Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jméno je super.
Jsou mazaní, že ho dali po Charlesovi i Alžbětě. ![]()
A Dianou mi udělali radost. ![]()
Je, to jsme přesně psala, Charlotte není po Charlesovi, ale po Pipě, je to její druhé jméno, kdyby dali takové jméno
jsem jasnovidec ![]()
Tak co říct…mě překvapili tím, že vlastně nepřekvapili ![]()
ale jo, princeznička bude nezaměnitelná, to je fajn ![]()
Kdo Kate pomohl, aby tak dobře vypadala: http://revue.idnes.cz/…lidicky.aspx?…
@Eveelin no ale i tak to musel být opruz, chvíli po porodu někde dvě hodiny dřepět na kadeřnický židli ![]()
@elanaa no, zas jí nepomluvili jako po prvním porodu
Také jsem po porodu hned seděla. Asi by mi nevadilo nechat se chvíli obskakovat.
Spíš jsem byla zelená jako sedma. To nevím, jestli by šlo přemalovat ![]()
@Eveelin aha
No ja rodila cisarema, tak zkusenost pridat nemuzu, ale co jsem tak pozorovala na 6N, tak to neni sranda ![]()
Já krom toho, že bych nedostala nohy do lodiček, páč jsem začala ihned natékat, bych zvládla tři hodiny spát, páč jsem rodila v noci, asi jak ona, a po porodu na sále usnula vyčerpáním, pak bych se v pohodě vykoupala, nechala učesat, nalíčit a zvládla si obléct šaty, 5 minut zamávat před nemocnicí a nasednout do auta a jet si domů lehnout. taky s přehledem. Však kdyby měla komplikace nebo se necítila, tak by to odložili.
Ale je krásná, moc jí to slušelo a teď bude mít chudák chvíli klid jen sama pro sebe bez nutnosti být za každých okolností dokonalá.
@terinka4444 píše:
Je, to jsme přesně psala, Charlotte není po Charlesovi, ale po Pipě, je to její druhé jméno, kdyby dali takové jménojsem jasnovidec
Já teda všude čtu, že je to jako odkaz na Charlese ![]()
@Nimie píše:
Já teda všude čtu, že je to jako odkaz na Charlese
no, je to druhé jméno Pipy, už to psali, ještě malá nebyla na světě, ale je to z bulváru. A dokonce to včera říkali na Nově, takže taky z bulváru ![]()
@terinka4444 píše:
no, je to druhé jméno Pipy, už to psali, ještě malá nebyla na světě, ale je to z bulváru. A dokonce to včera říkali na Nově, takže taky z bulváru
Tak asi po obou to bylo
![]()
@Nimie píše:
Já teda všude čtu, že je to jako odkaz na Charlese
já taky…sice jsem vždy žila v tom, že Charles=Karel, ženská podoba Karla=Karolína (tj. Caroline). Jaký je původ jména Charlotte nevím (třeba někdo kdo v UK žije, tak ty rozdíly bude vnímat a vysvětlí nám to), určitě tam příbuznost s Karlem bude a možná nechtěli Caroline tím, že už je to monacká princezna.
každopádně myslet si, že se malá jmenuje po Pippě…to fakt asi ne
Obávám se, že tak důležitá Pippa ani pro Dvůr, ani pro rodiče dítěte není (to nemyslím ve zlém vůči ní, nakonec šla Kate za svědkyni).
@elanaa píše:Charlotte is a female given name, a female form of the male name Charles.
já taky…sice jsem vždy žila v tom, že Charles=Karel, ženská podoba Karla=Karolína (tj. Caroline). Jaký je původ jména Charlotte nevím (třeba někdo kdo v UK žije, tak ty rozdíly bude vnímat a vysvětlí nám to), určitě tam příbuznost s Karlem bude a možná nechtěli Caroline tím, že už je to monacká princezna.každopádně myslet si, že se malá jmenuje po Pippě…to fakt asi neObávám se, že tak důležitá Pippa ani pro Dvůr, ani pro rodiče dítěte není (to nemyslím ve zlém vůči ní, nakonec šla Kate za svědkyni).