Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zamysli se, proc se ti to stalo uz u druheho chlapa. Zrejme te pritahuji stejne typy a asi nemas sebevedomi. Zkus na tom vsem pracovat a nauc se byt stastna i bez chlapa. Mozna se pak budes divit, jak se ti najednou zmeni zivot.
@Yeeey já jenom koukám, co všechno jsou ženský si nechat líbit…
to si vážně myslíš, že nemáš na lepšího?
co je na něm tak skvělé? je bohatý? nebo co tě u něj drží…po světě lítá takových skvělých chlapů, tak proč se zahazovat s někým, kdo z emě dělá služku, kdo mi lže, kdo si píše jiným, kdo se se mnou rozchází po tel
proč?
@Yeeey Jsi zamilovaná a bohužel nevidíš že se k tobě chová jak k hadru na podlahu
přečti si to po sobě a zkus si představit že to psal někdo jiný, co bys poradila?
No ono, kdyz mas 39 a jsi nemocna a jakmile on na tebe spusti, ze neni uklizeno a navareno a ty hned letis to delat, tak to opravdu zadne sebevedomi nemas. Pak se nemuzes divit, ze se k tobe chova jak ke kusu hadru. Normalni zenska by mu odpovedela, ze snad ma ruce, ne?
@Yeeey píše:
Protože mi srdce říká, že je to ten pravý. Nikdy nevíme, zda pravý byl, který nas opustil a jineho nenajdeme či na opak.
No tak tenhle zaručeně
![]()
Prosím Tě NE, jdi od něj.
Ja to nechapu, že některé holky nemají žádnou sebeuctu. Pro tve dobro doufam, ze ma jinou a ty budes mit sanci najit si lepsiho.
@Yeeey píše:
Pravda je taková, že vypisoval hodne zenam, ale vzdy me tvrdil, že me nikdy nepodvedl a ted mi tvrdi, že v tom jiná není a kdyz jsme se ho na to zeptala, tak byl vdy nastvany a ze jde videt jak mu verim. Evidetne mu to asi vyslo…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A Ty tomu věříš? Co myslíš, že odpoví?? Ano, líbí se mi jiná miláčku?? ![]()
A ty jsi snad od toho, abys mu plnila každé přání a chovala se podle toho, jak se mu to bude zdát vhodné? Byla jsi nemocná, panebože!
Co když se teď usmíříte, nějakým zázrakem to doklepete až k porodu potomka a on pak najednou zase zjistí, že jsi „puťka doma, co nic nemůže“ a přestane tě chtít? Holka, seber rozum do hrsti a utíkej
@Yeeey přeci se ho nebudeš doprošovat o lásku…když je konec, jak teda psal, tak je konec… a i kdyby si to chtěla stále zkusit…tak ho v tom nech vykoupat, neodepisuj, nereaguj a zaručuju ti, že se po…e!! Jen si myslím, že to není o lásce z jeho strany, ale o tom, aby si měl na kom vypálit žáhu…přeci nebudeš s měkým, kdo si tě neváží…nejsi jeho služka ani nic jinýho ![]()
Citove nevyzraly chlap, hraje si s tebou jak s loutkou. Miluje te, nemiluje te. Vycita ti uklid. Dela ti naschvaly, ze s tebou ani nepoveceri, pritom ty sis s tim dala praci. Odmitne tve darky. Jedno ti reknu. Chlap ktery by te opravdu miloval ti tohle neudela. Ty mozna ses zamilovana, ale on te jen psychicky depta. Drz se toho ze je konec. Mozna se budes ze zacatku trapit, ale pak si hodne oddechnes a budes mit klid. Zamer se sama na sebe a na sve konicky a zaliby. A do budoucna si najdi nekoho, kdo te bude opravdu milovat a s kym budes stastna, kdo te nebude tahle trapit. A bud rada ze jeste nemate spolu deti, po detech se to vetsinou zhorsuje. U me byl chlap v pohode do te doby nez jsme meli dite, pak se projevil. No uz s nim nejsem a jsem za to rada, ted mam partnera, jakeho jsem vzdycky chtela mit. Taky jsem sveho ted uz exmanzela milovala, byli jsme spolu skoro deset let, ale nekdy musi clovek ve vztahu zapojit i rozum a kdyz se ten druhy k tobe neumi a nechce chovat lepe, nemusis s nim byt. Zivot je dost kratky, a abychom se jenom trapily? Ja si nechtela slapat po stesti. Neslapej si po nem ani ty. Uvidis ze ten pravy se nakonec najde.
Uprimne, clovek, který hazi do vetru slova, jako „miluju te“, „nemiluju te“, „miluju te“ by sel za par tydnu do úúúú, nechtěj vědět kam, ale moc by se mu to nelíbilo. Hadky problém nejsou, ale psychické vydírání ano
.