První den v práci a průšvih

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18243
26.5.20 14:00
@Keyllah píše:
A už někdo ví, jak dopadly ty želvičky?? chuděrky :,(

No já nevím…Pedro už sem tři hodiny nenapsal. Ho zatáhly někam do kanálu a teď ho tam ožírají 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18243
26.5.20 14:01
@Keyllah píše:
to já viděla v Tv jak si to ti žraloci (asi nějací zmutovaní) frčí hezky půdou v lese a zarazil je až asfalt :think: stihli ale předtím požrat většinu hlavních hrdinek v mini s botama na podpatku :think: člověk už aby se bál vyjít i z domu :think:

To byl vládní projekt na snižování počtu vězňů…ale úplně se to nepovedlo, pár zdrhlo, tak se to tutlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
26.5.20 14:05

@stín katedrál díky za rychlé shrnutí, to mě fakt štve že jsem to nestihla. To mohla být sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41500
26.5.20 14:23
@bertoldina píše:
No já nevím…Pedro už sem tři hodiny nenapsal. Ho zatáhly někam do kanálu a teď ho tam ožírají 8o

no fuj, já myslela že Leo+Raf+Don+Mich jsou vegoši :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18243
26.5.20 14:33
@Keyllah píše:
no fuj, já myslela že Leo+Raf+Don+Mich jsou vegoši :think:

Ale tyhle jsou zatím bez ninjitsu krysy. Možná bude mít štěstí. Možná je on ta ninjitsu krysa 8o Prošel se kolem pole řepky a zmutoval v ní :jazyk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41500
26.5.20 14:34
@bertoldina píše:
Ale tyhle jsou zatím bez ninjitsu krysy. Možná bude mít štěstí. Možná je on ta ninjitsu krysa 8o Prošel se kolem pole řepky a zmutoval v ní :jazyk:.

o tom už jsem taky slyšela 8o bože, ten dnešní svět je tak nebezpečnej :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18243
26.5.20 14:51
@Keyllah píše:
o tom už jsem taky slyšela 8o bože, ten dnešní svět je tak nebezpečnej :cert:

Hodně se dá zachránit jídlem. Jen je nutné pečlivě sledovat, jestli je zrovna jedovaté máslo nebo sacharidy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66821
26.5.20 14:53
@bertoldina píše:
No já nevím…Pedro už sem tři hodiny nenapsal. Ho zatáhly někam do kanálu a teď ho tam ožírají 8o

pedro za nimi miril do beskyd, odhaduju, ze ho zelvicky ilegalne unesly pres cantoryji, tam se to ted podle jine diskuze deje casto :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18243
26.5.20 15:03
@matkabagristy píše:
pedro za nimi miril do beskyd, odhaduju, ze ho zelvicky ilegalne unesly pres cantoryji, tam se to ted podle jine diskuze deje casto :?

Uvidíme. Třeba se ubránil. Byla by ho škoda, není moc lidi tak ochotných pomoci kamarádovi v nouzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24015
26.5.20 15:06
@inkakřivák píše:
@bse.pedro Dotaz mám. Byl bys tak hodný a optal se maminky, jestli ví, co je to forkaf? Velmi často na to narážím v literatuře. děkuji.

To je zapeklitá otázka, zkoušel jsem gůůglovat /ty zřejmě taky/ a výsledek nula… Jestli si to zapamatuju, zkusím se poptat, ale dost pochybuju… :nevim: Matka je ještě mladá, 77 let… Možná zkusit ještě někoho ze starší generace… Máme známou, skorosousedku, cca 93 let a ještě před koronavirem byla mentálně čiperná, tak při případné návštěvě zkusím…
A v jaké literatuře to bývá… Červená knihovna??? Zkus hodit nějakou větu s tím výrazem, kvůli souvislostem… :think: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24015
26.5.20 15:11
@Keyllah píše:
to já viděla v Tv jak si to ti žraloci (asi nějací zmutovaní) frčí hezky půdou v lese a zarazil je až asfalt :think: stihli ale předtím požrat většinu hlavních hrdinek v mini s botama na podpatku :think: člověk už aby se bál vyjít i z domu :think:

Toto jsem neviděl, ale v podobným stylu film, asi 4 díly, jmenovalo se to, tuším, Chvění…
Amerika, obrovští několikametroví červi, kteří v nějakém údolí žrali lidi, strašně rychle se pohybovali pod zemí, reagovali na zvuky a otřesy půdy… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24015
26.5.20 15:14
@Keyllah píše:
A už někdo ví, jak dopadly ty želvičky?? chuděrky :,(

Pročesáváme Moravskoslezské Beskydy, pravděpodobná stopa vede do Polska, možná míří k moři a hodlají anektovat Grónska, kde je spousta potravy - tuleni, lední medvědi, polární lišky a mražení mamuti… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24015
26.5.20 15:16
@bertoldina píše:

Zatím žiju, potírám se česnekem a Anticovidem, to prý nebezpečné plazy odpuzuje… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41500
26.5.20 15:17
@bse.pedro píše:
Toto jsem neviděl, ale v podobným stylu film, asi 4 díly, jmenovalo se to, tuším, Chvění…
Amerika, obrovští několikametroví červi, kteří v nějakém údolí žrali lidi, strašně rychle se pohybovali pod zemí, reagovali na zvuky a otřesy půdy… 8)

jj, to jsem viděla. Ale tohle bylo o skupince propuštěných trestankyň (všechny sexy tílka, mini a podpatečky), jak uvíznou v lese ve srubu (kterej má ale vířivku, kam se hned většina z nich nahulatě v máčkne) a najednou se tam objeví v půdě žraloci. Jsem vždycky přemýšlela, jestli to měl být vtípek, nebo tomu američani fakt věřej :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24015
26.5.20 15:34
@Keyllah píše:
jj, to jsem viděla. Ale tohle bylo o skupince propuštěných trestankyň (všechny sexy tílka, mini a podpatečky), jak uvíznou v lese ve srubu (kterej má ale vířivku, kam se hned většina z nich nahulatě v máčkne) a najednou se tam objeví v půdě žraloci. Jsem vždycky přemýšlela, jestli to měl být vtípek, nebo tomu američani fakt věřej :think: :mrgreen:

Tam je možný všechno… Když musí mít na všechno podrobnej návod, včetně toho, že mokrou kočku nemaj sušit v mikrovlnce… :think: :nevim: 8) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat