Víkend s manželkou místo mě, vadilo by vám to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Velryba černá
24.11.25 20:52
@Anonymní píše: Více

Na kdy?

• Citovat
  • Upravit
6394
24.11.25 20:53

Optavdu jste se zamilovali oba? Ja myslim, ze jen ty. To, ze pise ze te miluje, neznamena, ze to tak mysli…
Vis ty co, jak moc Te miluje poznas az v momente, kdy se to dozvi jeho manzelka…Da mu nuz na krk, a uvidis jak rychle Te hodi pres palubu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.25 20:54
@Tichošlápek píše: Více

Joo, ptal se mě, že neví, co má dělat a jestli má jet…protože se předtím pohádali. My spolu fakt řešíme hodně věcí a hodně naše soukromí. Což je taky pěkně na prd. Musím říct, že tohle přesně mě napadlo! Akorát nevím, jestli na to mám koule…ale vůbec nemám teď náladu se s ním vidět.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.25 20:55
@Velryba černá píše: Více

Po Novém roce…dřív nemůžu já, ani on

• Citovat
  • Upravit
21311
24.11.25 20:55

Já bych to udělala. Požádala bych ho o čas a klid na přemýšlení. Takhle se v tom jen plácáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.25 20:57
@Andelskej_Satan píše: Více

Myslím si, že jo…ale zároveň si myslím, že kdyby se to dozvěděla a dala mu zase ultimátum, tak to dobrý nebude a ruku za něj do ohně nedám, že by šel za mnou…zase tak naivní nejsem…je ale pravda, že by bylo vyřešeno raz, dva. Nechceš jí to napsat??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.25 20:58
@Tichošlápek píše: Více

Zdá se mi to taky jako dobrý nápad. Teď se k tomu ještě odhodlat, protože to opravdu tak cítím. A děkuju za diskuzi :)

• Citovat
  • Upravit
8302
24.11.25 21:00

„… mě miluje pokaždé, když se vidíme“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
24.11.25 21:00
@syslomil píše: Více

Ano, to jsem byla já :D Přesně tak to bylo…s manželkou stále je, nedávno jsme se potkali (ne plánovaně, ale podle mě on asi tušil, že budu tam, kde jsme se potkali) a zase říkal, že od ní určitě odejde :mrgreen: Ale jak správně píšeš, já už na to neskočila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.25 21:08

Zakladatelko, můj přítel od manželky odešel po 4 letech našeho poměru. Držel to kvůli dětem, jakmile viděl, že už jsou samostatnější, tak to férově ukončil a šel.
Ale! Po roce vztahu už jsme za sebou měli pár společných víkendů a jednu týdenní dovolenou, mimo to, že jsme se pravidelně vídali. Po roce a půl to řekl své ženě a měli otevřený vztah. Od prvopočátku, co jsme spolu začali, s ní nespal a ani s ní nikde sám nebyl.
Až se rozvedl a připravil pro nás bydlení, tak jsem šla teprve já za nim, taky rozvod atd.
U tebe to nevidím příliš růžově.

• Citovat
  • Upravit
6394
24.11.25 21:12

Napsat co a komu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.25 21:12

Tak je to férovej chlap…to ten můj tvrdí, že s ní občas musí spát, aby neměla podezření. No koneckonců já to dělám taky…ale já mám v plánu odejít už delší dobu, takže už s manželem spát nechci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.25 21:13
@Andelskej_Satan píše: Více

Jeho manželce:D. Aby se ukázalo, jak vážně to bere…Jenže to by zase nebylo fér a ještě bych byla za krávu já, že jsem to řekla. Víme to jen my dva + jeho kamarád a moje kamarádka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.25 21:15

A proč s manželem spíš, když píšeš, že je takový hulvát? Já když jsem si našla milence- současného přítele, tak jsem s manželem spát nedokázala. A bylo by mi jedno, jestli on spí s manželkou nebo ne.
U nás to bylo tak, že když jsme spolu začali, tak on doma neměl sex už několik let, ale u nás ještě sporadicky byl. Jenom já jsem to potom už utnula, během prvních tří měsíců a vlastně se i přiznala k tomu, že někoho mám. Nedokázala bych spát s oběma. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.25 21:24

Právě, že se mi to úplně zprotivilo a taky zjišťuji, že už to asi nedokážu. Jenže jak on, tak i já jsme ten sex občas doma měli, než jsme se poznali…tak v tom to máme trošku jiný. Spolu jsme nikde ještě nebyli, ale nejspíš pojedeme taky na víkend. A to jsi na nej vydržela čekat 4 roky?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky