Malichernosti v partnerství

Majketii
24.11.25 21:37

Malichernosti v partnerství

Ahoj ženy! :palec:
Jsem už zoufalá :roll:
Mám partnera, se kterým jsem skoro rok a půl a všechno funguje skvěle, ALE! Bohužel má partner jeden svůj osobní, psychický problém, který jako člověk nedokážu pochopit.
Vadí mu, že mám v přátelích- jeho slovy “chlapy na Facebooku”, přitom to jsou většinou chlapi jako lidé ze základní školy, ze střední školy nebo dlouholetí známí, se kterými vlastně až tak nejsem v kontaktu. Podotýkám, spousty “těch chlapů” jsem si již vymazala a přesto je stále dusno, chce se rozcházet, stěhovat a snaží se dosáhnout svého.
Je to majetnický blázen a nedokáže pochopit, že má někdo dlouholeté známé nebo jen tak pár lidí ze základní školy v přátelích. Řeší tohle vaši partneři nebo jim je to naprosto volné?
Já jsem už psychicky vyčerpaná. Jsem ve 4 měsíci těhotenství a řešit pořád dokola takovou malichernost mě nebaví. Do toho má takovou práci, kde jezdí pořád po celé ČR po montážích a je teď jen 4 dny v měsíci doma..
Mám polevit a vymazat si snad všechny ze života, aby byl klid a dosáhl svého?
Omlouvám se za tak dlouhý “vyblitek”, ale jsem z toho už špatná. Za celý vztah jsem mu byla věrná, nikdy mu nic neprovedla, nikdy si s nikým nepsala a už vůbec neflirtovala nebo se s někým snad stýkala za zády. Dělám pro něj první poslední a pořád je tady neustále tento problém……
Děkuji za Vaše odpovědi a snad se mi tady jen nevysmějete, jak jsem blbá atd :(

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35845
24.11.25 21:55

Kdo měl tak skvělý nápad si pořídit dítě po takové chvilce?
Tak to začíná. Už tě pomalu vaří jako žábu. Zákazy, nikam nemůžeš a ty už skaces jak on píská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
24.11.25 22:04

Na začatku partnerství byl můj partner taky žárlivý a řešil koho mám na facebooku, jací muži mi likovali fotky apod… ale nic ve smyslu, že by se chtěl rozcházet nebo že by mi dělal scény… neříkám, že to, co řešil můj, bylo úplně v pořádku… ale to co dělá ten tvůj je už trochu red flag,… no ale už jsi těhotná.. takže odchod nebude zas tak jednoduchý no… tohle se asi nezlepší… snad to ale nedojde do větších extrémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
24.11.25 22:12

Nejhorší je, že ty napíšeš, že vše funguje skvěle a pak to začne, na konci ti člověk má chuť napsat, že tohle teda není skvělý ani omylem… To je strašný a ty navíc těhotná :roll:

Příspěvek upraven 24.11.25 v 22:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majketii
24.11.25 22:13

@tgg91 Dříve se takové věci až tak do extrému nehnaly jako poslední dobou a absolutně tomu nerozumím, nikdy jsem takové věci nemusela řešit a už vůbec jsem nečekala, že budu, když jsme oba dospělí a máme už oba dcery z předchozích vztahů. Když jsme spolu, žádný problém až tak není, ale jakmile zase odjede, jsou pořád neustálé hádky kvůli přátel na facebooku. Nepřijde mi to už zcela normální a vůbec se mi to nelíbí :,(

• Citovat
  • Upravit
Majketii
24.11.25 22:15

@pikola Máš pravdu no, poslední dobou absolutně nechápu, co se děje. Je to šíleně manipulativní a absolutně se mi to nelíbí :(
Potřebovala jsem asi od ostatních ujistit, že nejsem blázen, a že tato věc není zcela normální.

• Citovat
  • Upravit
35791
24.11.25 22:21
@Majketii píše: Více

Tohle mi dělal jeden ex a víš jak to bylo? Podváděl mě on :nevim: Love bombing a pak velká žárlivost. Nedopadlo to dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
24.11.25 22:22

@Majketii pokud to nezmírnilo těhotenství, tak to bude už jenom horší… člověk by čekal že s těhotenstvím tě má jistější, bude více v klidu, ale možná naopak odkrývá, to co v něm bylo vzdycky, a vic si na tebe troufne, protože si myslí, že s dítetem bude tezsi odejit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5706
24.11.25 22:27

Často takhle nesmyslně žárlí chlapi, co sami mají máslo na hlavě a podvádějí.
Jinak ne, není to normální a jsi blázen, pořizovat si s ním dítě, zvlášť po tak krátké známosti. Bude to jen horší. Začíná to zákazem spolužáků na FB a nakonec ti bude zakazovat malovat se, oblékat sukně a výstřihy a vůbec chodit mezi lidi. Každá rada drahá, snad jen, odejdi od něj, dokud tě nezačne ještě k tomu bít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.11.25 22:27

No to záleží jestli se milujete je třeba spolu mluvit a co přesně mu vadí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majketii
24.11.25 22:31

@tgg91 V bytě jsem napsaná jen já s dcerou, prakticky jsme se poznali a já měla svoje bydlení, takže on je ten, který tak maximálně může odejít. Ale přesto jsem teď bez práce a závislá na jeho financích, takže jo, něčím mě v šachu má.
A ta myšlenka mě napadla stejná, že to v něm bylo celou dobu a teď to odkrývá nebo nevím.
Měl kdysi 8 let vztah s babou, co je 7 let mladší než on a dítě si udělali po 4 letech, kdy ji bylo 20.
Později zjistil a byl i dokonce svědkem toho, že ho podváděla a i ji načapal. Těžko říct, jestli je to důsledek a já to teď budu celý život snášet? :nevim:
Miminko jsme si přáli oba dva a já byla ráda, že se nám to konečně povedlo, ale poslední dobou si říkám, že to bylo asi špatné rozhodnutí :(

• Citovat
  • Upravit
7
24.11.25 22:34

@Majketii
Tak pokud jste to chtěli oba tak to špatné rozhodnutí není nevidím to toho ale připadá mi že spíše má strach aby se to neopakovalo ne že bych se zastávala to určitě ne ale zeptej se ho na to promluvte si o tom pokud ho nechceš opustit a ani on tebe ne nebo to možná dělá to cestování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5706
24.11.25 22:34

@Majketii Ano, to bylo tedy fakt špatný rozhodnutí. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majketii
24.11.25 22:38

@Lil Kitkatt Mám hodně nad čím přemýšlet ;)

• Citovat
  • Upravit
Majketii
24.11.25 22:43

@Lucie332 Tu práci chce dělat tak do konce února až března, aby vydělal pěkné peníze a mohli jsme se přestěhovat do většího a pořídit celkově hezkou výbavičku pro miminko. Poté chce zůstat s námi a dělat něco tady, aby byl každý den doma. Samozřejmě, že i to v tom hraje velkou roli, ale hledat “problémy” tam, kde nejsou, a když se nic neděje :nevim:
Mluvit se s ním stále snažím, ale komunikace s ním je mnohdy na facku, vše si nechává v hlavě a vše z něj musím tahat jak z chlupaté deky :roll:
Situace mě dost trápí, protože fakt nemá důvod k tomu to neustále dokola opakovat a řešit, když jsem nic špatného neudělala. Nechci, aby mě člověk ovládal a manipuloval se mnou. Polevím mu teď a co to bude příště? Asi jak tady již ženy psaly.

Příspěvek upraven 24.11.25 v 22:44

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí