Malování pokoju rada

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2069
30.6.18 18:23
@DenisaSvecova píše:
@Sára 1 no právě že to zase tak velká plocha není, a tak přemýšlím že to zvládnu, ale to jsem říkala i tenkrát a jak to dopadlo … :roll: :roll:

Jestli bylo pod tapetou vice vrstev barvy, kusy půjdou dolů i s ní. Takže napenetrovat nebude stačit, pokud nechceš mít na stěně měsíční reliéf. :)
Nejmíň práce by bylo strhnout, napenetrovat a pretapetovat nějakou hrbolatou tapetou, kde nerovnosti nebudou vadit. Ale jestli to chceš pořádně, budeš muset škrábat nebo hooodne dlouho vymyvat. Obojí je pracné a dělá bordel. Ještě jedna možnost, pokud těch vrstev není moc. V obi půjčují takovou speciální brusku na stěny napojenou na vysavač, z toho je nejmíň bince, vyrovná to stěnu a můžeš napenetrovat a pretrit.
Každopádně nezkousela bych pretirat rovnou po stržení válečkem. Jedině štětkou, jinak se ti budou kusy staré malby lepit na válecek a to je teprve něco na nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
30.6.18 18:40
@Kriss Tina píše:
Nejsem sice pán, ale pár zdí už sem takle řešila :lol: tu tapetu bych strhala, chce to ale i oškrabat tu barvu co byla pod tím, aby se ta zeď pak neloupala a neprosvítaly ty tmavé barvy pod tím. Co se týče barvy tak vždycky kupuju primalex, naposled sem malovala celý byt s primalex standart a pohoda.

Standart? Ten je tak do garáží a sklepů… Primalex plus a Polar je už o level výš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
30.6.18 21:06

@zrnko tak horké si myslím, že to nebude, je pod tím tmavě hnědá, celkem se mi to i povedlo, jenže já měla potřebu prostě na to plácnout černou tapetu a zničit to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80225
14.7.18 11:27

@Tarinka DULUXem jsem nikdy nemalovala, jak se s tím zachází? Ředí se vodou? Jde to válečkem? A Není to akrylátová barva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat