Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Majketii píše: Více
A kde je teda ta část, že všechno funguje skvěle? Vždyť se ani nevidíte ![]()
Je jedno, že ho nějaká podváděla, to není důvod tobě něco zakazovat.
@Majketii
Samozřejmě kdyby tě napadl o tom se ani nebudu bavit ale za mě mám pocit že se boji a taky neříkám aby ses nechávala manipulovat nebo takhle ale já měla skoro stejný problém na začátku vztahu s mým dosavadním manželem a udělaly jsme kompromis ho to přešlo a byl klid každopádně nemáme teď žádné sociální sítě a je nám skvěle ale mě je taky 43 let
@pikola Když spolu trávíme víkendy, jezdíme spolu na výlety, pobyty, zažíváme spolu pěkné zážitky nebo někam jezdíme s dětmi a trávíme s nimi víkendy. To, že má takovou práci dělá pro nás, a abychom se měli dobře, to mu zazlívat nemohu, ačkoliv je to pro mě také mnohdy těžké, ALE přesto jak píšeš, ty zákazy jsou naprosto zbytečné a pro mě naprosto NEPOCHOPITELNÉ.
A hádat se kvůli toho mě již taky nebaví. Zbytečně to pak ničí to pěkné, co mezi námi je a já pak absolutně nevím, jestli to má ještě dále smysl ![]()
@Lucie332 Ano, taky by byl nejraději, kdybych neměla sociální sítě, jen whatsapp a byl by klid, což mi také řekl, že je to pro něj prostě jediný problém, co má, protože má v hlavě myšlenku, že každý chlap chce jen pomilovat ženu, že chlapi chtějí jen jedno a přátelství prostě je NEMOŽNÉ. Je nám oběma 31 let a vážně jsem netušila, že takové hlouposti budu v takovém věku vůbec řešit ![]()
@Majketii
No rada zní promluvit si o tom a nějak to vyřešit čekáte spolu dítě psala si že on dítě má a ty taky podle toho co píšeš k němu stále něco cítíš a máte spolu i pěkné zážitky pokud ti můžu poradit promluvte si o tom a uvidíš jak bude reagovat a nebo běžte od sebe a ty budeš sama s dalším dítětem já jsem byla taková že bych k vůli dítěti zůstala s manželem i kdyby co bylo jen k vůli malé ale doba je jiná ![]()
@Lucie332 píše: Více
Mě bude 45 a sítě normálmě mám a mému muži je to jedno
Ty jsi ustoupila evidentně ve všem, ale pak nevím, co to je za kompromis.
@pikola
Ano my jsme se rozhodli že je mít nepotřebujeme bylo to vzájemné.
@pikola tohle je jen diskuze pokud vím tak proč bych nemohla? ![]()
@Majketii každopádně je tady plno rad každá žena rádi jinak tak přeji hodně štěstí v rozhodování a snad to dobře dopadne. ![]()
Tak jste spolu necely rok, ty jsi ve 4. mesici a byli jste radi, ze se vam dite “konecne” podarilo
Jako nez jsem se docetla k tomu tehotenstvi, chtela jsem napsat, ze mas zdrhat, protoze to bude jen a jen horsi. Ted ti poradim to same, ale zdrhat se ti bude tehotne, nebo s miminem bohuzel vyrazne hur ![]()
Ja v pratelich muze normalne mam, dokonce mam muze jako realne kamarady, se kterymi se schazim na kafe/caj/sporty, dokonce si i piseme pres aplikace, a kdyby s tim mel muj partner problem, asi by dlouho mym partnerem nebyl, protoze ty lidi znam dost casto leta a vim, ze jsou to dobri kamaradi, ktere clovek na ulici jen tak nenajde.
@Majketii píše: Více
na přemýšlení je už pozdě, tos měla dělat než jsi otehotněla ![]()
V době kdy jsme se poznali by se musel psychicky zhroutit a rozsápat na kusy. Byla jsem jediná holka na škole a ještě si kluci dovolili sennou čekat než skončí letěl v práci. Běžně se stávalo, že jsme jezdili autem domu, že mě někdo odvez nebo naopak. Dnes se s klukama nevídané ale vždycky se k sobě hladině když se potkáme. Byla to fajn třída.
před pár lety jsem nám do života přivedla svého velice dobrého kamaráda, kterého jsem neviděla několik let. Přítel s kamarádem spolu jezdí na krátké dovolené, výlety i akce. Dovolila jsem si u kamaráda spát sama.
Přítel vlastně ani neví koho mám v přátelích. Já taky nevím koho má v přáteli a obě je nám to srdečně tam. ![]()
Tvému korunnímu chytrákovi bych dala rychle
.
Takze už jedno dítě máš, on taky, ale nutně jste si chvíli po tom, co jste se poznali museli udělat další. No co už. Bylas samozivitelka s dítětem, brzo budeš samozivitelka se dvěma.
@karkarka píše: Více
No to je bohužel naprosto přesné. Nechápu proč po první životní zkušenosti, kdy nevychovavam dite s tatínkem, tak si chvilku po seznámení udělám další a jeste jsem šťastná, ze se to konečně povedlo. A mam úžasný vztah, sice se moc nevidíme, partner me vydira a nesmyslně žárlí, ale narozením mimiska se to určitě zlepší.