Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fitsun píše: Více
Ale vždyť ona je také vdaná a také určitě spí s manželem, tak jaképak copak?!
![]()
@Proto02 píše: Více
A co když on řekne, že super a hned poběží to říct manželce a bude se chtít rozvést? Co pak udělá ona?
![]()
@Tichošlápek píše: Více
A je na to připravená? Dokáže to tak z fleku říct doma a má to promyšlené?
![]()
@Anonymní píše: Více
A co jiného ti má říct, abys mu skočila do postele? ![]()
@jege tak to netuším, nepsala ani jak staré jsou děti apod. Ale o co jiného jí jde, když je zamilovaná, žárlí na manželku a čas, který milenec tráví a rodinou. Tam není moc možností - buď odejde a ukončí to nebo rozbije rodiny a bude s ním.
A co od toho všeho čekáš? Tak mu řekni že ho miluješ a rozhodla ses že se rozvedeš. Jeho reakce by mě opravdu zajímala. Nečekej ale že ti řekne že to udělá taky a budete spolu.
A ty doma s manželem spíš? Jak to máte doma vy? Trávíte rodinné víkendy, vánoce, narozeniny?
Nechápu co ti vadí. On je ženatý, ty vdaná. Jeho manželka dostala víkendový pobyt, logicky první volba padne na manžela. Kdybys ty dostala pobyt veřejně před manželem, koho tam vezmeš? Milence? ![]()
Jsi zamilovaná, to je pěkné a asi i pochopitelné. Ale ten do koho jsi se zamilovala, ma oficiální povinnosti jinde. Stejne jako ty. Buď se s tim nauc žít a nebo se s ním rozejdi a nebo si oba vyřešte vztahy doma a pak budete mit jasno.
@arinecka píše: Více
A proc by se ten chlap rozvadel? Kdyby se chtěl rozvést, protoze doma je to k nevydrženi, tak to udela bez ohledu na existenci milenky.
Takhle si našel kámošku na zpestření nutného rodinného života. To samé zakladatelka. Doma je to uz nuda a kolem projde nový objekt. Na tom neni asi nic špatného. Jen neni nutne kvuli vasni a povyražení ničit puvodni rodiny. Plánování budoucnosti s milencem
maximálně tak plánování dalších setkání, ale fakt ne plány na budování hnízda.
Dost by me zajímalo kolik vsem zúčastnenym je.
Ja myslim, ze s manzelkou spat nechce, ale obcas ji podrzi pro klid v rodine. Vlastne se necha dobrovolne znasilnit. A pritom mysli na milenku, kterou hrozne miluje. Jinak to ani byt nemuze ![]()
Název tohoto tématu mě k smrti vyděsil…Zní to jak z hororu.
@arinecka píše: Více
Nepíšu to tobě osobně
to se neboj ![]()
Jen reakce na tvůj příspěvek.
Pani to zjevně hru na milenku nedává.
Nevadilo. Za mlada, když jsem si užívala s ženáči, tak pro mě bylo důležitý jenom to, jak dobře to udělají mně. Jak to mají doma mě netrápilo, věděla jsem, že se svými ženami spí. Ale taky jsem s žádným z nich neplánovala budoucnost a nechtěla ho pro sebe.