Malá výplata
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
My jsme u PCR chodili obden na dvanáctky, což bylo supr, krátkej tejden jenom úterý a čtvrtek, zvykl jsem si rychle 😀 Od pondělí však už normalka..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
Tak ja jsem taky doma, uz skoro 3 mesice, manzel taky. Dokonce chodime pred dvanactou vyzvedavat deti do instituci, kdyz nefunguje druzina. Jenze ty a tobe podobni uz jaksy nevidi, ze uz taky ty 3 mesice sedime doma 8 hodin pracovne u kompu a na telefonu.
Ja do kancelare nesmim a zatim to vypada, ze se tam jeste dlouho neukazu. Neb vymysleli branne cviceni ve jmenu zachovani bezpecnosti, proti kteremu je i navod ministra skolstvi pro prvni stupen uplny hadr.
Muz by do kanclu mohl, ale nema moc smysl sedet sam v kancelari, kdyz kolegove jsou doma s detmi kvuli domaci vyuce.
Jaksy? ![]()
Já vím, v jaké formě pracuji a vím že HO má pouze jeden. A zrovna ten se mi chlubil, že sice bere 80 % platu, ale že mu to nevadí, protože pracuje tak max. na 60%. Nema náklady na dopravu, nemusí nikam na schůzky. No a porad ma několikanásobně víc než ja.
- Citovat
- Upravit
@Oxbowww píše:
To mas recht, je jich tam až moc a není to uplne pro dobro věci..
Taky si myslím, že to není úplně práce pro mě. ![]()
- Citovat
- Upravit
Jen tak pro zajímavost, já pracuju normálně v cestovním ruchu, plat mám celkem slušný a jsem v kanceláři, kdy chci, tak si uvařím si kafe, dojdu si něco koupit, šéf sice někdy prudí, ale používá kouzelná slůvka prosím, děkuju. Ovšem teď máme výpadek, tak jsem na brigádě u Alberta. Pracuju 8 hodin, mám jednu přestávku 20 minut na jídlo a ještě jednou za směnu si dojdu na WC. Jinak celou dobu sedím na kase, když není fronta, tak jdu připravovat pečivo, uklízet košíky, přerovnávám zboží v regále, vysypávám koše nebo čistím kasu. Ani minuta nazmar. Žádná kouzelná slůvka se nenosí, jen příkazy jak na buzer place. Ale šéfová se aspoň celkem snaží nám dávat směny jak potřebujeme, ale je to spíš výjimka. Aspoň na rozdíl od Lidlu netahám zboží, protože na to jsou tam jiní pracovníci. Jsem za brigádu ráda, ale klobouk dolu přede všema, co to dělají celý život a druhou směnu nastupují doma.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jak jsem psala. Není to vždy pravidlo. Jak říkám - znám víc lidí s vysokými příjmy a jsou doma více než já.
No, můj šéf má víc než 100k a jeho pracovní doba vypadá takto: ráno přijde do práce, hodí tam tašku a jde na hodinu na snídani do Costa cofee, pak přijde, zkontroluje maily, rozdá práci a odejde na oběd, cca 1,5 hodiny. Pak přijde, zkontroluje maily a podřízené a jde buď na pracovní schůzku nebo po obchodech. Pak přijde, chvilku pracuje, pak projíždí internet a pak jde domů. Ale jo, má VŠ, umí anglicky a hlavně je hodně komunikativní a umí to s nadřízenými.:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jaksy?
Já vím, v jaké formě pracuji a vím že HO má pouze jeden. A zrovna ten se mi chlubil, že sice bere 80 % platu, ale že mu to nevadí, protože pracuje tak max. na 60%. Nema náklady na dopravu, nemusí nikam na schůzky. No a porad ma několikanásobně víc než ja.
Pokud dela normalni HO, mel by mit 100%. A nebo je na OCR a pak by zas nemusel pracovat vubec. A stejne, je to JEHO vec, nikoliv tvoje. Nezavid. To si fakt radsi sama najdi neco lepsiho a makej na sobe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
Retenční nejsou reklamační, takže asi tak.. Už z názvu vyplývá, že nenabízím, ale řeším reklamace a stížnosti
já bych měla stížnost, ale volání na zákaznickou, to je jak na erotickou linku. Zmáčkněte 2..hudba, konečně někdo mluví, ptám se, jestli je živá, nebo automat..marně vzpomínám co jsem to vlastně chtěla řešit-dlouhá doba, než někdo něco zdvihl.
Vydávím ze sebe co potřebuji…přepojím vás…hudba…znova recituji co chci řešit…přepojím vás… hudba..a pak KONEC, nic se nepřepojí, nějakou divnou náhodou se vše ukončí samo
hodina života v háji, nic vyřešeného, super služby ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já pracuji za 15tis. čistého na 0,75 úvazku. Pracovní doba 7:30-13:30. Mám dvě malé děti a jsem moc ráda, že jsem tuhle práci sehnala. Když jsem po RD hledala práci, tak prioritou bylo, aby mě práce bavila a abych měla doboru pracovní dobu, což se mi splnilo, peníze byly až na posledním místě. Na původním místě bych měla o dost lepší peníze, ale pracovní doba 8:30-17:00, což je pro mě s dětmi nereálné.
- Citovat
- Upravit
@ZuzaM píše:
No, můj šéf má víc než 100k a jeho pracovní doba vypadá takto: ráno přijde do práce, hodí tam tašku a jde na hodinu na snídani do Costa cofee, pak přijde, zkontroluje maily, rozdá práci a odejde na oběd, cca 1,5 hodiny. Pak přijde, zkontroluje maily a podřízené a jde buď na pracovní schůzku nebo po obchodech. Pak přijde, chvilku pracuje, pak projíždí internet a pak jde domů. Ale jo, má VŠ, umí anglicky a hlavně je hodně komunikativní a umí to s nadřízenými.:-)
a proto je to šéf ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jaksy?
Jenze tohke je bohapusta zavist. Tak bud tak dobra jako on a muzes taky delat HO na 60%.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
Jenze tohke je bohapusta zavist. Tak bud tak dobra jako on a muzes taky delat HO na 60%.
To bylo jen konstatování faktu. Jemu práci opravdu nezávidím. Ani ten plat.
- Citovat
- Upravit
@Svistice píše:
Mně HO moc nevyhovuje. Pracovala jsem tak.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Mně HO moc nevyhovuje. Pracovala jsem tak.
@Anonymní píše:
To bylo jen konstatování faktu. Jemu práci opravdu nezávidím. Ani ten plat.
No a co je teda problem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZuzaM píše:
A co jako? Tak vol komouše, to byla jediná forma společnosti, kde se měli blbci stejně jako ti chytřejší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DanielaD píše:
já bych měla stížnost, ale volání na zákaznickou, to je jak na erotickou linku. Zmáčkněte 2..hudba, konečně někdo mluví, ptám se, jestli je živá, nebo automat..marně vzpomínám co jsem to vlastně chtěla řešit-dlouhá doba, než někdo něco zdvihl.
Vydávím ze sebe co potřebuji…přepojím vás…hudba…znova recituji co chci řešit…přepojím vás… hudba..a pak KONEC, nic se nepřepojí, nějakou divnou náhodou se vše ukončí samohodina života v háji, nic vyřešeného, super služby
- načítám...
- Citovat
- Zmínit