Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@janickaIII jen ten malinik, ale fakt těžko říct jestli to bylo tím, nebo sem prostě měla štěstí na porod ![]()
@Kriss Tina píše:
Vůbec, první tři dny hodně silné očistky, pak už jako klasická slabší MS. Neměla sem ani nástřih tak nebylo nijak moc co hojit. Bolavý určitě ne, co sem přišla domů z porodnice, fungovala jsem úplně normálně jako by ani žádný porod neproběhl.
A trvalo to celých 6neděl?
Já vypila litry maliníku, snědla kilo lněných semínek a bez efektu…
@ghzkmk jo trvalo to 6 neděl, vlastně ještě trochu dyl, ale to už pak bylo spíš jenom takové špinění.
Ja jsem pila malinik od 35. tydne. Super rychly porod bez poraneni. Jsem prvorodicka
Já jsem pila maliník i sliz z lněných semínek, porod taky extrémně rychlý (i s poraněním), šestinedělí v pohodě.
@Kristyna_ww měla jsem to podobně. Pila jsem jen maliník. Porod rychlý ale s rupturou 3.stupne, malej byl obrik. Ale musím říct že hojení proběhlo velmi rychle, moc to kupodivu ani nebolelo. Šestinedělí naprosto v pohodě. ![]()
Pila jsem ho po litrech, prvorodicka… a nepomohl mi vůbec k ničemu, protože malý šel rukou napřed a museli mě nastrihnout jak kuře a vytahovat ho zvonem, takže asi tak
ale kdyby tou rukou nešel, porod bych měla ještě rychlejší, těžko říct jestli to bylo tím. Každopádně jsem přenášela. Sestinedeli v klidu, první týden krvácení dost, bolelo mě hodně šití… za tři týdny hotovo, ani spineni. Teď skoro po šesti týdnech jsem dostala první MS, hurá ![]()
Já pila maliník i lněné semínko (fuj, to mi nechutnalo) a cvičila s aniballem. Porod rychlý, bez poranění, jen dost po termínu. Šestinedělí i očista pohoda. Taky jsem se skoro hned cítila, jako by porod nebyl. Těžko říct, jaký mělo co vliv. Sestra to dělala stejně a byla na tom stejně. I kamarádka. Tak je naděje. ![]()
Já maliník pila poctivě před prvním porodem od 30tt, před druhým méně a před třetím a čtvrtým vůbec a žádný vliv (ne)pití jsem nepozorovala, mám úžasné porody i rychlou rekonvalescenci ![]()
@podaji píše:
@Kristyna_ww měla jsem to podobně. Pila jsem jen maliník. Porod rychlý ale s rupturou 3.stupne, malej byl obrik. Ale musím říct že hojení proběhlo velmi rychle, moc to kupodivu ani nebolelo. Šestinedělí naprosto v pohodě.
Bylo celou dobu krvácení?
@Anonymní píše:
Bylo celou dobu krvácení?
Já jsem neměla moc silné krvácení. Spíš jako středně silná menstruace. Asi od 3 týdne jsem používala jen obyč slipovky. Teď čekám kdy mrcha přijde páč nekojim. ![]()
Taky jsem pila maliník i užívala lněné semínko,rozhodně to neublížilo ![]()
Od prasknutí vody do porodu to trvalo 8 hod,z toho bolesti 4 hod ![]()