Víkend s manželkou místo mě, vadilo by vám to?

Anonymní
23.11.25 08:12

Víkend s manželkou

Ahoj, toto je otázka spíše na milenky. Vím, že některé uživatelky sem napíší, že mi to patří a tak, ale na to se neptám. Takže spíše holky, co to máte podobně nebo i chlapi. Jedná se o to, že jsem potkala muže, oba jsme zadání a máme rodiny…jenže jsme spolu začali spát a zamilovali jsme se do sebe, on tvrdí, že mě miluje pokaždé, když se vidíme. Začali jsme malinko plánovat i společnou budoucnost…spíš jsme se o tom bavili. On před 14 dny byl s manželkou na víkend pryč, bez dětí…ten víkend ale ona dostala, než jsme se poznali, akorát to nechala až na teď. Nějak se přes to nemůžu přenést a vadí mi to a nevím, co mám dělat…jestli to ukončit a jít si každý svou cestou? Vadilo by Vám to taky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
178
23.11.25 08:16

Jasně a s manželkou urcite nespí, nemiluje ji a je s ní jen kvůli dětem 🫣 😃

Když už chceš být milenka ženáče tak alspoň nebuď naivní, žádnou budoucnost nemáte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20899
23.11.25 08:18
@Anonymní píše: Více

A v čem je problém? Stejně s ní spí i normálně. Tráví s ní čas i normálně. Jen takto byli někde na víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15511
23.11.25 08:19

A určitě jim to doma hroooozně neklape, co? A vůbec spolu nespí … a vlastně jsou spolu jen kvůli dětem. :mrgreen: :mrgreen:
A teď si jeli zařádit na volný víkend. :pankac:
Stále jsi ta druhá. :lol: A nejspíš na tom nehodlá nic měnit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.25 08:20

@Jelitoo tak to že s ní nespí je pravda…jinak by nehledal nebo s ní spí minimálně…právě, nevím, jestli jsem naivní nebo ne a jestli mi to má vadit nebo ne, ale vadí a ukončit to takhle rychle nedokážu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.25 08:21

My jsme si s milencem řekli, že když se jeden z nás zamiluje tak to ukončíme. Budoucnost spolu neplánujeme. Víkendy běžně travime s rodinou i sami ve dvou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.25 08:22

@Cenarius to je pravda, spí s ní, ale minimálně…no tak tam byli jen spolu, sami, bez dětí a štve mě, že tam s ní jel…taky nemusel jet a mohla si jet s kamarádkou, protože tvrdil, že se mu nechce

• Citovat
  • Upravit
15511
23.11.25 08:22

Další taková, co ví všechno přesně :mrgreen:
Neboj se. Spí s ní rozhodně víc, než si myslíš. :lol: Tak nežij v sebeklamu. ;)

Zavolej mu a řekni mu, že jsi doma vše řekla, pronajala vám hnízdečko lásky a že teď spolu už budete pořád. :mrgreen:
Budeš v blokaci, ani nemrkneš. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33682
23.11.25 08:23

No, snad už víš co jsi dělat neměla. Jasně že to máš ukončit, nebo se v tom chceš plácat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.25 08:23

My jsme se bohužel zamilovali hned…a teď je to akorát ke škodě

• Citovat
  • Upravit
33682
23.11.25 08:24

No jo, a nakonec se chudák obětoval, s jistě tam celý víkend strašně trpěl. Se ženou skoro nespí, je s ní jen kvůli dětem že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15511
23.11.25 08:24

Ono to vypadá, že ses zamilovala akorát ty. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.25 08:25

@Šmoulice hmm, můžu to zkusit…a hned se dozvím, jak vážně to myslí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.25 08:26

@arinecka no právě…jasně, že tvrdí, že kvůli dětem a majetku…plácat se v tom právě nechci

• Citovat
  • Upravit
15511
23.11.25 08:26

Myslím si, že ti to otevře oči …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie