Malá princezna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
3.5.15 21:57

Mají to jméno už vybrané a oznamují později, nebo ho teprve budou vybírat? Nevíte? Mě by přišlo vtipný, kdyby se koukli na ty tipy bookmakerů a schválně vybrali něco, co tam vůbec není.

Co třeba taková Mary? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
3.5.15 22:11

@pomeranca třeba nám to zítra prozradí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31382
3.5.15 22:16

@pomeranca Mary je třetí jméno vládnoucí královny, tipla bych, že pokud by ve jménu té malinké nefigurovala přímo Elizabeth, tak Mary bude místo ní :)

jinak si taky myslím, že budou spíš chtít překvapit a vyberou něco jiného, než na co sází bookmakeři. U George to tak taky bylo, v seznamu sice figuroval (ono zas tolik možností přece jen nemají), ale byl spíš ke konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
3.5.15 22:28

Tak tu můžeme tipovat ;)

Třeba to bude Sophie, Mia nebo Amelia… Jsou to v UK podobně oblíbená jména jako byl George.

A jako druhé a třetí bych viděla Diana a Elizabeth ;)

Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31382
3.5.15 22:37

Mohla by být i Helena, to byla jedna z dcer královny Viktorie. Alice (která je tipem bookmakerů) taky.

ono je právě blbý, že ty „nejhezčí“ jména už vyžraly další panovnické dvory, vesměs třeba i příbuzné (např. ta Victoria ve Švédsku, Caroline v Monaku atd.). Nežeby samozřejmě ho dát nemohli, ale tipla bych, že budou chtít malou prostě odlišit, aby když se řekne „princezna XY“, bylo jasno o kterou jde. Krásná je třeba Alexandra (vnučka Viktorie, bolševiky zavražděná ruská carevna), ale George je druhým jménem Alexander, tak to by asi nedali.

je to docela zábava a fakt jsem strašně zvědavá, co vymyslí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
3.5.15 22:40

Já musím říct, že mně by se líbila ta Alice. Je to prostě takové jiné než všechny ty Elizabeth, Victorie atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
4.5.15 09:53

Prý chtěli do 5 let 5 miminek. Tak uvidíme, jestli bude další princátko ;)

Je milé je vidět. Když jsem četla poslední zprávy o Zemanovi, tak se mi udělalo mdlo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.5.15 09:55
@Eveelin píše:
Prý chtěli do 5 let 5 miminek. Tak uvidíme, jestli bude další princátko ;)Je milé je vidět. Když jsem četla poslední zprávy o Zemanovi, tak se mi udělalo mdlo. :nevim:

Já zase četla že William řekl, že chtějí 2 děti. Ale holky, tahle diskuze je pohlazení po duši :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31382
4.5.15 12:47
@Eveelin píše:
Prý chtěli do 5 let 5 miminek. Tak uvidíme, jestli bude další princátko ;)Je milé je vidět. Když jsem četla poslední zprávy o Zemanovi, tak se mi udělalo mdlo. :nevim:

já už to radši nečtu :roll:

tipuju ještě jedno určitě, jestli se zadaří. Teď je celkem trend mít v dobře situovaných rodinách tři děti, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
4.5.15 14:38

Tak jméno princezny dnes schválí královna. Asi se ho brzy dovíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
4.5.15 16:15

Ahoj všem, tak malá princeznička už má jméno: Charlotte Elizabeth Diana.
(píše Blesk, tak snad to není kachna)

Příspěvek upraven 04.05.15 v 16:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
4.5.15 16:19

Jo je to i na jejich oficiálním twitteru. Krásné jméno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
4.5.15 16:20

@Ema1984 Ano, potěšili. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
4.5.15 16:57
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
4.5.15 17:14

@Gilbert pěkné :kytka:

Tak vidím, že na 2. a 3. jméno jsem mohla vsadit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová