Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nestranný pohled píše: Více
to zalezi na jedinci…pro mne je obcas treba jednou za mesic
jak často rodu muži, ze nemůže jít zena na party?
Snad ne každý den?
@Venetia píše: Více
To asi záleží na morálních hodnotách každého z nás. Párty jsem nikdy neholdoval, ale za posledních 20let se toho moc nezměnilo. Tedy kromě toho, že začala chodit starší generace. Jinak jsou tam stále nadrzení chlapi, promiskuitní dámy a pak tu a tam někdo, kdo tam nepřišel kvůli erotické předehře na večer a rád by se jen bavil, jenže mnozí pod pojmem bavit se, mají vzít si vyzívavé oblečení, nakulit se drinky a pak se po sobě na parketu válet, osahávat, a dělat u toho cokoliv, jen aby za každou cenu zaujali. A je to ještě opravdu zábava?
tuhle potřebu jsem nikdy nemela…asi kromě toho obleceni někdy…co by postarší dama uz jsem moc prilezitosti se v tomto směru trochu odvazat nemela.
Ale ucelem je prostředí, ten tanec a přátele.
Párty už mě moc neberou, ale když chcu někam jít, tak jdu. Nehlídají prarodiče, ale s dítětem je doma samozřejmě jeho otec. A u plotny se střídáme, takže tam si mě rozhodně nepředstavuje, spousta jídel od něj je lepší=))
@Limi123 píše: Více
Ani v pubertě jsem se na párty neseznamovala, s cizími lidmi se téměř nebavím=)) Vždy se šlo někam prostě se stejnou partou kamarádů.
Na party mě to už nějakou dobu netáhne, ale chodím, kam potřebuju. Hlídání máme sporadicky, takže většinou musím sama bez manžela ![]()