První den v práci a průšvih

Anonymní
25.5.20 19:59

První den v práci a průšvih...

Dnes jsem nastoupil do nového zaměstnání, vzali mě jako ošetřovatele do ZOO v Jihlavě…
Dostal jsem na starosti želvičky…
Jdu je takhle krmit, otevřu branku a najednou koukám, jak želvičky kolem mě frnk, frnk a byly v trapu… 8o :roll: svi. ně… :zed: :roll: 8)
Stalo se vám při nástupu do zaměstnání něco podobného…? :nevim: 8)
Dal jsem anonym, kvůli rodině a známým… 8) 8) 8)

Příspěvek upraven 25.05.20 v 20:01

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4380
25.5.20 20:00

Boze to je tak trapne. Proc uz nikdo neumi trollit aspon zajimave…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
25.5.20 20:01

Jo, želvičky frnk frnk :mrgreen: :potlesk: hele dobře jsem se zasmála takhle k večeru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.20 20:10
@Jessica4 píše:
Jo, želvičky frnk frnk :mrgreen: :potlesk: hele dobře jsem se zasmála takhle k večeru :lol:

Jo, to znám, taky mi občas maléry toho druhýho přijdou k smíchu… 8) 8) 8)

• Citovat
  • Upravit
9722
25.5.20 20:15
@Kaileee píše:
Boze to je tak trapne. Proc uz nikdo neumi trollit aspon zajimave…

Oproti šikanované studentce VŠ nebo těhotným náctkám, které pravidelně berou antinu mi tohle přijde aspoň vtipné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
25.5.20 20:18

Pěkný a jakou rychlostí utíkají želvičky?,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15812
25.5.20 20:19
@Anonymní píše:
Dnes jsem nastoupil do nového zaměstnání, vzali mě jako ošetřovatele do ZOO v Jihlavě…
Jdu je takhle krmit, otevřu branku a najednou koukám, jak želvičky kolem mě frnk, frnk a byly v trapu… 8o :roll: svi. ně… :zed: :roll: 8)
Dal jsem anonym, kvůli rodině a známým… 8) 8) 8)Příspěvek upraven 25.05.20 v 20:01

Koukám, že prasklé kondomy tě už nebaví, tak jedeš tohle. No, pořád je to na úrovni hodně velkého trouby, ale +1 za změnu žánru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
25.5.20 20:22

@Jahru sorry za ot ale co tu všichni máte s tou sikanovanou vš studentkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15143
25.5.20 20:24

Ten vtip znám. Super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
25.5.20 20:26

Člověče, jednou se mi něco podobného stalo.. Nastoupila jsem do velkoobchodu jako pokladní ale jelikož bylo málo práce, tak mě šéf pověřil doplněním mrazáku. Takže si jdu takhle do skladového mrazáku, otevřu víko a najednou mi ven začali skákat mražené krevety :mrgreen: :mrgreen: no nahanela jsem je po krámě ještě hodinu. Svi*ně :pankac: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
25.5.20 20:27
@Anonymní píše:
Dal jsem anonym, kvůli rodině a známým… 8) 8) 8)Příspěvek upraven 25.05.20 v 20:01

Stalo, dneska jsem byla na zahradě pro salát, otevřu dveře od skleníku a najednou koukám, jak slimáci kolem mě frnk, frnk a jsou pryč…hledáme je s přítelem už celé odpoledne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
25.5.20 20:27

A který? Nějak si nedokážu představit ani jednu v Jihlavě jak zdrhá brankou.
Nj bezpečnost práce buď rád, že jsi nekrmil tygřice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9722
25.5.20 20:28
@lachtanice86 píše:
@Jahru sorry za ot ale co tu všichni máte s tou sikanovanou vš studentkou?

cca 2-3 zpátky tu byla diskuze, kde „studentka“ plakala, že ji šikanovala zkoušející na VŠ. Pak z ní vylezlo, že se ptala za kamarádku, pak se nějak zamotala do toho, jestli je jen komentující nebo zakladatelka, pak jestli studuje pedák nebo medicinu… no zajímavá diskuze to byla. Škoda, že ji adminky smazaly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.5.20 20:28
@Anonymní píše:

Jo, želvičky mi utíkají běžně. Denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9722
25.5.20 20:30

Hele, ale nedělejte si srandu. Mi jednou zdrhla vodní želva z akvárka. Hledala jsem ji hodinu, byla potvora zalezlá pod radiátorem, naštvaná, že se netopí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat