Malý penis - mám se děsit? :-D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8301
21.8.20 14:17
@PetrMarty píše:
Vždycky se dá najít pohodové řešení. Jinak názory a zkušenosti jsou super. Tedy od většiny žen. Ale některé názory, to je jak rozsudek smrti normálně :cert:

takze, mily olympioniku,
kdyz uydelas 800m za 4:20,2,
tak polezes na olympiadu, kde to je pod 3:00
budes se vztekat, ze se ti tam vysmeji,
zalezes do nejake vesnicke souteze a budes rad,
proste ti pan Buh nenadelil,
stejne je to tady,
olympionicky pozaduji proste neco jineho,
nez na co mas, pan Buh ti poroste nenadelil,
nakonec toho nejvic nakritizuji nejvetsi nemehla, plati pro obe strany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
21.8.20 14:23
@Silverine247 píše:
A je potreba to vubec vytahovat dopredu? Myslim obrazne, ne ten penis. :mrgreen: Me by tim chlap taky odradil, takovym mindrakem, ze me na to musi dopredu pripravit. Jak on vi, co je pro me male, nebo co by mi v pohode stacilo? Kdybych ti na prvnim rande vykladala, ze mam kozy jak kokrspaneli usi a pri sexu se priprav na pocity ala kybl teple vody, tebe by to nejak nabudilo? :think:

No jás prsama problém nikdy neřešil. edna měla sna čudlíky (půljedničky) a bral jsem to, jak to je. Měla zase jiné přednosti. Noa měl jsem i zlatý střed (3) a taky „melouny“(snad 5, nebo 6) a užil jsem si všeho. Takže by mě to fakt neodradilo. Proto se tomu divím u žen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
21.8.20 14:27
@Magika VonCary píše:
Sice chápu, co chceš říct, ale nemůžu s Tebou souhlasit. Nikdo tady netvrdí, že chlap co ho má malýho je na… a méně kvalitní člověk, než někdo další. Stejně tak to nemá co dělat s tím, jak moc je ženská empatická. Může být empatická jak chce, ale když jí to prostě nesedí, nenaděláš nic. Je to pak už na každém, jestli je to pro něj nepřekonatelný problém, nebo jestli se to rozhodne skousnout, protože zbytek je jinak super. Ta empatie je spíš v tom nenapálit dotyčnému do obličeje „jehehe tak malýho jsem dlouho neviděla, a že jsem jich viděla!“ než že se žena obětuje, byť to pro ní není to ono.To máš to samý, jako když někoho přestane přitahovat partnerka, která přibrala 20kg. Nebo když se do někoho zamiluješ, a do druhého ne. Není to věcí rozumu. Můžeme se klidně bavit o tom, jak je to povrchní, nefér, jde přece o srdíčko blablabla, ale je to zkrátka tak jak to je - buď si to sedne, nebo ne a pak nenaděláš nic. Nechápu, proč by ženská která si to přizná měla být nějaká mrcha.

Kdo ví, možná by to chtělo dotyčnému něco rozumně poradit, protože odpálit někoho, to jde snadno. Možná to mi na tom vadilo. A je fakt, že pokud žena se sebou nic ani nezkusí udělat, tak je to moc jednoduchý přístup. Pokud některá udrží i tužku a druhá se jen smějě, že „všechno je strašně malé“, tak mi to přijde spíš jako.. raději se nechci vyjadřovat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
21.8.20 14:30
@Hecate píše:
@PetrMarty

To je těžké. Nade mnou se taky nikdo „neslituje“. Nemám sice malý penis, ale mám zase jiné nedostatky, které na seznamovacím trhu zrovna nebodují a spousta zájemců by mě kvůli nim odepsala :nevim:. Subjektivně je nepovažuju sice za katastrofu, ale co je mi platné, jak to vidím já…, těm chlapům nenaporučím, aby jim to nevadilo nebo aby mě přesto chtěli.
Konec konců, ani bych o ten soucit nestála.
To je holt život.

Tehdy s tím dotyčným, co měl „jen“ 12 cm, jsem vztah skončila kvůli nesouladu v sexu. Dost lidí, když jsem to přiznala, měli podobné poznámky, jako Ty. Jenže já jsem se dostávala do stavu, že jsem měla už k sexu úplně odpor. A vezmi si, že mi bylo něco přes dvacet… a představa, že to takhle bude už celý život? To jsem si nedokázala představit. Cítila jsem, že nikdy nebudu spokojená a je jen otázka času, kdy to, co mi chybí, budu hledat jinde. A to by bylo i nefér vůči němu, že.

Chápu tvoje pocity. Jinak to nešlo? Neměl snahu si s tebou pohrát, když už měl ten problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
21.8.20 14:32
@akavi píše:
Nevím. Možná jo. Resp. bych byla radši, kdyby o té velikosti vůbec nemluvil, docela mě to odradilo. Já vlastně ani nevím, jestli ho objektivně malýho měl nebo ne. Možná jen chtěl slyšet, jakýho má macka. :lol:

I ty malověrná… ;)
No jo.. Proto je tady ta výuka tak drsná v téhle realitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
21.8.20 14:36
@PetrMarty píše:
Chápu tvoje pocity. Jinak to nešlo? Neměl snahu si s tebou pohrát, když už měl ten problém?

Ano, nesnažil se dělat to, co mám ráda (a mě zase nebavilo při každém sexu pomalu sepisovat manuál na mou osobu), každý jsme měli rádi jiné věci, nutil mě do toho, co já nemám ráda… a zcela na rovinu, to, že jsem ho v sobě pomalu necítila, by nedokázal dohnat ani ruční prací :) nebo něčím jiným. Sorry jako, je mi to líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
21.8.20 14:37
@PetrMarty píše:
No jás prsama problém nikdy neřešil. edna měla sna čudlíky (půljedničky) a bral jsem to, jak to je. Měla zase jiné přednosti. Noa měl jsem i zlatý střed (3) a taky „melouny“(snad 5, nebo 6) a užil jsem si všeho. Takže by mě to fakt neodradilo. Proto se tomu divím u žen.

Tys ale vubec nepochopil, o co mi slo. Ne ze bys mel mit problem s prsama, ale o (ne)sebeprijeti te zeny (=mindrak), kdyby ti svou nespokojenost s vlastnim telem zacala licit jeste nez by k cemukoliv doslo. To je to nepritazlive, ne ty kozy nebo maly pindik.

• Citovat
  • Upravit
12743
21.8.20 14:39
@PetrMarty píše:

Prsa - penis není dobrý příměr.
Prsa k dobře odvedenému koitálnímu styku netřeba. Ženská prsa se spíš dají přirovnat třeba k bicepsům nebo pekáči na břiše: hezky se na to kouká, hezky se na to sahá…
K penisu se nejlíp připodobní vagína. I s ní mohou mít ženy různé problémy, které způsobují, že se to mužům s tou konkrétní ženou nelíbí tak, jako třeba s jinou. Třeba to, že je málo/moc vlhká nebo příliš úzká/velká. S některými věcmi se taky dost obtížně něco dělá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
21.8.20 14:39
@Pesimistaa píše:
takze, mily olympioniku,
kdyz uydelas 800m za 4:20,2,
tak polezes na olympiadu, kde to je pod 3:00
budes se vztekat, ze se ti tam vysmeji,
zalezes do nejake vesnicke souteze a budes rad,
proste ti pan Buh nenadelil,
stejne je to tady,
olympionicky pozaduji proste neco jineho,
nez na co mas, pan Buh ti poroste nenadelil,
nakonec toho nejvic nakritizuji nejvetsi nemehla, plati pro obe strany

No hezký ;)
Napsáno skvěle.
Akorát si myslím, že to není o bohu a nadělení, ale karmická záležitost. Nic není náhoda. Někdo si tohle nalajnuje za něco, jiný zase, aby pomohl jiným pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
21.8.20 14:40
@PetrMarty píše:
No hezký ;)
Napsáno skvěle.
Akorát si myslím, že to není o bohu a nadělení, ale karmická záležitost. Nic není náhoda. Někdo si tohle nalajnuje za něco, jiný zase, aby pomohl jiným pochopit.

Karmu si lidi vymysleli jako berličku, protože se nedokážou smířit s tím, že svět a život není spravedlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
21.8.20 14:44
@Silverine247 píše:
Tys ale vubec nepochopil, o co mi slo. Ne ze bys mel mit problem s prsama, ale o (ne)sebeprijeti te zeny (=mindrak), kdyby ti svou nespokojenost s vlastnim telem zacala licit jeste nez by k cemukoliv doslo. To je to nepritazlive, ne ty kozy nebo maly pindik.

Ale pochopil jsem dobře. Takové jsem měl všechny, co měly mindráky. Byl jsem taky ale od toho, abych jim ty mindráky dostal z hlavy. Povedlo se. Proto se takové diskusi divím, že vůbec taková věc, jako za malého ptáka někoho odpálkovat někoho - že to ještě existuje. Na jednu stranu chlapům valí do hlavy klíny s tím, že „stačí 5cm k oplození“, na druhou stranu jsou skoro všichni chlapy ne nervy z toho, že vlastně 20 je furt málo, protože jisté samičky s vjezdem do pískovny jim to tak cynicky připomenou, když mají možnost a tak se nediv, že je pak určitá část chlapů na nervy a chová se, jak se chová. Není to o tom, odpálkovat takového chlapa, ale odpálkovat ho, aby neměl pocity na věšák - to je velké umění a to každá neumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
21.8.20 14:55
@PetrMarty píše:
Ale pochopil jsem dobře. Takové jsem měl všechny, co měly mindráky. Byl jsem taky ale od toho, abych jim ty mindráky dostal z hlavy. Povedlo se. Proto se takové diskusi divím, že vůbec taková věc, jako za malého ptáka někoho odpálkovat někoho - že to ještě existuje. Na jednu stranu chlapům valí do hlavy klíny s tím, že „stačí 5cm k oplození“, na druhou stranu jsou skoro všichni chlapy ne nervy z toho, že vlastně 20 je furt málo, protože jisté samičky s vjezdem do pískovny jim to tak cynicky připomenou, když mají možnost a tak se nediv, že je pak určitá část chlapů na nervy a chová se, jak se chová. Není to o tom, odpálkovat takového chlapa, ale odpálkovat ho, aby neměl pocity na věšák - to je velké umění a to každá neumí.

A o co ti vlastně jde? Vyjádřuješ se jako zhrzený muž, kterého žena odmítla a zesměšnila kvůli velikosti jeho penisu :roll:
Nevšimla jsem si, že by tady některá z žen urážela a vysmívala se mužům za malý penis, pouze říkají, že by jim nestačil a neuspokojil je a bohužel, toto je dostatečný důvod k rozchodu. Ano, je pravda, že muži mají ještě pusu a prsty, ale ne vždy to stačí a když si v sexu dva lidé nesedli (třebaže kvůli velikosti) tak jim to asi moc klapat nebude celkově. A tvůj komentář o tom, jak ty nesoudíš prsa a necháš proč ženy penis jo- to ti fakt prsa a penis přijdou jako stejná věc? Prsa k uspokojení partnera nepotřebuješ, jde spíše o estetickou část těla přirovnatelnou třeba k břišákům, jak už tu někdo řekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
21.8.20 14:55
@Hecate píše:
Prsa - penis není dobrý příměr.
Prsa k dobře odvedenému koitálnímu styku netřeba. Ženská prsa se spíš dají přirovnat třeba k bicepsům nebo pekáči na břiše: hezky se na to kouká, hezky se na to sahá…
K penisu se nejlíp připodobní vagína. I s ní mohou mít ženy různé problémy, které způsobují, že se to mužům s tou konkrétní ženou nelíbí tak, jako třeba s jinou. Třeba to, že je málo/moc vlhká nebo příliš úzká/velká. S některými věcmi se taky dost obtížně něco dělá. :nevim:

Ale dělat se s tím dá. Už jsem psal, že vagína jde zmenšit, zvětšit. U penisu nejde nic. Jenže proč by to žana řešila? Tedy - asi jí to za to nestojí, že jo? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
21.8.20 14:56
@Hecate píše:
Karmu si lidi vymysleli jako berličku, protože se nedokážou smířit s tím, že svět a život není spravedlivý.

Jsi si tím tak jistá? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106773
21.8.20 14:58
@PetrMarty píše:

S prsama, ale nesoulozis, to je dost rozdíl… nejde o to, jak penis vypadá, ale jakou má funkčnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí