Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
To ale neznamená, že s ním musíš zůstat a až do důchodu se užírat tím, že on celou tu dobu má svůj rodinný život. Jasně, rozchody bolí, ale zůstat v tomhle, protože při rozchodu bys byla nešťastná, je nesmysl. Máte tajný poměr, on to chce doma „hrát“ dál a až někdy by byl s tebou. Za takové situace mu fakt nemůžeš vyčítat, že jel se ženou na víkend. Když ti vadí tohle, co všechny ty dovolené, které ještě budou následovat? Ženatý milenec ti nemůže být věrný a doma se vyhýbat kontaktu s manželkou. Jestli je to pro tebe doma nesnesitelné a není šance na nápravu, rozveď se a najdi si partnera na legální veřejný vztah. Očividně nedáváš ani vztah založený na sexu, snadno se to opět může zvrhnout v lásku.
Jenže já jsem neřekla, že chci, aby se teď hned rozvádět…
A co teda od něj chceš? Táhnout dál milenecký poměr s tím, že nesmí trávit čas s manželkou? ![]()
Příspěvek upraven 24.11.25 v 20:19
Začínám si to uvědomovat. A že to není fér vůči nikomu, to vím taky…
@syslomil píše: Více
Nedávám, ale myslela jsem si, že mi to nebude vadit…a všechno jsem věděla. Šli jsme do toho s tím, že bude jen sex…jenže jsme se zamilovali a teď mi vadí i to, že jel s ní…vysvětloval mi to ale, ona mu dala ultimátum, že když nepojede, chce, aby odešel. To mi ale předtím neřekl…a jo, může kecat…ale nemyslím si.
Odejít. Víš to myslím sama. A vyřešit situaci s manželem ať u rozvodem nebo slepením vztahu. Jinak jsi za pár let ve stejné situaci s jiným milencem
@syslomil píše: Více
To je dobrá otázka…na kterou se mě taky zeptal. Asi chci, aby to bylo zatím tak, jak to je… ale prostě mě to mrzelo, že s ní jel
@Tichošlápek píše: Více
Doma už nemá cenu zachraňovat nic. Manžel se chová jako hovado. Dříve to sice nebyl taky svatoušek, ale stupňuje se to. Takže tam se k tomu už jen odhodlat. A nikdy už ženatého nebo zadaného nechci.
@Velryba černá píše: Více
To ne, ale že s ní občas spí to mi asi vadí…ale já dělám to stejný, takže v tom si nemáme co vyčítat
Tohle je hloupost. Jestli ho vážně miluješ, tak přeci nemůžes snést současný stav. Kdy on reálně žije a má sex se svou ženou. A to samé platí i naopak. Přijde ti reálné, že zamilovaný chlap vydrží, aby jeho vyvolenou bral do postele jiný?
No vidíš. Dostal šanci být vykopnut, žena by to vyřešila za něj. A jemu stálo za to vztah udržet. Kvůli dětem, samozřejmě. Ostatně, ty jsi s manželem taky kvůli dětem, není mu co vyčítat, ale ty jednoduše žárlíš. Ty ses zamilovala, protože doma jsi nešťastná a nemiluješ manžela. Můžeš si začít 10 dalších bokovek kvůli sexu a vsadím se, že pokaždé by ses zamilovala znovu.
@Tichošlápek píše: Více
Proto mi to tak vadí, že s ní jel…a on mi řekl, že by mu to vadilo taky. Kdybych jela já se svým mužem. Však to právě nevím, jak dlouho to budu dávat.
Promiň, ale přijde mi, že tě tahá za fusekli. Měl možnost nejet, vybral si jasně a teď se pokouší si to u tebe vyžehlit. Proto vytáhl to pochybné ultimátum a zrcadlí na tebe zpět tvé pocity z jeho chování