Malá dětská encyklopedie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
209
22.10.09 12:32

Malá dětská encyklopedie

Ahoj maminy, máte někdo zkušenost s Malou dětskou encyklopedií pro děti od 3 do 6 let? Uvažovala jsem o tom, že jí koupím synovi (3 a čtvrt roku), ale nevím, jestli na to není ještě malý. Knížky ho moc baví, ale nevím, jestli by tam všechno pochopil. Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
879
22.10.09 12:46

Nevím, kterou přesně myslíš, my máme takovou menší červenou s tímto názvem.

U nás encyklopedie a podobné knihy docela frčí u obou holek (9 a 4,5) už od těch 3 let určitě. Není potřeba, aby všemu hned rozuměl, od toho je to encyklopedie a ne jak já říkám „spojitá“ kniha s navazujícím textem. My jsme tam vždycky vyhledávali třeba informace a obrázky k něčemu, co nás někde zaujalo - v televizi, na dovolené… nebo jsem je nechala, ať si listují samy a když je něco zaujalo, povídali jsme si o tom. Tedy spíš já jsem si to musela přečíst a pak jsem jim to přepovídala tak, aby rozuměly.

Holky tedy knížky vždycky mohly, některé děti to možná nezaujme.

Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
22.10.09 12:52

Prolistovala jsem jich hodně a zjistila, že tato je bezkonkurenčně nejlepší http://www.patro.cz/…4728686.html?

máme jí doma, je tam vše a už jsem jí darovala i několika známým, kterým se moc líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
22.10.09 12:54

Vítek ji dostal taky ke třetím narozkám,ale začalo ho to zajímat až kolem 4.roku a jen ty pasáže na konci o vesmíru a tak. Ten začátek, jak se narodí mimino a pokoje v domě atd ho nebaví. NIcméně je to individuální a třeba zrovna tohle se bude tvému dítku líbit. Každopádně je to hezká knížka a od 3.roku ji mít doma-tím nic nezkazíš:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
22.10.09 12:54
Berun píše:
Prolistovala jsem jich hodně a zjistila, že tato je bezkonkurenčně nejlepší http://www.patro.cz/…4728686.html?máme jí doma, je tam vše a už jsem jí darovala i několika známým, kterým se moc líbí

to je přeně ona, co ji máme:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
22.10.09 13:22

Tak to je sranda, já loni prolistovala stohy dětských encyklopedií a vyšla mi z nich nejlépe taky tahle. Je bezvadná, Aničku baví, buď si ji jen tak prohlížíme, nebo cíleně si najdeme, co potřebujeme, onehdá to byla kokarda, je tam na obrázku, no kde jinde bych to našla, nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6973
22.10.09 13:23

Ahoj,

tak tuhle máme taky a je super!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Čteme ji denně. Doporučuju.

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
22.10.09 15:07

jo ta je super, videli jsme ji u sousedu, tak jsem ji hned chtela, ted uz frci neco jinyho, ale tak pred rokem jsme cetli jen ji. Je tam toho teda tak pulka, co pro ty malinky neni, vesmir nevysvetluju, kontinenty taky ne, ale zbytek uzasnej, krasne malovany, doporucuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
22.10.09 16:25

Taky máme a vřele doporučujeme. Baví oba kluky, je to jedna z jejich nejoblíbenějších knížek. Našli jsme si tam i „paní sociální“, která chodí pro děti, které nechtějí chodit do školky, když jsou jejich rodiče v práci :oops: A když je to v encyklopedii, tak to přece musí být pravda 8) :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
22.10.09 17:29

Holky, díky moc, přesně tuhle encyklopedii jsem měla přesně na mysli a jsem ráda, že jste spokojené. Mám aspoň další vánoční dárek!

Jo a paní „sociální“ to synovi snad vysvětlím, to jsem sama dělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
22.10.09 18:16

Kvítko,
ona tam jakože doopravdy není, tu jsem na Ondru vymyslela :oops: a dodatečně jsme ji našli na jednom obrázku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.9.15 13:04

Holky, prosim vas, mne tenodkaz nefungue.jak se přesne ta encyklopedie menue? dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák