Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
a kdy jdeš na tu kontrolu? Já 14/02 už aby to bylo, se nemůžu dočkat, já měla na začátku v hlavě jenom samé katastrofické scénaře, ale teď už se na věci snažím dívat pozitivně, když se to povedlo tolika jiným ženským, tak proč by to nedopadlo dobře zrovna mi? Ale musím přiznat, že někdy hraju frajerku a taky lehce zpanikařím........
Já jdu až 28.2. Taky jsem vždycky nesnášela ty těhule jak stresujou a vůbec.Ale to je doboou,dřív se toho tolik nevědělo,takže to bylo celkem bez stresů.
někdy si říkám, že přílišná informovanost taky není to nejlepší ![]()
jenže já si taky nemůžu pomoct a pořád něco řeším a dohledávám na internetu.....
Tak jen pro zajímavost na dnešní kontrole nám
tlouklo o život a hematom se začíná posoouvat směrem dolů. Embryjko odpovídá velíkostí cca 8+5, ale nejde úplně přesně měřit kvůli tomu hematomu. Ale přesnou velikost CRL nevim, nestihla jsem se podívat. Držim palečky
Tak to je supr Jirinko
budu ráda,když příště napíšeš zase nějaké info.Děkuju a taky držím palčáky.
Ahoj holky, držím všem palečky. A jsem ráda, že se ty velikosti tak různí. Dneska jsem byla poprvé na UZ, měla bych být 6+1tt podle menstruace, ale naše tuleňátko má jen 2mm. Takže taky zmatek. Ale ty dva týdny do dalšího vyšetření se rozhodně nechci stresovat a věřím že náš
poroste jak z vody.
Ahoj Masinko,můžu ti říct,že největší bordel v tom asi dělaj somotní doktoři.Zjistila jsem,že si mě pravděpodobně pořádně nevyslechla a právě teď jsem zjistila,že UZ snímky ale vůbec neodpovídají mým týdnům.Ty týdny nemám zapsané od zač,posl.menstruace ani od početí,které vím přesně,ale od 14.dne.Bordel.každopádně,jak tu říkaj holky-nesmíme se stresovat ![]()
jirina84 píše:
Tak jen pro zajímavost na dnešní kontrole námtlouklo o život a hematom se začíná posoouvat směrem dolů. Embryjko odpovídá velíkostí cca 8+5, ale nejde úplně přesně měřit kvůli tomu hematomu. Ale přesnou velikost CRL nevim, nestihla jsem se podívat. Držim palečky
Tak to je parada, bude to dobry, uvidis ![]()
masinka9 píše:
Ahoj holky, držím všem palečky. A jsem ráda, že se ty velikosti tak různí. Dneska jsem byla poprvé na UZ, měla bych být 6+1tt podle menstruace, ale naše tuleňátko má jen 2mm. Takže taky zmatek. Ale ty dva týdny do dalšího vyšetření se rozhodně nechci stresovat a věřím že nášporoste jak z vody.
ahoj Masinko, mne to taky vyplasilo, ale po precteni diskuzi jsem se docela uklidnila a verim stejne jako ty, ze to fazolka dozene ![]()
Ahoj holky,
spěšně jsem pročetla Vaši diskuzi. Jsem dnes 22+1tt a minulý týden v pátek jsem byla na velkém screeningu v nemocnici. To jsem byla 21+2tt. Dr. mi naměřil miminko a pak se údaje rozcházeli právě o těch 14 dní. Takže mu vyšlo, že jsem 19+2tt!!! Což mě taky vyděsilo!!
Vím, že jsem o dost dál, než Vy. Ale vidíte, že i později se můžou ty údaje lišit.
Doufám, že Vám všechno dobře dopadne, tedy i mě ![]()
Grumlik píše:
Ahoj holky,
spěšně jsem pročetla Vaši diskuzi. Jsem dnes 22+1tt a minulý týden v pátek jsem byla na velkém screeningu v nemocnici. To jsem byla 21+2tt. Dr. mi naměřil miminko a pak se údaje rozcházeli právě o těch 14 dní. Takže mu vyšlo, že jsem 19+2tt!!! Což mě taky vyděsilo!!
Vím, že jsem o dost dál, než Vy. Ale vidíte, že i později se můžou ty údaje lišit.
Doufám, že Vám všechno dobře dopadne, tedy i mě
A nespletli se pri tom mereni…? Ze treba od 20tt se uz meri i s nozickama, tak treba merili jenom hlava - prdelka, a ne hlava-nozicky, tim padem by byla chyba na jejich strane… ![]()
Ja jsem nastesti zadny problemy nemela, vsechny mereni presne.. jsem dnes 24+4 a na kontrolu jdu 15.2. akorat nevim kdyz jdu na dalsi UTZ.. a to me jeste ceka ten podelanej cukrtest, ze kteryho pry vsichni blinkaj ![]()
Grumlik píše:
Ahoj holky,
Doufám, že Vám všechno dobře dopadne, tedy i mě
Já byla v pondělí na 3D (21+1), včera na velkém UTZ. (21+4) a mimíse na délku neměřili. Měřili stehenní kost, obvod bříška a hlavičku, ale to bylo všechno. Každopádně jsme poněkud větší. ![]()