Šaratice - užívání

488
2.2.11 16:31

Šaratice, užívání

Ahoj holky, jak ji užíváte a kdy začne asi tak působit? Působí jako projímadlo nebo méně? Dneska odpoledne jsem si vzala lžíci a půl po jídle, až pak jsem zjistila, že se o má brát na lačno, ale bojím se to vzít ráno, abych pak v práci celý den neběhala na záchod.
V lékárnách mě od toho hodně odrazovali kvůli tomu, že jsem těhotná, ale poté, co mi nepomohla Lactulosa, ovesné vločky apod., tak jsem se rozhodla pro tohle. Doufám, že to mimi opravdu neuškodí, když jsem ve 27 tt a na netu jsem našla, že to těhotné berou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5533
2.2.11 17:19

Amando,
bohužel neporadím. Já ji jednou pila 3 dny - na každý den jednu lahev a účinek žádný. Tak nevím, buď jsem extrémně odolná nebo prostě nepůsobí na každého.
Ale ráda se poučím ze zkušeností ostatních :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
2.2.11 22:01

ahojky, tak mě šaratice nepomohla, vyzkoušela jsem i lactulosu, ale taky nic a zácpou jsem trpěla donedávna :zed: hodně mi pomohl pít čaj z listu senny, ale nevím jestli to můžou těhotné. Jinak zkus snídat celozrné pečivo, já díky tomu chodím každý den a dřív jsem chodívala na velkou i jednou za 10 dní a to byl mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
3.2.11 14:37
Januliiik píše:
ahojky, tak mě šaratice nepomohla, vyzkoušela jsem i lactulosu, ale taky nic a zácpou jsem trpěla donedávna :zed: hodně mi pomohl pít čaj z listu senny, ale nevím jestli to můžou těhotné. Jinak zkus snídat celozrné pečivo, já díky tomu chodím každý den a dřív jsem chodívala na velkou i jednou za 10 dní a to byl mazec

Tak to na tom asi budeme stejně. Tu šaratici už piju, ale nic se neděje. Všechno mě jen nadýmá a tím to končí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
3.2.11 20:24

Amando, teď jsem si četla popisku na krabičce toho čaje senna list, nezmiňujou se tam, že by to nemohly těhotné. Zkus a uvidíš, fakt mi nezabralo nic jako ta senna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
4.2.11 15:33

Děkuji za typ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klerouš
24.2.13 20:14

NE

Listy Senny těhotné ani kojící určitě nemůžou, je to všude napsáno. Taky jsem dost trpěla, pomohly mi jen jogurty a kyselé zelí.

• Citovat
  • Upravit
denulina1990
15.5.13 11:53

Sušené švestky (kupované) jsou dobré projímadlo :)

• Citovat
  • Upravit
572
26.2.14 18:28

Me nepomahaji ani svestky, ani jogurty, ani zeli, saratice taky nic :/ navic je fakt hnusna :lol:
Kdyz uz mam nouzi sahnu po gutalaxu…

:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
22.3.16 18:23

A co by jste poradily pro 8 letou holku? Chodí jednou za týden. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek