Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jasně a s manželkou urcite nespí, nemiluje ji a je s ní jen kvůli dětem 🫣 😃
Když už chceš být milenka ženáče tak alspoň nebuď naivní, žádnou budoucnost nemáte…
@Anonymní píše: Více
A v čem je problém? Stejně s ní spí i normálně. Tráví s ní čas i normálně. Jen takto byli někde na víkend.
A určitě jim to doma hroooozně neklape, co? A vůbec spolu nespí … a vlastně jsou spolu jen kvůli dětem.
![]()
A teď si jeli zařádit na volný víkend. ![]()
Stále jsi ta druhá.
A nejspíš na tom nehodlá nic měnit. ![]()
@Jelitoo tak to že s ní nespí je pravda…jinak by nehledal nebo s ní spí minimálně…právě, nevím, jestli jsem naivní nebo ne a jestli mi to má vadit nebo ne, ale vadí a ukončit to takhle rychle nedokážu
My jsme si s milencem řekli, že když se jeden z nás zamiluje tak to ukončíme. Budoucnost spolu neplánujeme. Víkendy běžně travime s rodinou i sami ve dvou.
@Cenarius to je pravda, spí s ní, ale minimálně…no tak tam byli jen spolu, sami, bez dětí a štve mě, že tam s ní jel…taky nemusel jet a mohla si jet s kamarádkou, protože tvrdil, že se mu nechce
Další taková, co ví všechno přesně ![]()
Neboj se. Spí s ní rozhodně víc, než si myslíš.
Tak nežij v sebeklamu. ![]()
Zavolej mu a řekni mu, že jsi doma vše řekla, pronajala vám hnízdečko lásky a že teď spolu už budete pořád. ![]()
Budeš v blokaci, ani nemrkneš. ![]()
No, snad už víš co jsi dělat neměla. Jasně že to máš ukončit, nebo se v tom chceš plácat?
My jsme se bohužel zamilovali hned…a teď je to akorát ke škodě
No jo, a nakonec se chudák obětoval, s jistě tam celý víkend strašně trpěl. Se ženou skoro nespí, je s ní jen kvůli dětem že jo?
Ono to vypadá, že ses zamilovala akorát ty. ![]()
@arinecka no právě…jasně, že tvrdí, že kvůli dětem a majetku…plácat se v tom právě nechci
Ahoj, toto je otázka spíše na milenky. Vím, že některé uživatelky sem napíší, že mi to patří a tak, ale na to se neptám. Takže spíše holky, co to máte podobně nebo i chlapi. Jedná se o to, že jsem potkala muže, oba jsme zadání a máme rodiny…jenže jsme spolu začali spát a zamilovali jsme se do sebe, on tvrdí, že mě miluje pokaždé, když se vidíme. Začali jsme malinko plánovat i společnou budoucnost…spíš jsme se o tom bavili. On před 14 dny byl s manželkou na víkend pryč, bez dětí…ten víkend ale ona dostala, než jsme se poznali, akorát to nechala až na teď. Nějak se přes to nemůžu přenést a vadí mi to a nevím, co mám dělat…jestli to ukončit a jít si každý svou cestou? Vadilo by Vám to taky?