Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
On jako kkot, ty jako k, vyčítat si nemůžete fakt nic. Teď se hádat, kdo za to může je stejná diskuze jako co bylo dřív, jestli slepice nebo vejce.
Mne by to nevadilo, protože já bych si se ženatým nikdy nic nezačala. Ale tohle asi nechceš slyšet
A jak moc se ti ozýval z toho víkendu, kam sám se ženou musel jet, aby měl doma klid? ![]()
@YossarianPianosa píše: Více
Jaká bitva? Jaký generál? Chlap mohl být sebelepší, a že se jich našlo, ale jakmile byl ženatý, to byla stopka, že tohle ne, ten je obsazen. A ještě si dodala, že chlapu pro život je víc. A takového jsem si našla, který byl svobodný.
@Bellino ale svět není černobílý a lidé nejsou stroje. A taky jsou nadržení. Ja bych dala ruku do ohně za to, ze 80% milenek by tvrdilo predtim to same co ty. Ze ženatý chlap je no way.
Kdyby manžel dostal víkendový pobyt treba k vánocům od rodičů, jakože peo vas dva, tak bys nejela? A co bys rekla? Jen se ptám. Ja totiž nevím co bych rekla, kdybych dostala dárek, kterým se jakože očekává, ze je pro nas dva. A s mužem nechtěla jet. ![]()
On te může milovat, ale zároveň je pohodlný nebo se boji udělat krok k rozvodu. Chápu, že tě může mrzet, ze vzal manželku na víkend. Na druhou stranu, on je oficiálně ženatý… ![]()
Jak dlouho spolu jste?
@YossarianPianosa píše: Více
Ale jistě. No mně se to povedlo. Ale já taky nedokážu oddělovat lásku a sex. Čili já potřebuji vztah se vším všudy a to jskdo úplně s tou milenkou nejde. A taky chci mít své jisté. Ne čekat, že se moooozno někdy rozvede, pak mě bude vodit za nos, že jo, rozvod na spadnutí, pak manželka náhodně otěhotní, avšak stejně to dítě není jeho, nespi spolu rok, pak řekne, že jako občas sex je, tak co teď, no těhotnou ji nemuzu opustit, to se nedělá, křivák jsem, ale ne úplná hyena, kdepak. To bych nedala. Jsem holt stará konzerva.
@Venetia píše: Více
Jenže já jsem děsně zásadova. A sex a láska, jedno bez toho druhého u mě nefunguje. A ten chlap muze být milionovej.
Hele a jen takovy dotaz. Kde se scházíte? U vas doma, u nej doma?
@Bellino píše: Více
Někdy to člověk přehodnoti… Ale to se netýká kazdeho
Holka ty jsi naivní 🤦♀️ to ti jako má říct, že s manželkou spí, ale už to není co bývalo a tak potřebuje jen zpestření?🤔
@Venetia ona spíš podvádí milence s manželem