Malování pokoju rada
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@DenisaSvecova píše:
@Sára 1 no právě že to zase tak velká plocha není, a tak přemýšlím že to zvládnu, ale to jsem říkala i tenkrát a jak to dopadlo …![]()
Jestli bylo pod tapetou vice vrstev barvy, kusy půjdou dolů i s ní. Takže napenetrovat nebude stačit, pokud nechceš mít na stěně měsíční reliéf. ![]()
Nejmíň práce by bylo strhnout, napenetrovat a pretapetovat nějakou hrbolatou tapetou, kde nerovnosti nebudou vadit. Ale jestli to chceš pořádně, budeš muset škrábat nebo hooodne dlouho vymyvat. Obojí je pracné a dělá bordel. Ještě jedna možnost, pokud těch vrstev není moc. V obi půjčují takovou speciální brusku na stěny napojenou na vysavač, z toho je nejmíň bince, vyrovná to stěnu a můžeš napenetrovat a pretrit.
Každopádně nezkousela bych pretirat rovnou po stržení válečkem. Jedině štětkou, jinak se ti budou kusy staré malby lepit na válecek a to je teprve něco na nervy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
Nejsem sice pán, ale pár zdí už sem takle řešilatu tapetu bych strhala, chce to ale i oškrabat tu barvu co byla pod tím, aby se ta zeď pak neloupala a neprosvítaly ty tmavé barvy pod tím. Co se týče barvy tak vždycky kupuju primalex, naposled sem malovala celý byt s primalex standart a pohoda.
Standart? Ten je tak do garáží a sklepů… Primalex plus a Polar je už o level výš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zrnko tak horké si myslím, že to nebude, je pod tím tmavě hnědá, celkem se mi to i povedlo, jenže já měla potřebu prostě na to plácnout černou tapetu a zničit to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarinka DULUXem jsem nikdy nemalovala, jak se s tím zachází? Ředí se vodou? Jde to válečkem? A Není to akrylátová barva?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit