Matky chodíte někdy na party? Muž si mě představuje jen u plotny

Anonymní
22.11.25 20:13

Matky na party

Easy dotaz. Mámy malých dětí, chodíte občas na párty či nějaké večírky? Máme konflikt s partnerem. Představuje si mě zřejmě doma u plotny 24/7, kdy jsem toho názoru, že dítětem život nekončí a absolutně nevidím důvod, proč bych nemohla na akci když je o dítě řádně postaráno ať otcem či prarodiči.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
352
22.11.25 20:19

Poprvé jsem byla ještě, když jsem kojila a dceři bylo půl roku. Byli jsme na maturáku manželovo starší dcery, týden jsem odstříkávala mléko a moje mamka jí hlídala až do rána, abysme se i v klidu vyspali po tom plese. A jakmile jsem kojit po roce přestala, měli jsme každý měsíc jeden víkend „volný“ a když jsem někam chtěla jít sama nebo šel naopak manžel, druhý rodič to vlastně vůbec neřešil a prostě koupání, večeři a uspání řešil ten, co byl doma.
Takže s dítětem rozhodně nekončí společenský život, jen musí člověk trochu víc plánovat a domluvit se s někým na hlídání. Kdybych neměla babičky a manžel odmítal z nějakýho šprajcu hlídat, buď bych poprosila kamarádku nebo zaplatila chůvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.25 20:21
@Anonymní píše: Více

Výjimečně, mladší ještě kojím, tak jsem byla loni na vánočním posezení od práce, letos na vánočním a jednou půjdu na pokec s holkama, občas už jsem se večer zdržela volby, kino s manželem…tak se našim povedlo mladší uspat, ale jen na chvíli…teď už to manželovi ve 2 letech a čtvrt začíná jít to uspávání, ale ani tak mě to neláká…na kafe s holkama jdu dopolko nebo odpo, raději si zajdu do sauny nebo něco nakoupit v klidu nebo si udělám větší úklid v domě, pokud s nimi manžel odjede…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.11.25 20:25

Párty :roll: to už mě nějak nebaví. Myslím jako tančit a pít v klubech od pátku do neděle, každý víkend. Na to už nemám energií. Sama jsem byla na rozlučce se svobodou nebo na svatbě. Většinu akci děláme spolu. Svatba, zapití mimina, kino, večeře. Nějaká poklidná návštěva kamarádů. Už jsme si napařili do zásoby asi.
Nicméně jednou, dvakrát do měsíce si udělat program pro sebe? Proč by to nešlo?. Teda pokud nepaříš každý víkend tak, že nevíš o světě. To už by byl problém. Asi.

• Citovat
  • Upravit
145
22.11.25 20:33

Manžel chápe, že si chci občas zablbnout, ale já tu potřebu nemám zas tak často. Takže za tři roky jsem byla jednou přes noc pryč kamarádce na svatbě a asi čtyřikrát cca si vyrazila popít do baru/hospody…

To, že jsem se stala matkou není důvod mě držet doma přivázanou k topení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
22.11.25 20:48

Nechodím nikam už 3. rok. Partner chodí, kam chce. Je to cesta do pekla a pokud máš hlídání, vyraž!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
22.11.25 20:49

Ventiluju se jinak. Sportem. Chodit na party potrebu nemam, nechapu proc. Ale me vseobecne nebavi plkani. Navic mi prijde na hlavu obirat se o spanek. Party je pro me absolutne vyhozeny cas. Ted pujdu na Vanocni vecirek, asi po 8 letech nekam sama vecer. A spis jsem si to nakazala. Ze to po dlooouhe dobe aspon zkusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15255
22.11.25 20:50

Proc by ne. Kdyz byla prvni dcera miminko, obcas jsem se sla vecer pobavit, treba jen na 3-4 hodiny mezi kojenim :D S druhou uz jsem tu potrebu nemela, ale i tak se výjimečně našel důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
22.11.25 20:51

Obcas jsem nekde byla.bud jsem se Vratila pozde v noci nebo i brzo rano.byla jsemi na rozlucce se svobodou dve noci pryc-to bylo dceri asi 8 mesicu.
Ale manzel byl na peci o dite zvykly-chodila jsem cvicit a na kurz anglictiny..
Ted cekam druhe ditko, tak uvidime, jak to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
22.11.25 20:53

Párty bych to teda nenazvala, protože mě podobné věci nebaví, ale jezdím přespávat na tábor nebo s přáteli na dlouhé deskoherní večery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5454
22.11.25 20:58

Je to tak nějak divně napsané, jako kdyby mu vadilo, že se poprvé někam chystáš. Ale jestli ti každý druhý večer někdo hlídá a ty jdeš obcházet s kámoškama párty a večírky, to je taky něco jiného. Jinak samozřejmě není nic špatného si občas vyrazit! To já jen že bych to takhle jako ty fakt neformulovala… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
22.11.25 20:58

Jen ma zvedavost. Proc mas potrebu chodit na party? Jdes si tam pokafrat s kamoskama nebo zvedat sebevedomi a zkouset, jestli se za tebou jeste muzi otoci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
22.11.25 21:12

Na párty typu diskotéka už ani ne, ale třeba na koncert tak 2× do roka. S kámoškou na kávu nebo na víno tak 1× za měsíc. Manžel taky chodí s chlapama na pivo každý pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2705
22.11.25 21:21

Ja mam dcerku 14m a za celou dobu jsem nikde pařit nebyla, zaprvé dcerka je na me docela dost zavisla a i kdybych nekde sla, tak bych byla nervozni a za druhe nekde parit me uz nebere. Hoooodne jsem se naparila pred tim, ted se spis scházíme s holkama na pokec a je to fajn.

Ale moje nejlepsi kámoška ta chodi na akce docela dost a zacala uz jak byla jeji dcerka kojenec.

Každý to ma jinak, jak mu to vyhovuje, ale kdyz holka chce neměl by byt partner duvod proc nejít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
22.11.25 21:22

Máte konflikt proto, že si chceš jednou výjimečně někam vyrazit v normální hodinu i v normálním stavu se vrátit? Nebo vyrážíš na manželův vkus moc často, piješ víc než je zdrávo a hodno matky a manžela už to takhle nebaví? Upřesni svůj dotaz o víc detailů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí