Maliník a porod

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
37124
2.8.18 21:27

@janickaIII jen ten malinik, ale fakt těžko říct jestli to bylo tím, nebo sem prostě měla štěstí na porod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
2.8.18 21:29
@Kriss Tina píše:
Vůbec, první tři dny hodně silné očistky, pak už jako klasická slabší MS. Neměla sem ani nástřih tak nebylo nijak moc co hojit. Bolavý určitě ne, co sem přišla domů z porodnice, fungovala jsem úplně normálně jako by ani žádný porod neproběhl.

A trvalo to celých 6neděl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
2.8.18 21:29

Já vypila litry maliníku, snědla kilo lněných semínek a bez efektu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
2.8.18 21:31

@ghzkmk jo trvalo to 6 neděl, vlastně ještě trochu dyl, ale to už pak bylo spíš jenom takové špinění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
2.8.18 21:54

Ja jsem pila malinik od 35. tydne. Super rychly porod bez poraneni. Jsem prvorodicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
2.8.18 22:06

Já jsem pila maliník i sliz z lněných semínek, porod taky extrémně rychlý (i s poraněním), šestinedělí v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
2.8.18 22:11

@Kristyna_ww měla jsem to podobně. Pila jsem jen maliník. Porod rychlý ale s rupturou 3.stupne, malej byl obrik. Ale musím říct že hojení proběhlo velmi rychle, moc to kupodivu ani nebolelo. Šestinedělí naprosto v pohodě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
2.8.18 22:12

Pila jsem ho po litrech, prvorodicka… a nepomohl mi vůbec k ničemu, protože malý šel rukou napřed a museli mě nastrihnout jak kuře a vytahovat ho zvonem, takže asi tak :) ale kdyby tou rukou nešel, porod bych měla ještě rychlejší, těžko říct jestli to bylo tím. Každopádně jsem přenášela. Sestinedeli v klidu, první týden krvácení dost, bolelo mě hodně šití… za tři týdny hotovo, ani spineni. Teď skoro po šesti týdnech jsem dostala první MS, hurá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5362
2.8.18 22:12

Já pila maliník i lněné semínko (fuj, to mi nechutnalo) a cvičila s aniballem. Porod rychlý, bez poranění, jen dost po termínu. Šestinedělí i očista pohoda. Taky jsem se skoro hned cítila, jako by porod nebyl. Těžko říct, jaký mělo co vliv. Sestra to dělala stejně a byla na tom stejně. I kamarádka. Tak je naděje. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
2.8.18 22:28

Já maliník pila poctivě před prvním porodem od 30tt, před druhým méně a před třetím a čtvrtým vůbec a žádný vliv (ne)pití jsem nepozorovala, mám úžasné porody i rychlou rekonvalescenci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.18 22:36
@podaji píše:
@Kristyna_ww měla jsem to podobně. Pila jsem jen maliník. Porod rychlý ale s rupturou 3.stupne, malej byl obrik. Ale musím říct že hojení proběhlo velmi rychle, moc to kupodivu ani nebolelo. Šestinedělí naprosto v pohodě. :mrgreen:

Bylo celou dobu krvácení?

• Citovat
  • Upravit
563
3.8.18 05:55
@Anonymní píše:
Bylo celou dobu krvácení?

Já jsem neměla moc silné krvácení. Spíš jako středně silná menstruace. Asi od 3 týdne jsem používala jen obyč slipovky. Teď čekám kdy mrcha přijde páč nekojim. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5673
3.8.18 07:39

Taky jsem pila maliník i užívala lněné semínko,rozhodně to neublížilo :)
Od prasknutí vody do porodu to trvalo 8 hod,z toho bolesti 4 hod :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí