Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@syslomil Kdepak…my jsme si na začátku řekli, že půjde jen o sex. To, že se takhle po*ralo a zamilovali jsme se je komplikace a nebylo to v plánu. Spala bych s ním i bez lásky. V tom jsme si sedli hnedka. Kroky k tomu neudělal vůbec žádné…to jsem mu ale taky řekla, že to jsou zatím jen řeči.
@Anonymní píše: Vícepokud to není od založení kur…vnik, tak to tak je
@FukitolMusi udelat prislusne kroky první
@Pe.M.1 Tak jsem to měla v plánu…jenže s ním chci trávit víc času a to i mimo postel. Nevím, asi si to tak nějak budu muset nastavit. Jeho děti by mi nevadily.
@Venetia Já nevím..a jak se to teda pozná? Píšeme si denně, na dobry ráno, dobrou noc…voláme si, vozí mi oběd o polední pauze, pokaždý něco přiveze, když se vidíme…tak nevím…a pokaždý mi to řekne do očí
@jege píše: Více
No vždyť spolu plánují budoucnost, tak jaképak s tím crcání? ![]()
@arinecka Taková situace u nás trvá minimálně 2 roky…spíš se odhodlávám to ukončit. Jinak bych mu ani nedokázala být nevěrná…kdyby bylo vše ok.
@Anonymní píše: Více
Takže tobě se nepovedlo už první manželství, ze kterého máš dvě děti. A proč? Takže teď jsi v dalším manželství a už jste spolu jen kvůli dětem? Jak dlouho trvalo to první?
@Proto02 Neee, tohle je moje první manželství…jsme spolu 15 let. Už to prostě neklape.
Tak ono po 15 letech nebudeš mít motýlky v břiše. Copak jsi udělala proto, aby to klapalo?
Ten stereotyp přijde vždy, to ti garantuji.
Tak proč už nejste rozvedeni? Však nemusíte být manželé, abyste se společně starali o děti.