Víkend s manželkou místo mě, vadilo by vám to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.11.25 20:33
@syslomil píše: Více

Asi nejen kvůli dětem… u nich to ještě není tak špatný, jako u nás. Má jí rád. Je to zvláštní, ale já jsem nikdy žárlivka nebyla. Doma s chlapem jsme to vždycky měli tak, že třeba on někam šel, já taky…nevěděla jsem kam a nevyzvídala jsem. Oba jsme tolerantní. A taky jsem do něj kdysi byla zamilovaná, ale ne tak, jako jsem teď. Nemyslím si, že bych se zamilovala pokaždé a do každého. To snad ani nejde…tolikrát.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.25 20:35
@Tichošlápek píše: Více

Myslíš? Já se ho nechci zastávat, ale ten barák je její a neměl by kam jít…a sám mi to i řekl, že teď před Vánoci by odcházet nechtěl a že nemá ani kam. Takže proto prý jel…aby měl doma klid, že jinak by se s ní nedalo…ale jestli je to opravdu pravda

• Citovat
  • Upravit
21311
24.11.25 20:38
@Anonymní píše: Více

Mne se to prostě nezdá. Netvrdil předtím, že teď ani v nejbližší době odcházet nechce kvůli dětem? A teď najednou je to proto, že nemá kam jít? Nesedí mu to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
24.11.25 20:38

Zkus si to otočit, podívat se na to z jeho pohledu.
Má rodinu, malé děti. Ženu, kterou má rád. A pak milenku, do které se pobláznil.
Pokud mu to jen trochu myslí, nepůjde pryč po necelém roce a pár ukradených chvílích. Navíc s ženskou, co má doma manžela, děti. Vždyť to vůbec nedává smysl. U něho tedy vůbec. Byl by blázen.. A jestli je rodinný typ a svoje děti miluje, zůstane. Tys mu možná zamotala hlavu, ale ví, že to přejde. Budeš jen fajn zpestření (pokud tím nejsi už teď).
Neohlížej se na něho, řeš to, v čem žiješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
24.11.25 20:39

Fajn a už jste spolu nějaký víkend strávili, byli spolu alespoň přes noc?

• Citovat
  • Upravit
6914
24.11.25 20:40

Blbost. Nechce. A byl by fakt cvok, kdyby odešel před Vánoci od rodiny, dětí. A proč? K vdané paničce, které to doma „neklape“, ale se starým si taky štrejchne.
Jste milenci, nic víc. Ber nebo nech být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
24.11.25 20:43

Promiň, ale zamilovala jsi se hlavně ty…
A jestli dala ultimatum? Proč tedy neodešel?…za laskou, kterou miluje.
Je mi líto, opravdu bude s tou rodinou trávit čas.
Mohla bys mu to vrátit tím, ze budeš trávit čas s tou svou… jenže tobě uz to bohužel nejde a mu…by to třeba ani nevadilo, jako tobe jeho manželka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2395
24.11.25 20:43

Jestli by to vadilo nám, je fuk. Jeď na víkend se svým manželem (jestli tedy on zas nejezdí se svojí milenkou, to by bylo mrzuté) a zjisti, jestli to vadí tvému milenci. Jestli jo, můžete řešit, co dál. Jestli ne, tak aspoň víš, na čem seš a je jasný, že to vaše zamilování není až tak oboustranné, jak myslíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6395
24.11.25 20:45

Pokud by Te miloval, pokud by Te opravdu miloval, tak se rozhodne pro Tebe…
Nestacily by mu obcasne schuzky, chtel by Te mit u sebe porad…pokud jsi pro nej ta prava…zatim to bohuzel vypada, ze ta prava je pro nej ta manzelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.25 20:47
@Tichošlápek píše: Více

Kvůli dětem, ale i kvůli tomu, že nemá zatím kam jít. Taky mi přijde divný, že to neřekl hned, že mu dala ultimátum, ale je pravda, že to hodně řešil, jestli pojede nebo ne. I mě se ptal, co má dělat.

• Citovat
  • Upravit
21311
24.11.25 20:49

Už to samotné by mne teda pěkně dožralo. On se tě ptá, jak má řešit víkend se svou ženou? To snad ne toto :zed: Působí úplně neschopně.

Hele a co prostě zkusit pauzu. Nevidět se dříve jak po novém roce. Prostě trochu nechat vychladnout hlavu. A nekontaktovat ho vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.25 20:49
@Lojzísek píše: Více

Je to rodinný typ a vím, že pro ně udělal a dělá dost. Oba jsme to brali ze začátku jako zpestření…chtěli jsme oba hlavně sex, ale máme něco navíc. Jinak situaci co máme doma budu určitě řešit…chci co nejdříve

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.25 20:50
@Velryba černá píše: Více

Ještě ne, ale pozval mě taky na víkend…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.25 20:51
@Tomie píše: Více

Jenže já si teď nedokážu představit jet se svým chlapem na víkend…u nás doma to je teď hodně špatný

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.25 20:52
@Andelskej_Satan píše: Více

Zatím to tak nevypadá…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat