Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
danik píše:
Sháním pro děti taky nějaký stan nebo domeček.Chci,aby byl větší,aby se tam vešli dva. Líbil by se mi i ten s krtečkem, jenže mám strach, aby nezakopli o ten vyvýšený rantl, jak budou vylézat. Malému jsou 2.
Na mimibazaru je odkazů spousta,ale ráda bych něčí osobní zkušenost.
Já mám ten s krtečkem, malej o rantl nezakopává, v podstatě to vyvýšený není, protože to jakoby leží. Malej si tam hraje i se sestřenicí, takže dvě batolata se tam vejdou v pohodě. Dokonce se tam narval i manžel ![]()
Ten krtek vypdadá docela dobře. Hledala jsem to na té Alze, ale nemůžu to najít.
@Rnča píše:
Ten krtek vypdadá docela dobře. Hledala jsem to na té Alze, ale nemůžu to najít.
Holky co máte ten stan s krtečkem-já jsem někde četla,že ty boční stěny jsou prý průhledné,je to pravda?Pak by mi to totiž nepřipadalo,jako správný bunkr…
@Ajuja píše:
Holky co máte ten stan s krtečkem-já jsem někde četla,že ty boční stěny jsou prý průhledné,je to pravda?Pak by mi to totiž nepřipadalo,jako správný bunkr…
Jsou, je tam sítka. Ale malýmu to navadí ![]()
Teď je ten s Krtkem v Sparu za cenu 299,– http://www.miminakupy.cz/…an-interspar Levněji jsem ho nikde neviděla
Pojedem si pro něj, snad ho budou mít ![]()