Mám dilema

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9918
6.1.17 18:39
@Burj Chalifa píše:
O tohle bych si neopřela ani hrábě.
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
6.1.17 18:41
@Anonymní píše:
Mám z toho depky přemýšlím o sebevraždě už v minulosti jsem se o to pokusila, beru AD@pikola ne ale realita

A jako zceho mas depky? On se ti snazi dostat jen do kalhotek, jak zvladnes odkopnuti potom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terisos
6.1.17 18:43

Ach bože… :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
12156
6.1.17 18:50

Hele to už je moc toto…to normalne admini zakladaj, at to tu zije…neverim, ze toto nekde muze zit :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terisos
6.1.17 18:55

Přesně… Každý den chvilku počíst nějaký takový výlev a je mi jasné, proč lidstvo upadá… Příroda prostě slabé jedince přežít nenechá.

• Citovat
  • Upravit
26862
6.1.17 18:57
@Anonymní píše:
Ahojte holky, Mám dilema povim vám příběh, Seznamila jsem se přes net s jedním týpkem Při první schůzce byl milý laskavý apod.Po 14 dnech semnou chtěl sex odmítla jsem. Našel si jinou já se mezi tím seznámila s jiným, Řekl mi že budeme zatím kamarádi, též byl milý. Teď mě opět kontaktuje ten předešlý, Šli jsme spolu na kávu s tou dotyčnou už není a mě chce zpátky. Strašně se mu po mě stýskalo začal mě vášnivě líbat mazlit se semnou, prý s tamtou trpěl. Při pití kávy mu přišla zpráva, Ta jeho ex mu psala že má spoždění a je asi těhotná. On mi řekl že už byla v tom už před tím než sni začal. Proto ji opustil. Půjde ale na testy otcovství, ale až na roce dítěte. Večer jsme měli kvůli tomu zkažený. Ted po mě chce abych mu posílala sexy foto on mi je posíla automaticky, zve mě k sobě domů nejspíš ohledně sexu nevim co si mám myslet, Mám ho ráda miluju ho nechci ho ztratit. Ale zároven se bojím aby si semnou jen neužil a neodkopl jako tamtu. Chci sním skusit žít ale co když bude otcem. Má ke mě trochu uchylné komenty nabízí hlavně sex Porad tě co dělat co si myslite vy :oops: :nevim: Ted má v přátelých další slečnu

To je cele uchylne. Z obou stran. On se chova jako uchyl a ona ho uchylne miluje, i kdyz ho vubec nezna.
Bud si z nas delas srandu, nebo jsi nevyzrale decko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.1.17 19:01

Zakladatelko, poříď si s ním mimíska, určitě se změní :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
6.1.17 19:04
@Burj Chalifa píše:
Zakladatelko, poříď si s ním mimíska, určitě se změní :D.
:lol: :palec: tos zabila
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
6.1.17 19:24

Obvykle nesoudím po tak málo informacích, ale tohodle týpka bych vymazala z mobilu i z života. Chce si jen nezávažně zaš… a jestli je to potenciální dítě jeho, tak byl evidentně línej si nasadit gumu, tím pádem bych se bála, co by se tak od něj dalo chytnout. Testovat otcovství až v roce je možná tak výmluva, aby se ten rok mohl ještě vymlouvat, že jeho není :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
6.1.17 19:31
@Anonymní píše:
Ahojte holky, Mám dilema povim vám příběh, Seznamila jsem se přes net s jedním týpkem Při první schůzce byl milý laskavý apod.Po 14 dnech semnou chtěl sex odmítla jsem. Našel si jinou já se mezi tím seznámila s jiným, Řekl mi že budeme zatím kamarádi, též byl milý. Teď mě opět kontaktuje ten předešlý, Šli jsme spolu na kávu s tou dotyčnou už není a mě chce zpátky. Strašně se mu po mě stýskalo začal mě vášnivě líbat mazlit se semnou, prý s tamtou trpěl. Při pití kávy mu přišla zpráva, Ta jeho ex mu psala že má spoždění a je asi těhotná. On mi řekl že už byla v tom už před tím než sni začal. Proto ji opustil. Půjde ale na testy otcovství, ale až na roce dítěte. Večer jsme měli kvůli tomu zkažený. Ted po mě chce abych mu posílala sexy foto on mi je posíla automaticky, zve mě k sobě domů nejspíš ohledně sexu nevim co si mám myslet, Mám ho ráda miluju ho nechci ho ztratit. Ale zároven se bojím aby si semnou jen neužil a neodkopl jako tamtu. Chci sním skusit žít ale co když bude otcem. Má ke mě trochu uchylné komenty nabízí hlavně sex Porad tě co dělat co si myslite vy :oops: :nevim: Ted má v přátelých další slečnu

8o 8o co to je? To je vtip, nebo jako fakt…? :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
6.1.17 19:37
@Anonymní píše:
Ahojte holky, Mám dilema povim vám příběh, Seznamila jsem se přes net s jedním týpkem Při první schůzce byl milý laskavý apod.Po 14 dnech semnou chtěl sex odmítla jsem. Našel si jinou já se mezi tím seznámila s jiným, Řekl mi že budeme zatím kamarádi, též byl milý. Teď mě opět kontaktuje ten předešlý, Šli jsme spolu na kávu s tou dotyčnou už není a mě chce zpátky. Strašně se mu po mě stýskalo začal mě vášnivě líbat mazlit se semnou, prý s tamtou trpěl. Při pití kávy mu přišla zpráva, Ta jeho ex mu psala že má spoždění a je asi těhotná. On mi řekl že už byla v tom už před tím než sni začal. Proto ji opustil. Půjde ale na testy otcovství, ale až na roce dítěte. Večer jsme měli kvůli tomu zkažený. Ted po mě chce abych mu posílala sexy foto on mi je posíla automaticky, zve mě k sobě domů nejspíš ohledně sexu nevim co si mám myslet,

https://www.emimino.cz/…rankovani/8/?…

@Burj Chalifa píše:
O tohle bych si neopřela ani hrábě.
Jaký šel, takovou potkal:
Mám ho ráda miluju ho nechci ho ztratit. Ale zároven se bojím aby si semnou jen neužil a neodkopl jako tamtu. Chci sním skusit žít ale co když bude otcem. Má ke mě trochu uchylné komenty nabízí hlavně sex Porad tě co dělat co si myslite vy :oops: :nevim: Ted má v přátelých další slečnu
:roll:

Nechápu. :nevim: :poblion:

@cecetka píše:
To je cele uchylne. Z obou stran. On se chova jako uchyl a ona ho uchylne miluje, i kdyz ho vubec nezna.
Bud si z nas delas srandu, nebo jsi nevyzrale decko.

Přesně, dva úchyláci. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
6.1.17 19:56
@radulaur píše:
@Burj Chalifa o ni nebo o něho :) přijdou mi tak na stejno
:mrgreen: Mě taky!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.1.17 19:56
@Terisos píše:
Přesně… Každý den chvilku počíst nějaký takový výlev a je mi jasné, proč lidstvo upadá… Příroda prostě slabé jedince přežít nenechá.

nejhorší je, že to má volební právo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
6.1.17 19:59
@Burj Chalifa píše:
Zakladatelko, poříď si s ním mimíska, určitě se změní :D.

není to málo? Tady si většinou ženy s chlapem pořídí těch dětí několik, aby ho změnily :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
6.1.17 20:02
@Anonymní píše:

Najdi si někoho jiného :nevim:.
Pán je zřejmě lidový vypravěč :roll:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria