Víkend s manželkou místo mě, vadilo by vám to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.11.25 15:55

@Venetia ona spíš podvádí milence s manželem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3699
23.11.25 15:56
@Anonymní píše: Více

On jako kkot, ty jako k, vyčítat si nemůžete fakt nic. Teď se hádat, kdo za to může je stejná diskuze jako co bylo dřív, jestli slepice nebo vejce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
23.11.25 15:58

Mne by to nevadilo, protože já bych si se ženatým nikdy nic nezačala. Ale tohle asi nechceš slyšet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.25 15:59
@Bellino píše: Více

Po bitvě je každý generál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5457
23.11.25 16:01

A jak moc se ti ozýval z toho víkendu, kam sám se ženou musel jet, aby měl doma klid? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
23.11.25 16:04
@YossarianPianosa píše: Více

Jaká bitva? Jaký generál? Chlap mohl být sebelepší, a že se jich našlo, ale jakmile byl ženatý, to byla stopka, že tohle ne, ten je obsazen. A ještě si dodala, že chlapu pro život je víc. A takového jsem si našla, který byl svobodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.25 16:09

@Bellino ale svět není černobílý a lidé nejsou stroje. A taky jsou nadržení. Ja bych dala ruku do ohně za to, ze 80% milenek by tvrdilo predtim to same co ty. Ze ženatý chlap je no way.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106325
23.11.25 16:11
Život určitě u tebe ještě nekončí
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
23.11.25 16:11

Kdyby manžel dostal víkendový pobyt treba k vánocům od rodičů, jakože peo vas dva, tak bys nejela? A co bys rekla? Jen se ptám. Ja totiž nevím co bych rekla, kdybych dostala dárek, kterým se jakože očekává, ze je pro nas dva. A s mužem nechtěla jet. :think:

On te může milovat, ale zároveň je pohodlný nebo se boji udělat krok k rozvodu. Chápu, že tě může mrzet, ze vzal manželku na víkend. Na druhou stranu, on je oficiálně ženatý… :nevim:

Jak dlouho spolu jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
23.11.25 16:13
@YossarianPianosa píše: Více

Ale jistě. No mně se to povedlo. Ale já taky nedokážu oddělovat lásku a sex. Čili já potřebuji vztah se vším všudy a to jskdo úplně s tou milenkou nejde. A taky chci mít své jisté. Ne čekat, že se moooozno někdy rozvede, pak mě bude vodit za nos, že jo, rozvod na spadnutí, pak manželka náhodně otěhotní, avšak stejně to dítě není jeho, nespi spolu rok, pak řekne, že jako občas sex je, tak co teď, no těhotnou ji nemuzu opustit, to se nedělá, křivák jsem, ale ne úplná hyena, kdepak. To bych nedala. Jsem holt stará konzerva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
23.11.25 16:14
@Venetia píše: Více

Jenže já jsem děsně zásadova. A sex a láska, jedno bez toho druhého u mě nefunguje. A ten chlap muze být milionovej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
23.11.25 16:16

Hele a jen takovy dotaz. Kde se scházíte? U vas doma, u nej doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106325
23.11.25 16:19

Někdy to člověk přehodnoti… Ale to se netýká kazdeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8309
23.11.25 16:22

Holka ty jsi naivní 🤦‍♀️ to ti jako má říct, že s manželkou spí, ale už to není co bývalo a tak potřebuje jen zpestření?🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.25 16:23
@Venetia píše: Více

Proste lidi pr.aji. A budu pr.at dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie