Víkend s manželkou místo mě, vadilo by vám to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106364
24.11.25 10:23
@Anonymní píše: Více

Já tedy patrim k těm co to nepoznají…a už s principu je lepší chlapům nevěřit ani slovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.25 10:25
@janickaIII píše: Více

No, ty pěkné vzpomínky právě nemám, to co tehdy bylo pěkné, dostalo pachuť toho, že to nebyla pravda, ale jen hra. Ale tak už je to pryč.
Myslím, že ikdyz máš někoho,,jen,, rád, tak mu neublížíš a on mi vyloženě ublížil, když z ročního vztahu udělala divadlo, kvůli sexu. Mel rád tak sebe a své potřeby.

• Citovat
  • Upravit
852
24.11.25 10:35
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
24.11.25 12:17

Tak nejak to zahrát na manželku musel. :nevim: ale to je jedno. Aspoň ses dozvěděla s kym jsi mela tu čest. A bud rada, ze se na to přišlo celkem brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
24.11.25 12:23
@Venetia píše: Více

Nevěřit chlapům ani slovo… :roll: ach jo. To samé muzou rict chlapy o ženských. :roll: nemusí si věřit nikdo s nikým, ze jo.

Kdyz mam vztah založený na podvádění, tak proste musím proste žít přítomnosti a neplánovat vzdušné zámky. Jo, je to těžké, když se clovek zamiluje. Na druhou stranu, zamilovanost časem přejde a pak může clovek uvažovat racionálně mozkem.

Zakladatelku chápu. Rozumím, ze ji vadí, ze jel s manželkou a pravděpodobně tam s ni píchal. I když to neni bezpodmínečně nutné a jasne. Každé ženské uz jen z biologického pohledu vadí, kdyz neni jediná. Ale bohužel tohle je úskalí paralelních vztahů. Buď se nauci žít přítomnosti a bude si užívat pěkných chvilek bez plánování a nebo to vzdá. Fakt si hrát v mileneckem vztahu na zamilovanost, motýlky apod je hloupost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.11.25 12:39
@Kuff píše: Více

A proč ne. Zakladatelka je teď asi ve fázi „manžel nebo milenec“ a ještě neví, že za chvíli se na ni vybodnou oba.
V rámci udržování rovnováhy by víkend s manželem mohla zkusit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.25 13:26
@janickaIII píše: Více

No já dokonce vím, že ona ho vyhodila a já prostě v tu dobu čekala, že se ozve. Ale on už se nikdy neozval :( nebylo to o citech ke mě.

• Citovat
  • Upravit
2158
24.11.25 13:29
@Josef_t píše: Více

Psala, že s manželem je vztah nic moc, že jsou spolu jen kvůli dětem a že „za této situace“ by s ním nikam nejela. Teď je zamilovaná jinde a víkend s manželem by měla za trest a akorát by trpěla, že tam nemůže být se svou láskou. Bude to tvrdý pád na zem, až jednou ty růžové brýle spadnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
24.11.25 13:32

Je to hajzl. Ale po půl roce, kdy najednou zmizel a když jsi ho vypátrala a on tě nazval zoufalkou, to bylo opravdu hodně zbytečné čekání. Vsadím boty, že jsi nebyla jediná. Ty i ex manželka snad máte lepšího. Vždycky, když čtu tyhle příběhy, mám pocit, že ti chlapi snad absolvují nějaká školení, tak stejné ty příběhy jsou. Smutné, že ženy se silně zamilují a jako důkaz lásky berou dovezené obědy nebo výlet. „Proč by to jinak dělal, kdyby mě nemiloval?“ Pro sex, pro co jiného. Musí tomu dodat nějakou tu omáčku okolo, aby tomu ženská věřila.

Příspěvek upraven 24.11.25 v 13:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3310
24.11.25 13:36

Ahoj, odejít není jen tak i v případě, kdy muž opravdu miluje milenku. Pokud chlap ve vteřině opustí manželku se 3 dětmi a odejde k milence, tak není zrovna při smyslech. To není vůbec o lásce, ale spíš to vypovídají o charakteru a stavu „zamilovanosti“.

Jinak s tebou v ostatních bodech souhlasím. Lidé využívají druhé, aby se v aktuální situaci cítili lépe. Co z toho potom vznikne ukáže až čas, zamilovanost, charakter, strach… a mnoho dalšího.

Proto říkám, že tyto milenecké vztahy jsou hry s city a hrát je není lehké. Často dost ubližují i lidem okolo, kteří je nehrají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.11.25 13:58
@syslomil píše: Více

Samozřejmě, že když má dlouhodobě milence, tak ten vztah není nic moc.

Myslím, že je fázi, že už zakopla, ale nemá v sobě dost pudu sebezáchovy, aby se pokusila zachytit nebo si alespoň dala ruce před sebe. Takže ten náraz bude hodně bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.11.25 14:02
@syslomil píše: Více

Z tohoto pohledu, podobná školení asi prodělávají i ženy.

Ženy tomu věří, protože chtějí uvěřit, protože to zapadá do jejich romantické pohádky, kterou touží prožít. A jsou schopné uvěřit naprostým nesmyslům.
Ty příběhy jsou stále stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
24.11.25 14:50
@TerezaVoříšková píše: Více

Aha, to jsem si tedy nějak mylně odvodila. Ale zakladatelka asi nenapíše, jak dlouho spolu teda jsou. Pak by tedy čas ukázal, jestli to ten chlap myslí vážně. Ale soudě podle toho víkendu bych na to nespoléhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
24.11.25 15:30

Zakladatelko, víš co pomohlo tenkrát mne? V jednu chvíli jsem si uvědomila, ze jediná kdo se trápí, jsem ja. Zahybajici muž se má vždycky nakonec dobře, protože s jednou nakonec skončí, buď a manželkou nebo milenkou a nějak spokojený bude. Já tvrdím, ze nejvíc ho vypeče milenka, ne manželka, kdyz ho odkopne a nebude mu dávat tu pozitivní energii dal. Mně se to povedlo a tobě moc držím palce, bohužel nic jiného tě nečeká, to je realita. Odejde mizive procento od rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
24.11.25 15:54
@Josef_t píše: Více

Jojo, je to oboustranné. Takhle z gauče to přímo mlátí do očí, jak je ten vývoj pokaždé stejný, zatímco každá dotyčná milenka si je naprosto jistá, že ji ten muž opravdu miluje…ví, jak to má doma, protože se jí přece svěřil…s manželkou je kvůli dětem a majetku…nespí spolu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí