Malý penis - mám se děsit? :-D

Anonymní
6.8.20 15:53

Malý penis - mám se děsit? :-D

Ahojky, prosím radu. Mám nového přítele. Jsme spolu chvíli, nějaká muchlovačka proběhla, ale sex ještě ne (žádná forma sexu). Včera jsme seděli u vína a povídali si a on najednou mi rozpačitě řekl, že mi musí něco povědět. Prý ať to vím předem. Jedná se o to, že má extrémně malý penis. Prý v maximálním ztopořeném stavu stěží 10 cm. Vůbec jsem nevěděla, jak na to reagovat, co říct… Moc sexuálních parterů jsem neměla, tak nevím, jestli je to opravdu extrémně málo a jestli ho v sobě vůbec ucítím? Jednou jsem měla chlapa, který ho měl kolem 20 cm a to mě fakt bolelo, jinak jsem zvyklá na takový průměr a ten mi vyhovuje. 10 cm se mi zdá dost málo… Prý mi to chtěl říct takhle dopředu, abych s tím počítala a pak nebyla překvapená. Nakonec jsem to nějak zahrála do autu, fakt jsem nevěděla, co na to říct… A teď se po pravdě sexu dost děsím. Bohužel mě nejde udělat orálně, prsty ani hračkou, mívám orgasmus pouze vaginální při pohlavním styku jako takovém. A teď se děsím toho, že ho v sobě třeba ani vůbec neucítím, natož abych měla orgasmus… Tak jsem se chtěla zeptat, máte některá zkušenost s chlapem s takto malým penisem? :oops: Případně vadilo vám to nebo to zas takový problém nakonec nebyl? Samozřejmě anonymně, děkuji :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.8.20 15:58

..jééé já bych byla úplně nadšená… :mrgreen: :oops: :oops: :mrgreen: Jsem dole poněkud citlivější a menších rozměrů a pokaždé, když vidím partnerovo vybavení, chce se mi brečet…Mně by deset přišlo tak akorát.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.20 16:01

Ahoj :) :mavam: já zkušenost mám, nevěděla jsem to dopředu jako ty a byl to pro mě fakt šok 8o :mrgreen: v tu chvíli jsem nevěděla, co mám dělat, protože si ani nedovedu představit na něj nasadit kondom :oops: :mrgreen: naštěstí se to vyřešilo úplně samo, dotyčný byl hotový dřív, než k něčemu došlo :oops: ale upřímně za sebe musím říct, že ač spousta lidí tvrdí, že i s malým kašpárkem,…tak za mě rozhodně ne a do toho vztahu bych fakt nesla. Rozhodně nepotřebuji nějaký velikostní extrém, ale tento extrém bych prostě nedokázala akceptovat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.20 16:03

Mám zkušenost se sotva 11 cm a za sebe mohu říci, že je to opravdu málo a pro mne nedostatečné. Ale jak píše anonymní výše, ta by to zase ocenila :D takž jako vše, je to individuální. Ovšem pokud zakladatelko dosahuješ orgasmu vaginálního, tak to pro tebe bude spíš k uzoufání. Pardon, ale je to tak, na velikosti záleží ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.20 16:07

Mám zkušenost a bylo to málo, bohužel. S tím se žádné velké divadlo hrát nedá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.20 16:07

Můj manžel má menší penis a není s tím žádný problém. Dopředu mi to řekl a i to, že má obřízku, bůhví proč i za to se styděl. Jde to podpořit cviky panevního dna, jak se naučíš lépe ovládat svoje svaly, pak to není překážkou a taky je to i o volbě polohy. Já jsem spokojená a nikdy mi to nevadilo :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.20 16:09
@Anonymní píše: ..jééé já bych byla úplně nadšená… :mrgreen: :oops: :oops: :mrgreen: Jsem dole poněkud citlivější a menších rozměrů a pokaždé, když vidím partnerovo vybavení, chce se mi brečet…Mně by deset přišlo tak akorát.

Mám to stejně. Taky mi víc vyhovuje menší. Velikost penisu (lehce nadprůměr) byl i jeden z důvodů rozchodu s otcem mého dítěte. Pak jsem měla partnera s menším a byl to nejlepší sex.

• Citovat
  • Upravit
6.8.20 16:14

10 cm na délku je sice málo, (i když ne úplná katastrofa), ale podle mne záleží spíš na šířce. Pokud by měl průměr třeba 5 cm, tak si myslím, že dobrý… :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.20 16:23

@měsíční svit ja mam obavu, ze ta sirka jde tak nejak ruku v ruce s delkou, ze jako ti s malym ho maji i takovyho tenciho…zakladatelko, nehazela vyvh predem flintu do zita. Vis to predem, tak se muzes psychicky pripravit. Aspon to nebude sok…po prvnim sexu bych taky nedelala kategoricky zavery. Deset je sice malo, ale mikropenis to taky neni…

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
6.8.20 16:23
@měsíční svit píše:
10 cm na délku je sice málo, (i když ne úplná katastrofa), ale podle mne záleží spíš na šířce. Pokud by měl průměr třeba 5 cm, tak si myslím, že dobrý… :) :kytka:

Prumer 5 8o to jsem v zivote nevidela

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.20 16:30
@Anonymní píše: ..jééé já bych byla úplně nadšená… :mrgreen: :oops: :oops: :mrgreen: Jsem dole poněkud citlivější a menších rozměrů a pokaždé, když vidím partnerovo vybavení, chce se mi brečet…Mně by deset přišlo tak akorát.

Taky tak :oops: Kazda jsme jina a kazdy je jiny :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6.8.20 16:34
@Anonymní píše:
@měsíční svit ja mam obavu, ze ta sirka jde tak nejak ruku v ruce s delkou, ze jako ti s malym ho maji i takovyho tenciho…zakladatelko, nehazela vyvh predem flintu do zita. Vis to predem, tak se muzes psychicky pripravit. Aspon to nebude sok…po prvnim sexu bych taky nedelala kategoricky zavery. Deset je sice malo, ale mikropenis to taky neni…

Je to možné, ale zažila jsem právě i krátkého a dost tlustého. :oops: No a taky krátkého a hubeného a to bylo opravdu bohužel už horší. Jsou různé kombinace, i s těmi „dlouhými“. Tak zakladatelka uvidí, připravená na to bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.20 16:36
@PaníKadrnožková píše:
Prumer 5 8o to jsem v zivote nevidela

Fakt ne? :lol: Já ano a i většího, tuším tak 6… :lol: :P :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
6.8.20 16:37

Jestli je ještě k tomu hubenej, šla bych od toho. Já to zažila jednou. On se tak strašně snažil to dohnat jinak a tak mu to nešlo… Bylo mi ho líto, šel o dům dal velmi rychle.

• Citovat
  • Upravit
1336
6.8.20 16:40
@měsíční svit píše:
Fakt ne? :lol: Já ano a i většího, tuším tak 6… :lol: :P :oops:

6 je k 19cm obvod.. Jak se kouril? :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...