Víkend s manželkou místo mě, vadilo by vám to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3307
23.11.25 14:21
@Anonymní píše: Více

Po zkušenostech si v těchto situacích říkám, že mnoho lidí po letech vztahu potřebuje změny pro určité uvědomění, protože žádná láska není nekonečná a je třeba se o ni starat.

A tak, když se vztah stane rutinou, kde jediným spojujícím prvkem jsou děti, není divu, že jeden z partnerů hledá jinde to, co doma chybí ( vášeň, pozornost, nové zážitky… ). Milenec často slouží jako katalyzátor změny. Dle mého je to špatný způsob změny, protože po rozvodu je to pro všechny zbytečně složité. Zůstávat spolu jen kvůli dětem může být ale kontraproduktivní, protože děti cítí napětí, neupřímnost, a to je nejspíš ovlivní víc než rozvod.

Pokud jste si s milenecem na začátku řekli, že půjde jen o sex, tak bych být tebou neočekával věrnost. To samé nemůže očekávat ani od tebe. Až opadne ta zamilovanost, tak teprve potom se pozná, jestli dokážete udržet lásku.

Někomu to vyjde, někomu ne a někdo ty změny dokáže dělat sám s čistým svědomím a bez toho, aby musel někoho zraňovat nebo lhát. Tím ti nic nevyčítám. Každý svého štěstí strůjcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.25 14:22

@Proto02 Když se chlap začne chovat, jak ko*ot, moc se s tím dělat nedá…a snažila jsem se, ale problémů je víc, než dost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.25 14:22

@Majinka7 Protože jsem se k tomu neodhodlala, zatím…

• Citovat
  • Upravit
21311
23.11.25 14:27

Ale tak i kdyby to byla pravda, tak ti tím jasně sdělil, že tě má jako kompenzaci slabšího sexu doma. Jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
23.11.25 14:31

A Vy to ako mate s manzelom? Podvadzate svojho milenca sukanim s manzelom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
23.11.25 14:31

@Temnástranasíly Dobrý nápad, to si musím do budoucna zapamatovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
23.11.25 14:32

Pokaždé, když čtu takový příběh, nestačím se divit, jak jsou některé ženy hloupé a naivní. Ženatí muži, si nehledají milenky aby opustili život, který vybudovali. Hledají zábavu, změnu, povyražení. Být milenka a čekat, že mě vymění za manželku, je stejná hloupost, jako si vzít úvěr v bance a ty peníze předat cizímu člověku v obchodním domě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
23.11.25 14:35

Mě se líbí, jak oba spíte se všema. Nechcete to konečně říct doma? Třeba by se přidali. Nebo by si mohli najít někoho jiného, třeba lepšího a vám by už nikdo nestál v cestě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
23.11.25 14:59

@Venetia jako manželé si tam jeli povídat :lol:, vždy to ani milence nemusel říkat že jede s manželkou ve dvou na víkend pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106325
23.11.25 15:01
@Markéta80 píše: Více

přesně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2136
23.11.25 15:10
@Fukitol píše: Více

To by měla vědět ona, když spolu plánovali budoucnost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2136
23.11.25 15:13
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hele, chlapi hledají milenky, protože nejsou okoukané jako manželka. Zase ten stokrát ohraný „důkaz“, že chlap nespí s manželkou a je milence věrný :zed: Tohle už tady taky bylo několikrát… Tvrdí on, že to doma nefunguje. Kdyby ano, ty bys s ním do postele šla?

Příspěvek upraven 23.11.25 v 15:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.25 15:17

To říká Tobě, ale doma jim u toho asi nesvitus a nebydlíš s nimi ;-) když ses zadaná, tak si yuůstaň u něj nebo sama…a nerozváděj rodinu :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.25 15:51

Já bych v tom city nehledala. Ja jsem milenka - ja svobodna, on ženatý pres 23 let. Proste se nám to sešlo a začali jsme spolu. A přísahám na vše co mi je svatý, ani minutu bych neváhala, ze me miluje. To proste citis. Snesl by mi modré z nebe.
Ale - chlapi proste manželky moc neopouštějí. Jsi milenka, tak se pres tyhle víkendovky přenes, protože jim se rodinný život nezastaví.

• Citovat
  • Upravit
106325
23.11.25 15:54
@Fro66 píše: Více

To je snad s příspěvku jasné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie