Malá řemeslná pekárna Ostrava
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Matys311 píše: Více
To je pracovní doba … ![]()
Většina lidí v tuhle dobu bude v práci …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Promiň, ale myslím, že si to představuješ jak Hurvínek válku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přes internet bych si neobjednávala, pečiva moc nesním. Mezi 8-12 jsem v práci, tak taky nic.
Pekárnu preferuji takovou, kde si cestou z práce koupím kousek pečiva nebo trochu chleba k večeři.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych si přes internet neobjednala. Možná hodně výjimečně. Určitě by hlavně záleželo, kolik by stála doprava, kolik by stál chleba nebo štrůdl. Kdybych šla okolo obchodu, tak bych se možná zastavila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bydlím v Porubě a tady by byla konkurence obrovská. Navíc se tyto pekárny začínají rozmáhat i v OC - Shopping park, Karolina. Myslím, že tu „díru na trhu“ jste objevily dost pozdě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jakou by jsi měla cenu toho chleba, tak aby se to vyplatilo? Nebo těch strudlu? A kde tu pobočku by jsi chtěla mít, jak s parkováním auta?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nelíbilo, je toho všude plno a stejně tam skoro nechodíme. Nechce se nám kvůli tomu chodit ještě zvlášť do pekárny a jejich otevírací doba není příliš přátelská pro zaměstnané lidi. Štrůdl je pro mě obyčejná věc, to by mě nenalákalo. Jakékoliv pečivo určitě není věc, kterou bych si nechala dovézt, už proto, že to kvůli tomu bude drahé. A s těma objednávkama - budete mít nevyzvednuté zboží a může ho být fakt dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit