Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KalamityJohn píše:
Jasne, vytvorime ekologickou komunitu, sobestacnou, bez telefonu a elektroniky. Jako Amish.
hele a co tam v te komunite jako budeme delat celej den?
to je jak v tej Americe jak je ta komunita jak je jeden chlap a ma trebas 40 manzelek a s kazdou ma alespon jedno dite ne?
jak se jim rika…taky maj vzdycky nekde vytvorenou komuniu bydli v mobilheimech a nemaj tv mobil tablet vlasten vunec nic ![]()
@Fokulinka píše:
hele a co tam v te komunite jako budeme delat celej den?to je jak v tej Americe jak je ta komunita jak je jeden chlap a ma trebas 40 manzelek a s kazdou ma alespon jedno dite ne?
![]()
jak se jim rika…taky maj vzdycky nekde vytvorenou komuniu bydli v mobilheimech a nemaj tv mobil tablet vlasten vunec nic
vis co to da prace nachytat dost mysi na veceri? K tomu tkani, predeni - nudit se nebudes.
Hele pocem to delali pruzkum a zjistili ze Amish jedi tezka jidla trikrat denne ale prsto jsou hubeny a zdravi.
![]()
No ono, kdyz pracujes jako u nas sedlaci v 17 tym stoleti a na pole to mas 10 kilaku tak co sezeres hned zase spalis.
@Fokulinka píše:
jo vratil dal spchu - ja uz jsem hnípala v posteli, tak dovalil do psotele dal mi pusu rekl dobrou miláčku a otocil se hubou ke zdi aby me nejak netento![]()
@Fokulinka píše:
Hele taky to znas jo?
Jo
obcas aspon poslechnou, na rozdil od decek
![]()
@KalamityJohn píše:
vis co to da prace nachytat dost mysi na veceri? K tomu tkani, predeni - nudit se nebudes.Hele pocem to delali pruzkum a zjistili ze Amish jedi tezka jidla trikrat denne ale prsto jsou hubeny a zdravi.
No ono, kdyz pracujes jako u nas sedlaci v 17 tym stoleti a na pole to mas 10 kilaku tak co sezeres hned zase spalis.![]()
@Fokulinka píše:
hele a co tam v te komunite jako budeme delat celej den?to je jak v tej Americe jak je ta komunita jak je jeden chlap a ma trebas 40 manzelek a s kazdou ma alespon jedno dite ne?
![]()
jak se jim rika…taky maj vzdycky nekde vytvorenou komuniu bydli v mobilheimech a nemaj tv mobil tablet vlasten vunec nic
Mormoni nebo Amish, jsou si velmi podobni, jen kazdy na jinem konciUS
@Fokulinka píše:
jo vratil dal spchu - ja uz jsem hnípala v posteli, tak dovalil do psotele dal mi pusu rekl dobrou miláčku a otocil se hubou ke zdi aby me nejak netento![]()
a to ani pred tim otocenim nezanoril?
divne
@Pesimistaa píše:
ja take![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A zvladnes u toho netovat?
bacha na mimiska
![]()
@Pesimistaa píše:
a to ani pred tim otocenim nezanoril?
divne
@misi11 píše:
A zvladnes u toho netovat?bacha na mimiska
![]()
![]()
to ja k tobe, jen nevim, jak ti po toom netovem dratu/nedratu ty breberky s ocasky poslat, abys uz konecne zakvokala a byl ten mimisek
![]()
![]()
![]()
@misi11 píše:
Jednou to vyjde!!![]()
![]()
![]()
no jo ale aby mi nebylo 60
to uz po me ani pes nestekne
![]()