Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Anonymní píše:
Prosím poraďte kde mohu vzít malou půjčku do 60000,– Kč s vyhodnymi podmínkami RPSN a nízkou splátkou?
proč se nepodíváš na to co nabízí banky? ![]()
Teď jsou celkově úvěry hodně levné, proti RPSN 19% kolem roku 2007 (tehdy jsem si brala spotřebitelský úvěr) úplně snové. Zkus srovnávač, třeba mesec.cz ale ty banky teď vychází hezky. Jestli máš dobrou platební morálku, zkus něco, kde ti za včasné splácení vrátí část úroků. Určitě se výhni všem těm providentům, atp.
@Ravedd píše:
proč se nepodíváš na to co nabízí banky?
Já se už dívala, i srovnavala ale při 60000,– Kč předplatit 14.000,–Kč, to je teda dost a zonky které by měli být nejvýhodnější jsou nejhorší
To chceš na dvacet let, ne? Prostě buď máš nízké splátky, ale hodně přeplatíš, nebo to máš rychle odbyté, ale zase platíš víc měsíční splátku. Banky nejsou charita, zadarmo to nedělají ![]()
Na co tu půjčku potřebuješ? Pokud to není nic životně důležitého, tak si nic nepůjčuj, když potřebuješ 60tis, tak dle všeho nemáš základní uspory. Prusery začínaji malýma půjčkama a končí v lepším případě exekucema.
@zannetta no kdyz se podivate do statistik co zonky sem tam vyhodi, tak drtiva vetsina ma urok kolem 10%. Ten jejich reklamni urok ma max 4% ze vsech klientu.
Jinak pokud si date splatku par set a chcete to platit xx let. Tak vzdycky preplatite spostu penez. Nikdo vam nepujci 60tis, aby za 10 let vydelal tisicovku.
@Cenarius Zonky jsou pěkné vykutalene, včera telefonicky 14000,_ a dnes už 21000,,–
@Anonymní píše:
@Cenarius Zonky jsou pěkné vykutalene, včera telefonicky 14000,_ a dnes už 21000,,–
Tak oni to zvedaji potom, co si vas vic proklepnou. Na zacatku slibi vselicos.
@Anonymní píše:
A za jak dlouho jsi schopna to splatit?
@Anonymní píše:
@Ernais Za 3roky
To je dost na tak malou pujcku. Pak se nemuzes divit, ze tolik preplatis. Doufam, ze je to aspon na fakt potrebnou vec a ne na novou televizi ![]()
@7.straka Dnes jsem byla v Monetě, tak jsem zvědavá co mi zítra zavolá. Děkuji za informace
Prosím poraďte kde mohu vzít malou půjčku do 60000,– Kč s vyhodnymi podmínkami RPSN a nízkou splátkou?