Mám doma debila

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16775
2.11.17 19:07
@Fokulinka píše:
počkej kouknu zda se to tam nepíše co vše je soucasti balení :think: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: prosim prosim prosiiim :jazyk: aj peknou prdelku na naplacani, kdyby pytlik nepomohl :jazyk: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
2.11.17 19:08
@misi11 píše:
Tak zuby Ti nevadi kdyz bude dobre vybaven, ale hezky pytlik bez zbytku by uz nebylo na chozeni mezi lidi :mrgreen: :mrgreen: tvl kdy pustis manzela ven, ho nekde pockam :jazyk: :mrgreen: :mrgreen:
:pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :jazyk: :lol: :lol: kdybys dovalila sem k nam, tak jsi mohla vedle nej i spat :P a nejen vedle nej :lol: :lol: no hele v訚ak nevis jakyho ma pytlíka tak abys pak trebas nebyla zklamana? :nevim: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
2.11.17 19:08
@blabla123 píše:
Někdo lepší?

Jo 8) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
2.11.17 19:09
@misi11 píše: :mrgreen: prosim prosim prosiiim :jazyk: aj peknou prdelku na naplacani, kdyby pytlik nepomohl :jazyk: :mrgreen: :mrgreen:

jen aby nebyl limit na osobu s tim vsim co chces :P by ti neprosel celnici mozna bys platilo clo a dph jako mourovata za nejakou peknou prdelku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
2.11.17 19:09
@blabla123 píše:
Někdo lepší?

hele vo co tu jako jde? :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
2.11.17 19:10
@Fokulinka píše: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :jazyk: :lol: :lol: kdybys dovalila sem k nam, tak jsi mohla vedle nej i spat :P a nejen vedle nej :lol: :lol: no hele v訚ak nevis jakyho ma pytlíka tak abys pak trebas nebyla zklamana? :nevim: :mrgreen:
:mrgreen: :jazyk: tak to ja teda dojedu :mrgreen: a co vsechno mu muzu provyst? :jazyk: Ty nebudes doma? :mrgreen: ja vetsinou vedle chlapu jen nespim :mrgreen: :mrgreen: :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
@misi11 píše:
Jo 8) :srdce:

A kdo? Jsem zvědavá :lol:

• Citovat
  • Upravit
25151
@misi11 píše:
Vedle jak ta jedle ;)

To spis JayLee ne?
I kdyz smazat nekoho s tolika prispevkama by melo snad byt trestny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
2.11.17 19:11
@MartinaIrena píše:
To spis JayDee ne?
I kdyz smazat nekoho s tolika prispevkama by melo snad byt trestny.

Oni jí smazaly a to proč? Já myslela, že přestala chodit.

• Citovat
  • Upravit
16775
2.11.17 19:11
@Fokulinka píše:
jen aby nebyl limit na osobu s tim vsim co chces :P by ti neprosel celnici mozna bys platilo clo a dph jako mourovata za nejakou peknou prdelku :lol: :lol:

Si klidne priplatim :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: vybelenou, nechlupatou…pis si :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
2.11.17 19:12
@Fokulinka píše:
hele vo co tu jako jde? :cert: :cert:

Paranoidni hon na novacky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
2.11.17 19:13
@blabla123 píše:
A kdo? Jsem zvědavá :lol:

Ja mlcim :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
2.11.17 19:14
@blabla123 píše:
Oni jí smazaly a to proč? Já myslela, že přestala chodit.

Na vlastni zadost po tom co ji odtajnili v citlivem tematu a udelali zle v rodine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
2.11.17 19:15
@misi11 píše:
Paranoidni hon na novacky :mrgreen:

No já čekám až se zase ozve, zajímá mě totiž kolik jí je :-)

• Citovat
  • Upravit
689
2.11.17 19:15
@misi11 píše: :mrgreen: :jazyk: tak to ja teda dojedu :mrgreen: a co vsechno mu muzu provyst? :jazyk: Ty nebudes doma? :mrgreen: ja vetsinou vedle chlapu jen nespim :mrgreen: :mrgreen: :andel:

však nikdo nerekl, ze budeme spat u nas :P u Rudiho v klubu je mista nejen na spani..a tam je fuk vedle koho si lehnes a co tam snim budes delat :mrgreen: sem si s sebou 50ti korunu a bude dobre :P :mrgreen:
Hele muzes mu v podstate delat cokoli s cim bude souhlasit a ze je z 95% pro vsechno :lol: jen jako čoko woko věci nebo zajezdy do nestle, tak to nebrat tomu neholduje :mrgreen: tam ma prej jednosmerku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí