Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Nejen zeny…ano, jsem uplne hloupej…:)
@Josef_t píše: Více
Já si vybavuju právě jen jednu. Poměrně nedávno tu psala, že milenec taky jel podle scénáře „miluju tě, s manželkou nespím a rozvedu se, až až až“ a když se setkali nějakou dobu po rozchodu, přiznal, že lhal a s manželkou celou tu dobu normálně spal. Ale určitě to s ní skončí, až…
Ona mu na to naštěstí už znovu neskočila.
@syslomil píše: Více
Proč jen jedna.
Myslím, že v každém vztahu, který se podaří nějak spravit.
Je jedno opravdu velké zklamání z milence či milenky.
Možná, když ten náraz přijde včas, podaří se vztah nějak zachránit, když přijde pozdě, tak to postiženého semele ještě víc. ![]()
@syslomil píše: Více
Proto by mě zajímalo, proč to (podle vás většina) těch chlapů dělá. Jestli to je nějaká jejich potřeba si dotyčnou udržet, nebo to vychází z té ženy.
@Velryba černá píše: Více
Myslis jako, ze zeny toto nedelaji?
@smile_xxx píše: Více
Zakladatelka psala, že jí milenec o polední pauze vozí oběd.
@Majinka7 tak co máme dělat?? Musíme spát i s těma, co máme doma…pokud ještě nějakou chvíli chceme, aby to bylo doma ok
@janickaIII Nevím, když v té situaci nejsem, ale pokud bych fakt jet nechtěla, řekla bych, že si chci užít dámskou jízdu a vzala bych kamarádku. Jsme spolu skoro rok.
@Malá bobina píše: Více
Tak jsem teda zapřemýšlela ohledně lidí v mém okolí. Je mi mezi 40-50, nechci být úplně přesná. V bližším okolí mám 8 manželských párů, které se rozvedly kvůli milence nebo milenci. V 6 případech to byl muž, co odešel za milenkou a ve 2 případech žena odešla za milencem. Obě ty ženy, co odešli, jsou s těmi novými partnery už cca 10 let. Ti chlapi to často pak ještě prostřídali, ale ne všichni, někteří zůstali i s tou, za kterou odešli a byli spokojení.
Já mám právě ve svém okolí spíše ženy, které neodejdou za milencem i když to on chce, právě proto, že mají tu zodpovědnost vůči dětem. Jenom teď dvě celkem blízké kamarádky to řeší. jedna má druhým rokem nezadaného milence, ten samozřejmě na její odchod od rodiny tlačí, ale ona to nedokáže, přestože s manželem nespí už dlouho a dlouho jim to nefunguje, ale jsou v tom děti. Ta druhá- tam se ten milenec dokonce rozvedl a 2 roky čekal, až to udělá i ona a ona to nedokázala. On si našel pak jinou, ona toho doteď lituje, ale stejně říká, že ví, že je srab a že by to neudělala ani teď. S manželem nemá sex už 10 let. S milencem byla 13 let.
Takže z mé zkušenosti rozhodně ženy nejsou ty, co pálí mosty. Daleko častěji to jsou chlapi a i tady v diskuzích to čteme denně- manžel odešel za milenkou, co mám dělat?
@Klopotkova Mám to doma blbý…teď mám zrovna stavy, že ho nemůžu ani vystát. Jenže jak to udělat, abych to neřešila a měla jeho manželku u pr*ele?