Víkend s manželkou místo mě, vadilo by vám to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33682
23.11.25 08:28
@Anonymní píše: Více

Tak vidíš. Ukonči to, ušetříš si dost trápení a nervů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.25 08:34

@arinecka kdyby to bylo tak jednoduché…

• Citovat
  • Upravit
572
23.11.25 08:34

Holka, jsi prostě klasická naivní milenka, co uvěřila řečem ženatého chlapa. On si doma může s ní spát jak chce, stále jeho manželka a to tvé "vím, že minimálně ", víš jen proto, že ti to řekl, ne proto, že je to pravda.Ty nemáš nejmenší páru, co se u nich doma děje. :roll:

Kdyby s manželkou být nechtěl, nejel by s ní sám bez dětí. To je celé. Tím ti ukázal priority. :nevim:

On má pohodlný dvojí život, ale ty máš jen jeho zbytky, jsi a vždycky budeš druhořadá. A že se zamiloval, ne! Zamilovanost z obou stran vypadá úplně jinak, zamilovala ses naivně možná tak leda ty. Najdi si svoji chybějící sebeúctu a hlavně chlapa, který není zabraný a myslí to s tebou opravdu vážně. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.25 08:40

@Fitsun Bohužel to bude asi tak…přesně tohle jsem si říkala. Já bych za této situace se svým chlapem asi nejela. Omlouvá to tím, že ten víkend dostala už dávno. Proč myslíš, že není zamilovaný? Právě kvůli tomu, že jel s ní?

• Citovat
  • Upravit
33682
23.11.25 08:41

Ono ale je, jen to nechceš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
23.11.25 08:42

A nepřijde ti, že to že jede na víkend s manželkou je přirozené a v pořádku, naproti tomu, že se někde potajmu tahá s tebou v pořádku není??
Takže tvoje otázka, zda by to vadilo nebo ne je úplně z cesty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33682
23.11.25 08:43

Kdyby jet nechtěl, tak by si jistě nějakou výmluvu našel a poslal jí třeba s kamarádkou… Vážně jsi tak naivní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.25 08:44

@Proto02 ne za této situace, kdy mi tvrdí, že mě hrozně miluje a s ní to stojí za prd

• Citovat
  • Upravit
21311
23.11.25 08:45

Tohle už snad ani není naivita. To je ještě o třídu výš. Co nejdřív poměr ukonči a začni se dávat dohromady. Evidentně nejsi materiál na milenku, když se tak moc citově angažuješ s milencem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12612
23.11.25 08:45

Sen kazdeho chlapa je full servis doma a zabezpecene deti a super oraz s usmevavou natesenou milenkou, kdyz toto pojmes a staci ti to, tak v tom zustan. Nikdy to nezmeni. A spi s ni..protoze jinak by zacala okamzite vetrit co se deje..coz nechce. Chce mit s choti klidek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.25 08:46

@arinecka vždyť já to vím…zrovna se i pohádali, takže to mohl hodit na to…už mu nějak přestávám věřit, když udělal tohle

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.25 08:47

@Tichošlápek no asi nejsem, když mi to tak leží v žaludku, prostě mi až moc přirostl k srdci, bude těžký to utnout

• Citovat
  • Upravit
33682
23.11.25 08:48

A co by ti měl říkat? Že to je s manželkou fajn, ale on je starej ku@evník, kterému jedna žena nestačí? Tím by tě do postele asi nedostal že? Takže najel na klasiku, jsem s ní jen kvůli dětem, majetku, nic k ní necítím ale tebe miluju… Tak si tomu věř no. Za chvilku jsou vánoce, on bude s ní a ne s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
23.11.25 08:49

Tak samozřejmě že ti to tvrdí, protože si chce zaš..kat. Už ti to tady někdo radil: Řekni, že jsi vybrala byt na pronájem, doma už jsi se přiznala a manžel ti řekl, ať jdeš za svým štěstím a teď že je řada na něm.
Nechápu, jak můžeš být tak naivní, že kdyby to mezi nimi nebylo v pořádku, že by jel s ní solo na romantický (jakýkoliv) víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.25 08:50

@lilith1 Je to pravda a on to ani nepopírá, jel tam s ní proto, aby prý měl doma klid. To je právě to, co nevím…jestli mi to stačí. Sex je perfektní. Ale ta citová zaangažovanost je horší a pak mě rozhodí i takováhle situace.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky