Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@janickaIII píše: Více
Promiň, já mám v obecný rovině ženský rád, to bych jinak nebyl na Emiminu, ale ten název zní tak zoufale (Jééé, pomozte mi, co si tam s ní sám počnu, co tam s ní budu dělat!). V hospodě lepší…
@Ploskutáček píše: Více
Jj. Ja nejdorv myslela, ze to bude dotaz od chlapa, jak potěšit manželku a kam ji vzít na víkend ![]()
No a ona na*rana vdaná milenka, ze jeji ženatý milenec vzal svoji manželku na víkend
to je komedie ![]()
@janickaIII píše: Více
Vždytˇjo, proto jsem jí to napsala, třeba jí to otevře oči.
@Anonymní píše: Více
Nejzásadnější vlastností nevěrného člověka je, že musí umět lhát a kecat.
Proč myslíš, že zrovna tobě sype celou pravdu?
podle mne to vadí skoro kazde milence a nedá se stem nic dělat.
Pokud to nesneses takový vztah pro tebe není.
Nevíš vůbec nic. ![]()
A vykládá ti to, co se mu hodí, když tě potřebuje oblbnout ![]()
@arinecka píše: Více
Neotevre. Miluje jen ji a s manželkou si nerozumí.
A proč potřebuje doma klid, když miluje tebe, život s ní je na prd a už jste mluvili o společné budoucnosti? Tvůj příběh je jak přes kopírák. ON tvrdí, že s ní spí minimálně, ON říká, jak to doma neklape. Vždyť koho by chlap utáhl do postele, kdyby byl šťastně ženatý, manželku miloval a nic víc nechtěl? Některým to stačí, ale to bude menšina. Co činy? Jaké konkrétní kroky udělal pro vaši budoucnost? Jak to vypadá u nich doma víš jenom od něj. Jak víš, že je to pravda? Protože to říká on a on tě děsně miluje a je úplně jiný, než všichni ti muži, kteří své milence lžou? ![]()
Zakladatelko, vezmi si z toho vztahu to hezké a buď ráda, že se to zatím neprovalilo. Nic neplánuj, protože na plány musejí být dva. Přestaň s ním řešit, zda s manželkou spí a jiné věci, do kterých ti nic není. Užij si těch pár chvil, až skončí, budeš mít na co vzpomínat. Nevěra chce disciplínu a rozum v hrsti. Myslím, že to poslední, o co bys stála, je mít ho doma i s jeho dětmi. Jako podváděná manželka bych navrhla střídavku a měla dva týdny naprostý veget. To by byla romantika, o kterou asi žádná nestojí…
@Šmoulice píše: Více
I z toho se může zkusit vykecat. Řekl by: „Lásko, víš, jak tě miluju, nedokážu si představit život bez tebe a chci být s tebou, ale musíš mi dát čas to doma postupně urovnat. Zatím pečuj o naše hnízdečko lásky.“ Zrovna nedávno tu jedna psala, že její milenec to doma ukončuje už tři roky, prý to musí ženě a dětem dávkovat postupně. Ale neudělal absolutně nic. Ani letos to prý nebude, protože budou Vánoce a to je citlivý čas. Ale v lednu určitě, to je nezajímavý měsíc a bude klid, tak to klapne. Určitě. Rozhodně by bylo zajímavé znát jeho reakci, kdyby zakladatelka oznámila, že buď to řekla manželovi, nebo se rozhodla, že mu to příští víkend řekne.
@Šmoulice píše: Více
další taková co vi všechno přesně…ty ho snad znas?
jen, aby to bylo oboustranne a nevesel ti butiky na nos
Zamilovana milenka…lepsi milenka