A vlastně nechápu kde mají jiné ženy ramena. Dámská trika vždycky škrtí v ramenou a rukávech. To je jak se sakama. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.23 21:00

Díky všem za odpovědi, vzala jsem menší velikost, než mám a je to v pohodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat