Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Tak já jsem tohle řešila po 3 měsících bez sexu. Tehdy jsem manželovi řekla, že buď se to spraví, nebo si to budu řešit jinak.
V čem je jako problém? Jste spolu takovou dobu a neumíte spolu mluvit?
Pro mě bylo řešení jasné. A on věděl, že nekecám. Dala jsem mu možnost s tím něco dělat a pak jsem si nad tím umyla ruce. Nemohl říct ani popel, že nebyl předem varován.
A tebe by jako zenu takový sex tesil? Uzila by sis to?
Jo tohle je správný přístup. Jenže u nas je ten sex az ta pomyslna tresinka na dortu. Nefunguje prakticky nic. On si jede víceméně svoji, pořád. On a jeho pohodlí je na prvním místě. Nikdy neudělá ústupek. Ano o dite se postará, ale jen kdyz ja uz skutečně nemůžu. Ze by tam za celých 7 let byla nějaká laskavost, typu hele já vim, ze jsi večer nespala protože dite rvalo, bez si lehnout nebo neco podobného, proste nic. Třeba právě ted. Přišli jsme s dítětem z plavání. Jeste mi píše, jestli budeme jist doma nebo jestli si dáme neco tam. Ja mu jasne napíšu, ze si na plavání dáme pizzu a doma jeste chleba. No přišli jsme a i ten čaj jsme si museli udělat. Zatímco on seděl u stolu, jedl a pil čaj. My přišli vymrzli z venku.
a takhle je to dokola. Kdyz jsem mu říkala s tim spanim, tak on se pry taky nevyspi atd.
Na čas, ale pak to zase sklouzlo kam nemělo a já jsem si to vyřešila. Ale s tím, že upozornění přišlo a nemohl říct, že nevěděl. ![]()
@Venetia píše: Více
No vždyť já jsem ho nenutila. Já jsem mu řekla, že sex k životu potřebuji a buď bude s ním, nebo s někým jiným. Aspoň jsem nehrála nějakou komedii. Byla jsem férová.
Ty férová… a když sis teda zakukala jinde, tak jsi mu to řekla? Nebo máš koule jen na vydírání? Jsi taková mentálně mužská a napadá mě, že jsi toho svého chlapa prostě nepřitahovala.
@Lissima píše: Více
To je možné, že jsem ho nepřitahovala. Tak právě proto pak ta věrnost postrádá smysl, ne? Proč být věrná někomu, koho nepřitahuju?
Až mě chlap přestane přitahovat a přestanu s ním spát, také od něj nebudu vyžadovat věrnost.
Já to tak mám a ostatní ať žijí ve vztahu klidně v celibátu. Každému co jeho jest. ![]()
To je takové zvířátkovské. Ale neodpověděla jsi mi na otázku.
@Lissima píše: Více
Jsi moc zvědavá a možná se zamysli nad tím, proč tě mé odpovědi tak rozčilují.
Nějaké osobní nedořešení věci? ![]()
sobec a hnus… ať měl ex různé chyby (já taky), tak sobectví se u nás Nikdy nepraktikovalo a byl to on, kdo chystal svačinky a česal a zaplétal copánky - jsem na to kopyto
a často i uvařil, uklidil sám od sebe, viděl a věděl, co je potřeba
dle mne je to i tím, že od mala musel fungovat na intru apod. a nikdy kolem něj nikdo extra neskákal, takže se o vše uměl postarat… ona i ta vojna u mladých kluků udělala hodně - co si budem..
i proto jsem si ho tehdy vzala, byl na něj v praktických věcech vážně spoleh
se sobcem bych žít nemohla…
@syslomil píše: Více
On takovej příběh taky nemusí skončit hned. Znám jednoho, kterej má jednu a tu samou milenku už 13 let a k tomu si po 3-5 letech střídá ofiko přítelkyně
@Šmoulice píše: Více
Tak to jsi to budu tady muset přečíst celý, ale je to už docela dlouhé. No nic, dát to na etapy. ![]()