Malá princezna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
510
4.5.15 17:46

Jméno je super. :kytka: Jsou mazaní, že ho dali po Charlesovi i Alžbětě. :mrgreen:
A Dianou mi udělali radost. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
4.5.15 17:51

Prababička Alžběta musí mít radost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.5.15 18:39

Je, to jsme přesně psala, Charlotte není po Charlesovi, ale po Pipě, je to její druhé jméno, kdyby dali takové jméno :mrgreen: jsem jasnovidec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.5.15 20:49

Mě se nejvíc líbila ta Alice, ale Charlotte je taky hezký :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31382
4.5.15 22:40

Tak co říct…mě překvapili tím, že vlastně nepřekvapili :)

ale jo, princeznička bude nezaměnitelná, to je fajn :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
4.5.15 22:45

Kdo Kate pomohl, aby tak dobře vypadala: http://revue.idnes.cz/…lidicky.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31382
4.5.15 23:24

@Eveelin no ale i tak to musel být opruz, chvíli po porodu někde dvě hodiny dřepět na kadeřnický židli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
4.5.15 23:36

@elanaa no, zas jí nepomluvili jako po prvním porodu :roll: Také jsem po porodu hned seděla. Asi by mi nevadilo nechat se chvíli obskakovat.

Spíš jsem byla zelená jako sedma. To nevím, jestli by šlo přemalovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31382
5.5.15 07:51

@Eveelin aha :) No ja rodila cisarema, tak zkusenost pridat nemuzu, ale co jsem tak pozorovala na 6N, tak to neni sranda :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
5.5.15 09:25

Já krom toho, že bych nedostala nohy do lodiček, páč jsem začala ihned natékat, bych zvládla tři hodiny spát, páč jsem rodila v noci, asi jak ona, a po porodu na sále usnula vyčerpáním, pak bych se v pohodě vykoupala, nechala učesat, nalíčit a zvládla si obléct šaty, 5 minut zamávat před nemocnicí a nasednout do auta a jet si domů lehnout. taky s přehledem. Však kdyby měla komplikace nebo se necítila, tak by to odložili.
Ale je krásná, moc jí to slušelo a teď bude mít chudák chvíli klid jen sama pro sebe bez nutnosti být za každých okolností dokonalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31649
5.5.15 12:17
@terinka4444 píše:
Je, to jsme přesně psala, Charlotte není po Charlesovi, ale po Pipě, je to její druhé jméno, kdyby dali takové jméno :mrgreen: jsem jasnovidec :mrgreen:

Já teda všude čtu, že je to jako odkaz na Charlese :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
5.5.15 12:28
@Nimie píše:
Já teda všude čtu, že je to jako odkaz na Charlese :think:

no, je to druhé jméno Pipy, už to psali, ještě malá nebyla na světě, ale je to z bulváru. A dokonce to včera říkali na Nově, takže taky z bulváru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31649
5.5.15 12:30
@terinka4444 píše:
no, je to druhé jméno Pipy, už to psali, ještě malá nebyla na světě, ale je to z bulváru. A dokonce to včera říkali na Nově, takže taky z bulváru :lol:

Tak asi po obou to bylo :nevim: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31382
5.5.15 12:35
@Nimie píše:
Já teda všude čtu, že je to jako odkaz na Charlese :think:

já taky…sice jsem vždy žila v tom, že Charles=Karel, ženská podoba Karla=Karolína (tj. Caroline). Jaký je původ jména Charlotte nevím (třeba někdo kdo v UK žije, tak ty rozdíly bude vnímat a vysvětlí nám to), určitě tam příbuznost s Karlem bude a možná nechtěli Caroline tím, že už je to monacká princezna.

každopádně myslet si, že se malá jmenuje po Pippě…to fakt asi ne :D Obávám se, že tak důležitá Pippa ani pro Dvůr, ani pro rodiče dítěte není (to nemyslím ve zlém vůči ní, nakonec šla Kate za svědkyni).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31649
5.5.15 12:50
@elanaa píše:
já taky…sice jsem vždy žila v tom, že Charles=Karel, ženská podoba Karla=Karolína (tj. Caroline). Jaký je původ jména Charlotte nevím (třeba někdo kdo v UK žije, tak ty rozdíly bude vnímat a vysvětlí nám to), určitě tam příbuznost s Karlem bude a možná nechtěli Caroline tím, že už je to monacká princezna.každopádně myslet si, že se malá jmenuje po Pippě…to fakt asi ne :D Obávám se, že tak důležitá Pippa ani pro Dvůr, ani pro rodiče dítěte není (to nemyslím ve zlém vůči ní, nakonec šla Kate za svědkyni).
Charlotte is a female given name, a female form of the male name Charles. :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová