Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@janickaIII píše: Více
Podpůrná skupina pro rozvádějící se…
@Malá bobina píše: Více
Dovolí v situaci, kdy je mu to už jedno a věří, že takto odejde sama.
A nebo v situaci, kdy z nějakého jiného důvodu nemá na výběr.
Al nemyslím si, že by anonymní tulipán nabídka otevřený vztah a riskovala, že ze vztahu do vztahu přeskočí manžel.
Jak rikam, nejlepsi je test ohnem…pravda, jsem Satan, tak to trochu znam uz…
Je holt zamilovana, a zamilovani delaji zoufale ciny, veri uplne vsemu, co mu ten druhy napovida, bohuzel…
Zakl:
Pokud se to mezi vami nikam neposunuje moc a Tobe to nevyhovuje, ukonci to driv, nez Te to semele…U nas to vypadalo, ze jsme se zamilovali, bavili se i o spol. budoucnosti po pripadnem jejim rozvodu, ja spis vahal, ona vymyslela jak.by to. slo spolu byt, proste davala mi indicie, ze se mnou chce byt po vsech strankach, delal jsem ji pry kompletni. A kdyz to prasklo, tak jen napsala, ze se do me zamilovala, ale musi to kvuli manzelovi ukoncit. A blokace…nedala mi ani sanci se vyjadrit. Pro me byla ten perfektni match…ale spis jen iluze. Zivot je kruty, ale co nadelas…kdyz to tak neciti oba.
Záleží na jaké straně barikády chceš stát.
Jestli těch věrných pak https://www.emimino.cz/…i-se-497218/
Když si odmyslíš omáčku kolem, je tom, že „zase bude líp“
Jestli nevěrnic tak tady https://www.emimino.cz/…kuze-530766/
Když si odmyslíš omáčku, tak je to o točení se v kruhu, ze kterého se dotyčné neumí dostat.
@Andelskej_Satan píše: Více
Ale byla to jen tvoje iluze.
Taky jsem chtěl kdysi zachraňovat dívku v nouzi. Byla do kolotočů ![]()
@Josef_t píše: Více
Naprosto dokonala iluze…motylci v brise a tak, uz jsem ani neveril, ze se to da jeste zazit…takze asi chapes, jak moc v zadeli to je…
Tipuju služební cestu, nebo pánskou jízdu ![]()
@Anonymní píše: Více
Takže je to tak, jak jsem si myslela, on ani nemá na odchod finance.
Nemá kam…samo bydlení nepřiletí.
Nevím, jaké má výdělky a kolik mají našetřeno, ale pokud nedosáhne na hypotéku, bude se zbytek života plácat po pronájmech.
Má dvě děti, takže garsonka nepřipadá v úvahu, tam by se mu ani nevešly, když by přijely za tatínkem a nájem třiplusjedničky začíná u nás kolem dvaceti tisíc plus kauce a zařídit dětem pokojíček, koupit leccos do bytu.
Může mít i nějaké půjčky, on si to možná opravdu nemůže dovolit.
Děti by z baráku nešly, střídavku by třeba ani nezvládl.
Pokud to není u nich kdovíjaká tragédie, že by se obden rvali před dětma, tak on tam zůstane do aleluja.
Chvilky s Tebou ho mohou nabíjet, pak to doma lépe zvládá, Ty to máš naopak, nejsi schopna s manželem fungovat a díky zamilování Ti přijde mnohem horší než je.
Taky je možné, že to není jeho první nevěra, možná to manželka tuší.
Mohu se zeptat, do penzionu jezdíte někam dál nebo v místě bydliště?
Zřejmě má nějaké svoje peníze, které doma nechybí, někteří ženatí pod pantoflem si luxus mileneckého sexu v penzionkách nemohou dovolit a musí jim stačit auto a lesní nebo polní cesta ![]()
Každopádně nejdůležitější skutečnost pro Tebe je, že manželka ho chtěla vyhodit a on s ní zůstal.
Měl možnost se sbalit a jít a začít budovat nový život, realita je taková, že nikam nešel a jel s ní na víkend a bude chystat Vánoce s rodinou.
@free333 píše: Více
Píšeš to dobře. Nemají to ti nevěrnici lehké - buď má svobodnou, může se scházet u ní, ale ona bude chtít rozvod. Když si najde vdanou, musí platit penzion a ona nakonec po něm taky chce rozvod. To by se z toho člověk zbláznil ![]()
@free333 píše: VíceKaždopádně nejdůležitější skutečnost pro Tebe je, že manželka ho chtěla vyhodit a on s ní zůstal.
Vse cos napsala je, neskutecna pravda. Ale to vyse je asi to zasadni…vse ostatni se da totiz resit, jakkoliv, pokud ti dva spolu chteji byt, protoze jsou si jisti, pozor schvalne nepisu „maji pocit“, ze k sobe patri jak pr*del na hrnec, nejen po sexualni, ale i citove, emocni strance…