Mám doma debila

Napsat příspěvek
Velikost písma:
689
4.11.17 09:35
@Pesimistaa píše:
to ja k tobe, jen nevim, jak ti po toom netovem dratu/nedratu ty breberky s ocasky poslat, abys uz konecne zakvokala a byl ten mimisek :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel:
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
4.11.17 09:37
@misi11 píše: :pankac: uz se tuliskujes? :P :mrgreen:
:* :mrgreen:
dneska rano jsem se tulískovala s manžou a mam uplně prima bájo chumláčkovej den :* :P jeste si zmenim tu profilovku jak mi tu vcera bylo napsano a bude to čupr :andel: :andel: :andel: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
4.11.17 11:11
@Pesimistaa píše:
to ja k tobe, jen nevim, jak ti po toom netovem dratu/nedratu ty breberky s ocasky poslat, abys uz konecne zakvokala a byl ten mimisek :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel:

Ty mi prejes :zed: mimiska :zed: :zed: na to uz su stara :mrgreen:
Vis co je nejlepsi na detech? Delani :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
4.11.17 11:13
@Fokulinka píše:
no jo ale aby mi nebylo 60 :nevim: :mrgreen: to uz po me ani pes nestekne :lol: :lol:
:nevim: po me nestekaj uz ted :,( dokud nevytahnu jatrove susenky, tak mam smulu :roll: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
4.11.17 11:16
@Fokulinka píše: :* :mrgreen:
dneska rano jsem se tulískovala s manžou a mam uplně prima bájo chumláčkovej den :* :P jeste si zmenim tu profilovku jak mi tu vcera bylo napsano a bude to čupr :andel: :andel: :andel: :mrgreen:
:jazyk: beze me jo :cert: :mrgreen:
Ale mimiska tu nabizi @Pesimistaa tak kdyby to doma drhlo on to promaze :P :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8318
4.11.17 11:20
@misi11 píše: Vis co je nejlepsi na detech? Delani :P :mrgreen:

Lady, doufam, ze uz jste konecne otehotnela,
abych nemusel ty smesne trhave pohyby opakovat jeste jednou,
pravil lord, kdyz se mu podarilo naplnit Lady uspesne svymi s. cenzura adminek. i,
tak ted nevim, o cem to pises, myslis jako na ty „smesne trhave pohyby“???

Nevim, nevim, ale tak nejak casem mam pocit, ze jsem tech mimisku mel v zivote nadelat vic a ne byt vernym blbcem a „zodpovedne“ oklepavat kladelko, misto zasevani :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8318
4.11.17 11:22
@misi11 píše: :nevim: po me nestekaj uz ted :,(

asi si vydiras spatne svoje dvoritele, musis ponekud zmenit svoje kriteria vyberu
:kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8318
4.11.17 11:24
@misi11 píše: Ty mi prejes :zed: mimiska :zed: :zed: na to uz su stara :mrgreen:

hele, pokud muzes zakvokat, tak vubec nejsi stara, tyhle povery se tradovaly pred desitkami roku, ze zenska je po tricitce na zakvokani stara, nenechavej si ji zahalet, to neni pro budoucnost lidstva to nejlepsi
:kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21758
4.11.17 20:52
@Pesimistaa píše:
Mormoni nebo Amish, jsou si velmi podobni, jen kazdy na jinem konciUS

Nejsou si podobni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8318
5.11.17 01:02
@KalamityJohn píše:
Nejsou si podobni

myslim, pokud se tyka tech vztahu, zivoty maji naprosto odlisne, jne jako hgistorii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
5.11.17 07:11
@Pesimistaa píše:
Lady, doufam, ze uz jste konecne otehotnela,
abych nemusel ty smesne trhave pohyby opakovat jeste jednou,
pravil lord, kdyz se mu podarilo naplnit Lady uspesne svymi s. cenzura adminek. i,
tak ted nevim, o cem to pises, myslis jako na ty „smesne trhave pohyby“???Nevim, nevim, ale tak nejak casem mam pocit, ze jsem tech mimisku mel v zivote nadelat vic a ne byt vernym blbcem a „zodpovedne“ oklepavat kladelko, misto zasevani :cert: :cert: :cert: :cert:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak nemusi byt uplne trhave :P ale myslim, ze to bude ono, pamet me zlobi :cert: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
5.11.17 07:13
@Pesimistaa píše:
asi si vydiras spatne svoje dvoritele, musis ponekud zmenit svoje kriteria vyberu :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Tak zatim je nevydiram, to je pravda :think: :think: :mrgreen:
Ja su naprosto vylecena v tomhle, uz neverim nikomu, chlapum skor :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
5.11.17 07:14
@Pesimistaa píše:
hele, pokud muzes zakvokat, tak vubec nejsi stara, tyhle povery se tradovaly pred desitkami roku, ze zenska je po tricitce na zakvokani stara, nenechavej si ji zahalet, to neni pro budoucnost lidstva to nejlepsi :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Tak v 38 uz to zadne terno nebude, skor bez delohy :mrgreen: :mrgreen: takze kvokat nebudu a nebudu :cert: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
19.3.18 12:44
@misi11 píše:
Tak v 38 uz to zadne terno nebude, skor bez delohy :mrgreen: :mrgreen: takze kvokat nebudu a nebudu :cert: :mrgreen: :mrgreen:
:mavam: :mavam: :mavam: ahoooj :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
19.3.18 12:49
@Fokulinka píše: :* :mrgreen:
dneska rano jsem se tulískovala s manžou a mam uplně prima bájo chumláčkovej den :* :P jeste si zmenim tu profilovku jak mi tu vcera bylo napsano a bude to čupr :andel: :andel: :andel: :mrgreen:

https://www.emimino.cz/…ankovani/44/ str 44 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí