Matky chodíte někdy na party? Muž si mě představuje jen u plotny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9023
24.11.25 12:32

Ale máme jednu kolegyni. Na ni manžel žárlí i po 40 letech. Ta jela v sobotu první domů. Už v 21 h. Ještě na ni čekal na vlakovém nádraží. Co je on v důchodě, tak je na ní mnohem víc upnutý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
24.11.25 12:32
@Justin Case píše: Více

Tak jsem se ho zeptala taky, když s tím děláš takový tajnosti… Přesně tak jak si mi to sem napsal.

Zvláštní ne, ta odpověď. Že nesedí s tím tvým :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2706
24.11.25 12:33
@Kelsey1 píše: Více

Hustý. Člověk by řekl, ze s věkem přichází moudrost a nejaky životní nadhled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13928
24.11.25 12:36
@Venetia píše: Více

Nic proti tomu, že jste se poznali na diskotéce.

Problém je v tom, když diskotéková dívčina začne lovit mimo své prostředí a pak se jí po něm začne stýskat. V podstatě v tom vztahu od začátku lže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106328
24.11.25 12:39
@Josef_t píše: Více

Jakože diskotéková dívčina si záměrně najde nediskotekoveho partnera?
Pokud není tolerantní k jiným zájmům, tak si za to může sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13928
24.11.25 13:04

Napsal bych to ještě tvrdším způsobem.

Dívčina, která se ráda baví - rozumově ví, že její stávající partneři jsou pro zakládání rodiny naprosto nevhodní.
To, že nového partnera nevybírá srdcem, ale rozumem by mi nevadilo.
Co mi vadí, že je to spojené s tím, že se sebe dotyčná dělá něco co není a lže ve vztahu od samého začátku.

Pokud partner po ní jen chce, aby dodržela to co říkala a s čím on šel do vztahu - rozhodně to není jeho vina.
Pokud partnerovi se kterým založila rodinu lhala a on jen chce aby dodržela slib, pak ano - může si za to sama.

Chápu, že ty to neděláš, ale tipuji, že nejméně třetina, spíš polovina žen má přístup, který popisuji. Některé tu změnu myslí vážně, některé lžou. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
24.11.25 13:13

Hele holky, já sem tu dust nová. Ti frajeri, co sem píšou, to musí bejt trollove, ne?

Tohle přece není možný, že někdo rozjede takový konspiracky na základě takovyho příspěvku, co zakladatelka napsala… :mrgreen:

Nebo jsem měla jen moc pozitivni smýšlení o lidstvu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
24.11.25 13:20

Mně to prostě nedá… :roll: I když si určitě troll.

Hele to, že se každý na začátku vztahu nějak prikrasluje není nic divnýho, je to prostě evoluční důvod. Každý máme potřebu najít si k sobě ideálního partnera.

Chápu, asi se ti něco takového stalo, nechápu ale proč svou frustraci ventilujes v diskuzi u ženy, kterou vůbec neznáš a skatulkujes ji.

Já třeba to, co popisuješ ty, ve svým okolí - ať ze strany žen nebo muže (jako že by si moji kamarádi na něco takového stěžovali) nemám. Myslím tím to o těch mejdanech.

Za to moje zkušenost je taková, že všichni moji partneři prostě na zacatku ze sebe dělali něco co nejsou.
Včetně toho posledního - a to je to ten nejlepší chlap na světě :srdce: :mrgreen:
A prostě buď se s tím smirim nebo ne… Ale nemůžu nikoho měnit a zakazovat mu žít, dělat věci co má rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13928
24.11.25 13:47
@Bahha píše: Více

Dvojí metr děvče :roll:
Tak to otočme.

Nastěhuješ si domů chlapa, který se tváří jako abstinent a přirozeně rodinný typ.
Po nastěhování to pána začne táhnout do hospody.
Máš plné právo mu hospody, pivo a kamarády vyčítat, protože zásadně nedodržel to co na začátku sliboval.
To, že neměl kde hlavu složit je jen jeho problém - ne tvůj.

Sice je pravda, že ty nemůžeš nikoho měnit a zakazovat mu „žít“ a dělat co má rád.
Ale taky nemáš žádnou povinnost mu to tolerovat nebo dokonce sponzorovat.

PS: asi partnerovi nebudeš tolerovat návštěvy privátů a to nepochybuji, že by tam dělal věci co má rád. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
24.11.25 14:36

No přesně tak.. Nebudu to tolerovat a rozloučime se.

Každopádně tvůj příklad vs zakladatelky žádost o to jít po dlouhý době mateřský se jednou za večer pobavit je úplně nebe a dudy. A mně prostě vadí, jak tady z ní dělate slapotu, co se flirtovat s tanečníky. A rozjeli ste tu úplně jinou diskuzi na základě vašich konspiracek a možná zkušenosti.

Jinak co se týče pastelový zábavy tam vím, že si můj chlap se mnou chrochta blahem a já s ním. Navíc k něčemu takovýmu, co píšeš, by se nesnizil, stejně jako já ne. Protože prostě máme charakter.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
24.11.25 15:45

Naprostá většina mých kamarádek, které mají dítě, do společnosti normálně chodí. Na koncerty, na festivaly, posedět do baru nebo klidně si i zatancovat na diskotéku. Zajímalo by mě zakladatelko, zda tvůj partner tedy taky sedí doma. Protože naopak v těch pár případech v mém okolí, kdy je ta ženská uvázaná doma, panuje skoro u všech těžký dvojí metr a pomalu každý víkend čeká, až se milostpán vrátí ze svých společenských aktivit. Naše bývalá spolužačka takhle nemohla ani na třídní sraz, protože jejímu manželovi by to prý vadilo. Přitom její chlap každý víkend běží za kamarády na pivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.25 07:52

Občas? Co je to občas? Kolikrát je občas? Každý pátek je moc, nebo je to úplně v pohodě, když je o dítě prarodiči postaráno, jak píše zadavatelka?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.25 07:57
@arinecka píše: Více

Protože s rolí matky přichází i větší zodpovědnost. Kdo chce pařit a chodit na párty dvakrát týdně, tak by měl souložit s ochranou a nemnožit se a je jedno, zda muž či žena.

Že to jako dáma nechápeš? Možná bys to pochopila, kdyby tvůj muž šel na párty zrovna kdybys rodila. To by se ti asi moc nelíbilo, že?! Ale proč by nemohl, když je o dítě řádně postaráno, viď?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
1.12.25 07:59

Luďan se nám vrátil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33682
1.12.25 08:02
@Nestranný pohled píše: Více