Mám doma debila

Napsat příspěvek
Velikost písma:
689
3.11.17 18:47
@KalamityJohn píše:
Jasne, vytvorime ekologickou komunitu, sobestacnou, bez telefonu a elektroniky. Jako Amish.

hele a co tam v te komunite jako budeme delat celej den? :nevim: to je jak v tej Americe jak je ta komunita jak je jeden chlap a ma trebas 40 manzelek a s kazdou ma alespon jedno dite ne? :nevim: :mrgreen: jak se jim rika…taky maj vzdycky nekde vytvorenou komuniu bydli v mobilheimech a nemaj tv mobil tablet vlasten vunec nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22206
3.11.17 18:56
@Fokulinka píše:
hele a co tam v te komunite jako budeme delat celej den? :nevim: to je jak v tej Americe jak je ta komunita jak je jeden chlap a ma trebas 40 manzelek a s kazdou ma alespon jedno dite ne? :nevim: :mrgreen: jak se jim rika…taky maj vzdycky nekde vytvorenou komuniu bydli v mobilheimech a nemaj tv mobil tablet vlasten vunec nic :nevim:

vis co to da prace nachytat dost mysi na veceri? K tomu tkani, predeni - nudit se nebudes.

Hele pocem to delali pruzkum a zjistili ze Amish jedi tezka jidla trikrat denne ale prsto jsou hubeny a zdravi. :zed: :zed:

No ono, kdyz pracujes jako u nas sedlaci v 17 tym stoleti a na pole to mas 10 kilaku tak co sezeres hned zase spalis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
3.11.17 19:01

JInak vsem preji krasny vecer :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
3.11.17 21:55
@Fokulinka píše:
právě že znám :P :* :mrgreen: :lol: :cert:

Jednou to vyjde!! :mrgreen: :mrgreen: :P :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
3.11.17 21:58
@Fokulinka píše:
jo vratil dal spchu - ja uz jsem hnípala v posteli, tak dovalil do psotele dal mi pusu rekl dobrou miláčku a otocil se hubou ke zdi aby me nejak netento :cert: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: chlap no :roll: :P :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
3.11.17 22:00
@Fokulinka píše:
Hele taky to znas jo? :P

Jo :mrgreen: :mrgreen: obcas aspon poslechnou, na rozdil od decek :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
3.11.17 22:04
@KalamityJohn píše:
vis co to da prace nachytat dost mysi na veceri? K tomu tkani, predeni - nudit se nebudes.

Hele pocem to delali pruzkum a zjistili ze Amish jedi tezka jidla trikrat denne ale prsto jsou hubeny a zdravi. :zed: :zed:

No ono, kdyz pracujes jako u nas sedlaci v 17 tym stoleti a na pole to mas 10 kilaku tak co sezeres hned zase spalis.
:think: tak na to se ochoci nakej peknej kocour :jazyk: 4nohy teda :mrgreen: ikdyz 2nohy by pri dobrem poblouzneni i tkal a predl :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
3.11.17 22:04
@Fokulinka píše:
JInak vsem preji krasny vecer :pankac:
:pankac: uz se tuliskujes? :P :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8334
4.11.17 01:24
@Fokulinka píše:
hele a co tam v te komunite jako budeme delat celej den? :nevim: to je jak v tej Americe jak je ta komunita jak je jeden chlap a ma trebas 40 manzelek a s kazdou ma alespon jedno dite ne? :nevim: :mrgreen: jak se jim rika…taky maj vzdycky nekde vytvorenou komuniu bydli v mobilheimech a nemaj tv mobil tablet vlasten vunec nic :nevim:

Mormoni nebo Amish, jsou si velmi podobni, jen kazdy na jinem konciUS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8334
4.11.17 01:25
@misi11 píše: :pankac: uz se tuliskujes? :P :mrgreen:

ja take
:kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8334
4.11.17 01:27
@Fokulinka píše:
jo vratil dal spchu - ja uz jsem hnípala v posteli, tak dovalil do psotele dal mi pusu rekl dobrou miláčku a otocil se hubou ke zdi aby me nejak netento :cert: :mrgreen:

a to ani pred tim otocenim nezanoril?
divne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
4.11.17 06:07
@Pesimistaa píše:
ja take :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

A zvladnes u toho netovat? :jazyk: bacha na mimiska :P :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
4.11.17 06:08
@Pesimistaa píše:
a to ani pred tim otocenim nezanoril?
divne
:mrgreen: :mrgreen:
Pak ona vytahla bic, zarvala tak to teda ne :cert: a noril celou noc :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8334
4.11.17 07:59
@misi11 píše:
A zvladnes u toho netovat? :jazyk: bacha na mimiska :P :mrgreen: :hug:

to ja k tobe, jen nevim, jak ti po toom netovem dratu/nedratu ty breberky s ocasky poslat, abys uz konecne zakvokala a byl ten mimisek
:kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
:andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
4.11.17 09:35
@misi11 píše:
Jednou to vyjde!! :mrgreen: :mrgreen: :P :andel:

no jo ale aby mi nebylo 60 :nevim: :mrgreen: to uz po me ani pes nestekne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí