První den v práci a průšvih
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Keyllah píše:
A už někdo ví, jak dopadly ty želvičky?? chuděrky
No já nevím…Pedro už sem tři hodiny nenapsal. Ho zatáhly někam do kanálu a teď ho tam ožírají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah píše:
to já viděla v Tv jak si to ti žraloci (asi nějací zmutovaní) frčí hezky půdou v lese a zarazil je až asfaltstihli ale předtím požrat většinu hlavních hrdinek v mini s botama na podpatku
člověk už aby se bál vyjít i z domu
To byl vládní projekt na snižování počtu vězňů…ale úplně se to nepovedlo, pár zdrhlo, tak se to tutlá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stín katedrál díky za rychlé shrnutí, to mě fakt štve že jsem to nestihla. To mohla být sranda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bertoldina píše:
No já nevím…Pedro už sem tři hodiny nenapsal. Ho zatáhly někam do kanálu a teď ho tam ožírají
no fuj, já myslela že Leo+Raf+Don+Mich jsou vegoši ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah píše:
no fuj, já myslela že Leo+Raf+Don+Mich jsou vegoši
Ale tyhle jsou zatím bez ninjitsu krysy. Možná bude mít štěstí. Možná je on ta ninjitsu krysa
Prošel se kolem pole řepky a zmutoval v ní
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bertoldina píše:
Ale tyhle jsou zatím bez ninjitsu krysy. Možná bude mít štěstí. Možná je on ta ninjitsu krysaProšel se kolem pole řepky a zmutoval v ní
.
o tom už jsem taky slyšela
bože, ten dnešní svět je tak nebezpečnej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah píše:
o tom už jsem taky slyšelabože, ten dnešní svět je tak nebezpečnej
Hodně se dá zachránit jídlem. Jen je nutné pečlivě sledovat, jestli je zrovna jedovaté máslo nebo sacharidy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bertoldina píše:
No já nevím…Pedro už sem tři hodiny nenapsal. Ho zatáhly někam do kanálu a teď ho tam ožírají
pedro za nimi miril do beskyd, odhaduju, ze ho zelvicky ilegalne unesly pres cantoryji, tam se to ted podle jine diskuze deje casto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
pedro za nimi miril do beskyd, odhaduju, ze ho zelvicky ilegalne unesly pres cantoryji, tam se to ted podle jine diskuze deje casto
Uvidíme. Třeba se ubránil. Byla by ho škoda, není moc lidi tak ochotných pomoci kamarádovi v nouzi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše:
@bse.pedro Dotaz mám. Byl bys tak hodný a optal se maminky, jestli ví, co je to forkaf? Velmi často na to narážím v literatuře. děkuji.
To je zapeklitá otázka, zkoušel jsem gůůglovat /ty zřejmě taky/ a výsledek nula… Jestli si to zapamatuju, zkusím se poptat, ale dost pochybuju…
Matka je ještě mladá, 77 let… Možná zkusit ještě někoho ze starší generace… Máme známou, skorosousedku, cca 93 let a ještě před koronavirem byla mentálně čiperná, tak při případné návštěvě zkusím…
A v jaké literatuře to bývá… Červená knihovna??? Zkus hodit nějakou větu s tím výrazem, kvůli souvislostem…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah píše:
to já viděla v Tv jak si to ti žraloci (asi nějací zmutovaní) frčí hezky půdou v lese a zarazil je až asfaltstihli ale předtím požrat většinu hlavních hrdinek v mini s botama na podpatku
člověk už aby se bál vyjít i z domu
Toto jsem neviděl, ale v podobným stylu film, asi 4 díly, jmenovalo se to, tuším, Chvění…
Amerika, obrovští několikametroví červi, kteří v nějakém údolí žrali lidi, strašně rychle se pohybovali pod zemí, reagovali na zvuky a otřesy půdy… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah píše:
A už někdo ví, jak dopadly ty želvičky?? chuděrky
Pročesáváme Moravskoslezské Beskydy, pravděpodobná stopa vede do Polska, možná míří k moři a hodlají anektovat Grónska, kde je spousta potravy - tuleni, lední medvědi, polární lišky a mražení mamuti…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bertoldina píše:
Zatím žiju, potírám se česnekem a Anticovidem, to prý nebezpečné plazy odpuzuje…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bse.pedro píše:
Toto jsem neviděl, ale v podobným stylu film, asi 4 díly, jmenovalo se to, tuším, Chvění…
Amerika, obrovští několikametroví červi, kteří v nějakém údolí žrali lidi, strašně rychle se pohybovali pod zemí, reagovali na zvuky a otřesy půdy…
jj, to jsem viděla. Ale tohle bylo o skupince propuštěných trestankyň (všechny sexy tílka, mini a podpatečky), jak uvíznou v lese ve srubu (kterej má ale vířivku, kam se hned většina z nich nahulatě v máčkne) a najednou se tam objeví v půdě žraloci. Jsem vždycky přemýšlela, jestli to měl být vtípek, nebo tomu američani fakt věřej
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah píše:
jj, to jsem viděla. Ale tohle bylo o skupince propuštěných trestankyň (všechny sexy tílka, mini a podpatečky), jak uvíznou v lese ve srubu (kterej má ale vířivku, kam se hned většina z nich nahulatě v máčkne) a najednou se tam objeví v půdě žraloci. Jsem vždycky přemýšlela, jestli to měl být vtípek, nebo tomu američani fakt věřej![]()
Tam je možný všechno… Když musí mít na všechno podrobnej návod, včetně toho, že mokrou kočku nemaj sušit v mikrovlnce…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit