Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Proto02 Já nevím, jestli mám odvahu mu to říct…ale je pravda, že by se to pak ukázalo.
@Anonymní píše: Více
Být milenkou znamená hrát s ním tu jeho hru, ale myslet si o tom své. Užívat si jen to hezké a když zavře dveře, věnovat se tomu co máš doma a myslet maximálně nato, co bude příště. Výlet, večeře, sex, atd. Pokud se užíráš tím, co doma dělá a věříš mu každé slovo, nejsi na milenku zralá. Takové jako ty, už udělaly mnoho neplech a úplně kolikrát zbytečně.
Ne, to nevíš. Víš jen to, co ti řekne on. Neopustí ženu ani děti. Zbytečně ničíte dvě rodiny.
Víš prd jak to u nich doma je, nabulíkovat ti mùže co chceš slyšet
Musíš silně filtrovat, co ti říká.
A i kdyby nějakým zázrakem nekecal (kecá, ale hypoteticky) to jako vážně chceš v budoucnosti žít s kurevnikem, co doma lže, spí s dvěma ženami a nemá koule na to to nějak rozříznout? Partie snů
@Monchichik píše: Více
Ne, to on si dá pozor a ona si rozkope jen tu svojí.
Hele on je stejně evidentně nehodla opustit, ty svojí rodinu taky ne. Tak si prostě užívej s neřes manželku, on asi taky neřeší co ty děláš doma.
Jsi naivní… můj chlap měl milenku půl roku… já za toho půl roku nic nepoznala, spali jsme spolu jako vždy… Byli u moře v létě… jezdili na výlety atd atd atd… noo pak ji on chtěl opustit, ona mi to napsala a byl průser… my se snažíme to dát dokupy ale to už je jiný příběh…
@Proto02 No víš co dokážou zhrzené milenky…zničí i tu jeho.
Ahoj, hru vadí, nevadí hrajou malé děti. Milenecké vztahy jsou forma hry, kdy jedeme na vlně hezkých slov, pozornosti, vášnivějšího sexu. Učíme se upravovat realitu, aby takovýho vztah mohl pokračovat. Vztahy založené na nevěře mají často problém s důvěrou v budoucnu. Pokud už žárlíš teď, tak milenecké vztahy nezačínej.
Popiš nám svůj vztah doma. Možná bys koukala, že to, co ti tvůj milenec namlouvá, nemá s realitou moc společnýho. Stačilo by jedno kafíčko s manželkou a je dost možné, že bys ho začala viděla jinak.
Mě by spíše užírala myšlenka, že kdybych takového chlapa nakonec získala, kde budu mít jistotu, že se časem nestane to samé mě?
Jestli jsi citove angazovana tak to nedas. Jedine ze budes pragmaticka a vezmes si z toho to co te bavi..sex…to je taky duvod proc je s tebou, jednu pani, ktere doma rika milacku, uz ma..a jeste s ni ma deti..
@Tichošlápek píše: Více
Ale pro ni se změní! Protože ji miluje a říkal, že to nikdy neudělá!
![]()
Hmm, asi si zabookuji nějaký relaxační týden s manželem, kdyby měl nějakou dámu, ať se v duchu pobavím ![]()
@arinecka Vánoce budeme každý se svojí rodinou, s tím se počítá. On se mi svěřuje celkem s hodně věcma, takže tak trošku vím, jak to u nich doma je.