malformace obratlů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2054
18.9.09 14:51

Ahoj nevim ted přesně kontrola čeho :? V praze jsme byli na jícnu-to nám dali termín op.12.10,na proktologii jsme nejeli,protože malej měl 6.nemoc.nááádhera.tak tam jedem příští týden.Dneska jsme byli na kontrole na vývoj atd.a dopadla dobře.Aspon něco :roll: Neptal jste se někdo na lázně?Mě doktorka řekla že by to asi šlo,ale že si myslí až od 3 let,ale potkala jsem se s paní a ty byli už na roce.Myslim,že v Klimkovicích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
27.9.09 21:58

Psala jsi na kontrolu se střevy - to je proktologie? - omlouvám se, jsem terminologicky nechápavá. Na ten jícen Vám bude stačit jedna operace? Tak snad to budete mít všechno rychle za sebou a budete se moci soustředit na ty ruce. Kdyby Vám začala p. prim. plánovat operaci, zeptala by ses, prosím, kdyby na to byl čas, na jak dlouhou hospitalizaci to vypadá a zda je v HK možný nadstandart? To mně v tu chvíli nenapadlo, ale je fakt, že to není to nejpodstatnější, jen jsem zvědavá. Musím si všechno psát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
29.9.09 17:06

Určitě se na to chci optat taky,podstatný to není,ale pro mě je to taky důležitý :! to tě chápu,já ty pobyty hrozně snáším. :roll: Na proktologii-střeva to dopadlo dobře,akorát máme pořád kalibrovat-roztahovat dírku aby se nezužovala.S tím jícnem má podle mě spíš každý problém,tak se snažíme si to nemalovat moc narůžovo,že bychom byli vyjímky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.4.10 15:35

Máme stejný problém, synovi jsou dva roky … jestli máte zájem, ozvěte se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
28.4.10 20:34

Ahoj to mě moc zajímá.A jak máte nenocný ručičky vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.4.10 21:45

Ahoj, my nemáme palečky..tedy jeden jen visí, bez kloubu.. a nemáme vřetenní kosti, v obou pacičkách…psala jsem odpově´d úplně na první příspěvek, kde paní uvádí, že její 9 - ti měsíční syn také nemá ani ty vřetenní kosti..jsme po první operaci..máme aparát na natahování, operovala nás pr. Schmoranzová..malej ale lezl a s rukama zvládá zatím skoro vš ei bez těch kostí, ale blbě to vypadá :-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.4.10 21:49

To jste tedy asi vy s Tomáškem, že? první příspěvek byl jako anonymní, ale asi tedy Váš malý nemá kosti a paleček ??? byla bych ráda, kdybych pod dvou letech konečně našla někoho, kdo má stejný problém..plácáme se v tom a nikde nic moc není o tom všem napsáno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
30.4.10 13:36

Ahoj je to blbý že se takle potkáváme ale jsem ráda,že někdo řeší stejný problém.Nevim co nás čeká,těch aparátů se hrozně bojim.Tomášek neleze ani se neopře aby si sám sedl.Vám to jde jo?Musí být šikovný.Jo tuhle diskusi jsem založila.A jak máte dlouho ty aparáty?Má je na obou rukou na jednou?Bolí ho to hodně?Nevim na co se ptát dřív.Vřetenní kosti nemáte vůbec nebo nějakej zárodek jo?Můžeš mě napsat aspon okres odkud jste.díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.4.10 15:29

Ahoj, jsme z Ostrova u Karlových Varů, takže hodně daleko od Vás a od Vysokého, má navrtaný aparátek na jedné ručičce, začali jsme tou horší,on je dost statečný, takže kromě prvních dvou dnů, to snáší velice dobře,už se naučil být na ruku opatrný..má to vlastně asi deset dnů.. je to celkem asi na měsíc, pak další aparátek a pak centarlizace a pak paleček a no a pak to samé na druhé ruce, vřetenní kosti nemáme vůbec…Tobík nemá problémy, je obratný, řekla bych, že gumový, nejdříve jsme si mylseli, že nebude moct vůbec nic, ale může..jestli písnete mejl, pošlu i fotky a můžeme si psát neveřejně..jinak, když kliknete na mimibazar a na přezdívku EFEXIS, tak to jsem já a moje děti..uvidíte i Tobíka, mám i fotečky toho co má te´d na ruce, je to malý, představovala jsem si hrůzy, ale jde to…tak písněte..pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
30.4.10 15:52

Tak to je dobře že to není tak hrozný já si to právě nedokážu představit.P.přimářka říkala že nás to čeká v létě.Takže asi po 2 měsících to dá malýmu na druhou ruku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.4.10 16:06

Já teď odeslala na ten mejlík dvě fotky..tak jsem zvědavá, jestli přišly ??? My to máme teď asi na 3-4 týdny, pak ještě druhý,ten už bude asi jen na 14 dní- ten bude ruku rovnat do osy…pak tedy hned jak ho budou vyndavat by měla být hlavní centralizace a pak za půl roku paleček…my jsme se dlouho rozmýšleli..tobík je šikovný i bez operace..ale ten vzhled..děti jsou zlý…pod narkozou byl hodinu apůl, pak je to zase tak ata centralizace je mnohem delší 3-4 hodiny…písněte, jestli přišel mejlík, abych nepsala pořád sem..pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.4.10 16:08

na tu druhou ruku to dá, teprve až bude úplně hotová ta první, takže to tak hned nebude…a na té druhé bude mít určiitě jen jeden strojek, ta je lepší…možná rovnou centralizaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
30.4.10 21:41

Ahoj fotky přišly,konečně jsem si to trochu představila.Co je ta centralizace?A palečky myslíte jako že mu změní pozice palce?Chci se optat nosil malej ortézky?Jinak máte pravdu lidi jsou zlý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
30.4.10 23:32

Ahoj, dovolím si se vetřít, je fajn, že se ještě někdo přidal. Mám holčičku necelé 2 měsíce po operaci palečku z původního ukazováčku, vřetenní kosti naštěstí má, ale stejně tu ruku dříve stáčela dovnitř. Dnes jsme byly na kontrole ve Vysokém. Už má jen dlahu na noc a na den takové obinadlo - samo se k sobě lepí, aby palec držel tam, kde má. Začíná ten palec pomalu používat - zatím s ním moc nehýbe a neohýbá ho, ale už v té ruce drží láhev s pitím, ruka vypadá úžasně, na první pohled ten chybějící malíček málokomu dojde. Hrála si tam a neměla to zavázané a jedna paní se mě ptala, s čím tam jsme a zda já nebo ona. Také je už teď vidět, že tu ruku už nevtáčí. Je to fakt super a jsme p. primářce moc vděční. Další kontrolu máme za měsíc. A pak ještě budou muset opravit tu druhou ruku, tam palec má, ale tzv hypoplastický, ohýbá se, kam nemá, budou ho zpevňovat kostním štěpem. Doufám, že už nebudeme muset na operaci do Hradce, ve Vysokém je mnohem líp. Tak držíme palce, ať se u Vás také daří ty ručky vylepšovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.5.10 10:49

Ahoj, tak to mě zajímá, z toho palečku mám strach…jak dlouho byla malá pod narkozou ajak dlouho v nemocnici ??? Mohla bych poprosit o fotečku na můj mejl.. stastkovi1seznam.cz za tou jedničkou má být zavináč..nejde mi to sem napsat..pošlu fotky Tobiáška…a prosím, malé je kolik ??? Jé já jsem tak ráda, ža jsem se sem kouknula,ten paleček jsem pořád zvažovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí