Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Malá bobina píše: Více
Tak ale to můžeš říct i o zahýbající vdané ženě, že se má, že buď skončí s milencem nebo manželem.
Taky můžou skončit sami, jak žena, tak muž. Já bych tohle nepaušalizovala, že je to doména jen mužů nebo jen žen.
Zakladatelka je vdaná, její milenec taky. Ty situace je pro oba win win. Oba si můžou užívat, nebo se trápit, nebo se rozvést, nebo zůstat se svými partnery. Já znám i dost situací, kdy se v mileneckém poměru trápí chlap a žárlí a žena je v pohodě.
@syslomil píše: Více
Nemusí to být jen z gauče.
Stačí jen trochu odstupu, pohled někoho kdo v tom není přímo angažován a někdy stačí jen, aby se na to dotyčný podíval střízlivě několik let poté.
Když se v tom někdo plácá, tak to samozřejmě vůbec nevidí. ![]()
@TerezaVoříšková píše: Více
To asi těžko. Mluvíme tady o většině mužů, kteří prostě neodejdou. Vdaná žena, když se zamiluje do milence většinou ty mosty spali. Tohle není možné srovnávat statisticky.
Já znala chlapa, co žárlil na milenku a přitom to nedokázal vyřešit a odejít od manželky, jiný případ neznam. A to je opět je ieho vycuranost. Nic jiného.
Pokud je žena ráda milenka a manželka je to její rozhodnutí a těch je velmi málo, rozhodně méně, než spojených můžu kteří mají manželku i milenku. To jako sorry
@Josef_t píše: Více
No vždyť jo, tím jsem myslela ten gauč
. Osoba, která nemá s případem absolutně nic společného a není zaujatá ani jednou stranou. Jenže teď zakladatelka není odstupu schopna a všechno, co ten chlap řekne, je samozřejmě pravda. Protože on to přece říká. Dokud si jen užívají sex a zakázané ovoce, neuvidí to. Kosa padne na kámen, až dojde na praktické kroky ke společné budoucnosti. Pak se ukáže, jestli ji opravdu tak miluje, nebo bude samá výmluva, proč to nejde. A i potom se milenka může opájet teorií, že ji šíleně miluje, ale chudák teď prostě rodinu opustit nemůže. Děti, Vánoce, dovolené, nemoc, furt něco. Ale být jiné okolnosti, už by spolu byli v hnízdečku lásky. Zakladatelka sice psala, že s těmi řečmi o budoucnosti začal on, ale tomu se nedá věřit, slibem nezarmoutíš.
Přesně.
Pouze jasně činy jsou ukazatelem jak moc je to pro něj důležité. Ostatní je naprosto nepodstatné a jen placani slov
Ten příběh bude mít několik dalších rovin…
Milenec může být vyhozen, ale pak je otázka jestli bude čekat na to až se ona vyváže ze vztahu a jestli vůbec. Navíc ji bude porovnávat se svoji ex a z toho srovnání nemusí vyjít úplně nejlíp, protože minimálně s partnerskou věrností bude mít problém.
Ona si pořád myslí, že manžel je doma ve skříni naložený v naftalínu, ale když ji milenec zklame a ona se bude chtít vrátit do vztahu, zjistí, že už se s ní moc nepočítá.
Celé to platí i naopak a paralelní diskuze je přesně o tom. On jí byl nevěrný, ona se odhodlala vztah ukončit a on s tím má jen malou šanci něco udělat.
@Josef_t píše: Více
Ráda bych věděla, jak to dopadne, ale málokdo se sem vrátí, aby to napsal
Zvláště milenky se nebudou chlubit tím, že to skončilo tak, jak tady prorokujeme. Ale i tak by bylo fajn vědět, že tahání za nos skončilo.
A není tedy lepší, když už to musí být, najít si milence takového, který zbytečnými sliby a vzletnými projevy o lásce neplýtvá? ![]()
@Velryba černá píše: Více
Jenomže právě tohle se tak hezky poslouchá… ![]()
@Velryba černá píše: Více
No, vždyť právě kvůli tomu zakladatelka věří, že mezi nimi panuje osudová láska. Navíc ty obědy… Ty nejsou jen prázdné gesto ![]()
@Šmoulice píše: Více
Milenci se samozrejme libi zajem. nekoho jineho, na soucasnem vztahu, byt tvrdi, ze je o nicem, nic menit nebude.
Takhle to. proste je, a nic s tim nenadelas.
Přemýšlím, zda ty ženy, byť i podvědomě, vyšlou signál: Nakukej mi přesně to, co chci slyšet.
V historii tu pár upřímných bylo, mezi mám milence a nechci se rozvádět a jsem rozvedená byly tak dva roky.
Můžeš se poptat těch co to zažili z druhé strany, kteří jsou ve vedlejší diskuzi.
Zase to bude vycházet v průměru na ty dva roky. ![]()
Verit.muze…taky.jsem.veril…
Ono staci, kdyz to praskne, a milenec je hozen nemilosrdne pres palubu, a pry zamilovanost…kecy v kleci…