Malá princezna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31382
3.5.15 16:44
@Zireael píše:
@elanaa Mám pocit, že v Anglii se děti obecně oblíkají míň a jinak než u nás a krátké kalhoty s podkolenkami tam nejsou nic extra výjimečného.

asi jo, ale přesto to patří k royal dress code, chlapeček-krátké kalhoty. Je to vlastně roztomilé :)

spíš jsem tím chtěla tak nějak říct, že prostě monarchie není demokracie, to, že se nám něco nelíbí, neznamená, že je to špatně nebo že se proti tomu máme vymezovat a vidět v tom (v 21. století v Evropě) nějaké porušování svobody a osobních práv. Je to prostě úplně něco jiného a ti lidé to neberou jako příkoří.

jinak jako bonus: teď psala kamarádka v uzavřené diskuzi, že trošku gůglila a kdysi prý jméno královského potomka schvaloval parlament :) Tak pokud to teď už podškrábne „jen“ královna, tak ušli opravdu velký kus cesty :) Prý je to teď hlavně tak, že jméno (jména) vyberou rodiče, ale opravdu to královna pak schválí. Což asi W+K jsou rozumní a předpokládám, že jimi vybrané=ihned schválené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
3.5.15 17:09

Také jsem dost zvědavá, jaké bude mít malá princezna jméno. Ale s Georgem všechny překvapili, tak uvidíme, jak to dopadne teď.

Jinak Kate měla krásné šaty a moc jí to slušelo :kytka: Podle mne měla dítko na levé ruce, aby jí pléd zakrýval bříško a neřešilo se (jako posledně) ve všech médiích :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
3.5.15 17:25

@Eveelin a na druhy ruce by ji zakryval zada ci co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
3.5.15 17:35

@Lama Lama záda, jasně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.5.15 17:40

Holky, a všimly jste si, jaký má ten William pěkný široký ramena? Jako vlásky už mu pelichají, ale tělo má pěkně stavěný :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
3.5.15 17:44

@pe-terka je to sympaťák ;) Když nesl George do porodnice, vypadal opravdu dobře! A malý je fakt sladký ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
3.5.15 17:45

Princeznička je krásná a Kate má můj obdiv. :kytka:
Jinak k tomu nošení, já jsem pravačka a mimina chovám na pravé i na levé, jak kdy… Ale to nic nemění na tom, že malá chudinka měla tu hlavu fakt vyvrácenou, George tehdy držela líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.5.15 18:02
@Eveelin píše:
@pe-terka je to sympaťák ;) Když nesl George do porodnice, vypadal opravdu dobře! A malý je fakt sladký ;)

No, on má William takovej nesmělej pohled po Dianě, ale přitom nepůsobí jako nemehlo. Malý George kouká podobně. Zato Harry je vyloženě rarach :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
3.5.15 18:16
@terinka4444 píše:
Hlavně bych ty svoje konve, a po porodu se to radikálně zhoršilo, nikdy nenarvala do lodiček.

No přesně :mrgreen: já se nenarvala ani do pantoflí, běhala jsem tam bosa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
3.5.15 19:23

@pe-terka přesně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
3.5.15 19:25

Mně se moc líbí ty fotky na konci článku, jak pomáhá Kate po schodech a ukládá sedačku do auta :kytka:

http://www.bbc.com/…/uk-32572520

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
3.5.15 19:28
@Lama Lama píše:
@Eveelin a na druhy ruce by ji zakryval zada ci co?

Když drží miminko na pravé ruce, je na fotkách vidět snubní prstýnek. Kdyby ho držela na druhé, byl by při focení často schovaný. Ale to je jen spekulace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
3.5.15 19:29

@meduzza určitě pro to měla nějaký důvod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31382
3.5.15 21:16
@Eveelin píše:
@meduzza určitě pro to měla nějaký důvod ;)

určitě jo, protože evidentně jí to prostě moc nešlo :lol:

možná je klidně ta rozpíchlá ruka od kapačky, to se většinou dává do levé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
3.5.15 21:45

Podle mě bude po tatínkovi, i kluk mi připadá do tatínka, chlapec je pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová