Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ehm kam jel na dovolenou? a sám? proč chceš být s někým takovým? Vždyť je to ma.or ![]()
@Yeeey píše:
Protože mi srdce říká, že je to ten pravý. Nikdy nevíme, zda pravý byl, který nas opustil a jineho nenajdeme či na opak.
to jsi četla u Rosamunde Pilcher? chová se k tobě jak dobytek…ale kdo chce kam…
Chova se k tobe otresne, proc ho chces zpatky? Obavam se, ze to nemuze fungovat.
Myslím že má někoho jiného a konečně našel záminku proč se rozejít.
@Yeeey píše:
Protože si myslím, že ho možná odradilo to, že jsem byla i jak putka doma zalezlá, že neviděl žádnou aktivitu, nizké sebevedomí, v cizine nemám přátele. On jich má spoustu. Nevím, zda názor změní, když budeme pořád bývat spolu a on me uvidi.
Jasná odpovědˇ: NE ![]()
@Yeeey píše:
Jel za rodičema, byli jsme domluvení, mě dovolenou v práci nedali a jemu ano.
Jde o to, že poslední mesic se tak to chová a já nevím proc. Prý mě nemiluje, ale nevím, zda se clovek dokaze po dvou dnech odmilovat. Jen me stve amrzi, že si stojím za svým
Chová se k tobě jako k hadru na podlaze.Taky si myslím, že v tom může být jiná žena. Ale i když by nebyla, já bych ho poslala do háje.
@Yeeey víš kdy tohle chlap udělá? Když si najde jinou…sry za upřímnost
@Yeeey píše:
Protože mi srdce říká, že je to ten pravý. Nikdy nevíme, zda pravý byl, který nas opustil a jineho nenajdeme či na opak.
Pro někoho je prostě ten pravý člověk, který je magor a o opaku ho nepřesvědčí žádný argument. Gratuluji ![]()
@Yeeey píše:
Když jsem se ho ptala, prý nikoho nemá, ale co já vím.![]()
Byl pořád na fb, každý den jak zavilost. Já jsem si ho zrušila nestojím o to, abych byla v prdeli.
Na tvém místě bych už neřešila jeho, ale sebe.
Mela jsi ho vyhodit prvni. Neni o co stat. Tohle ten pravy stoprocentne neni.
@Yeeey hele co jsem kdy v okolí zažila, tak pokud se tak změnil ze dne na den - ty výčitky, ty dárky, prostě na tobě začal hledat chyby, aby si ospravedlnil proč si musel najít jinou ![]()
@Yeeey a umíš si předstat takového idiota že by ti byl oporou kdyby jsi dlouhodobě marodila a nemyslím tím jen blbou chřipku
@Yeeey píše:
Nevím právě co dělat. jsem v prdeli, k tomu mám cukr v háji nebo jsem diabetic.
Začni usebe. Nejdříve se dej do přádku zdravotně, pak bych s ním pokud možno v klidu pořešila bydlení a ostatní záležitosti.