Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zireael píše:
@elanaa Mám pocit, že v Anglii se děti obecně oblíkají míň a jinak než u nás a krátké kalhoty s podkolenkami tam nejsou nic extra výjimečného.
asi jo, ale přesto to patří k royal dress code, chlapeček-krátké kalhoty. Je to vlastně roztomilé ![]()
spíš jsem tím chtěla tak nějak říct, že prostě monarchie není demokracie, to, že se nám něco nelíbí, neznamená, že je to špatně nebo že se proti tomu máme vymezovat a vidět v tom (v 21. století v Evropě) nějaké porušování svobody a osobních práv. Je to prostě úplně něco jiného a ti lidé to neberou jako příkoří.
jinak jako bonus: teď psala kamarádka v uzavřené diskuzi, že trošku gůglila a kdysi prý jméno královského potomka schvaloval parlament
Tak pokud to teď už podškrábne „jen“ královna, tak ušli opravdu velký kus cesty
Prý je to teď hlavně tak, že jméno (jména) vyberou rodiče, ale opravdu to královna pak schválí. Což asi W+K jsou rozumní a předpokládám, že jimi vybrané=ihned schválené.
Také jsem dost zvědavá, jaké bude mít malá princezna jméno. Ale s Georgem všechny překvapili, tak uvidíme, jak to dopadne teď.
Jinak Kate měla krásné šaty a moc jí to slušelo
Podle mne měla dítko na levé ruce, aby jí pléd zakrýval bříško a neřešilo se (jako posledně) ve všech médiích ![]()
Holky, a všimly jste si, jaký má ten William pěkný široký ramena? Jako vlásky už mu pelichají, ale tělo má pěkně stavěný
.
@pe-terka je to sympaťák
Když nesl George do porodnice, vypadal opravdu dobře! A malý je fakt sladký ![]()
Princeznička je krásná a Kate má můj obdiv. ![]()
Jinak k tomu nošení, já jsem pravačka a mimina chovám na pravé i na levé, jak kdy… Ale to nic nemění na tom, že malá chudinka měla tu hlavu fakt vyvrácenou, George tehdy držela líp.
@Eveelin píše:
@pe-terka je to sympaťákKdyž nesl George do porodnice, vypadal opravdu dobře! A malý je fakt sladký
No, on má William takovej nesmělej pohled po Dianě, ale přitom nepůsobí jako nemehlo. Malý George kouká podobně. Zato Harry je vyloženě rarach
.
@terinka4444 píše:
Hlavně bych ty svoje konve, a po porodu se to radikálně zhoršilo, nikdy nenarvala do lodiček.
No přesně
já se nenarvala ani do pantoflí, běhala jsem tam bosa ![]()
Mně se moc líbí ty fotky na konci článku, jak pomáhá Kate po schodech a ukládá sedačku do auta ![]()
@Lama Lama píše:
@Eveelin a na druhy ruce by ji zakryval zada ci co?
Když drží miminko na pravé ruce, je na fotkách vidět snubní prstýnek. Kdyby ho držela na druhé, byl by při focení často schovaný. Ale to je jen spekulace ![]()
@Eveelin píše:
@meduzza určitě pro to měla nějaký důvod
určitě jo, protože evidentně jí to prostě moc nešlo ![]()
možná je klidně ta rozpíchlá ruka od kapačky, to se většinou dává do levé.
Podle mě bude po tatínkovi, i kluk mi připadá do tatínka, chlapec je pěkný.